Haziranda Anne Olacak Hamişler Bebeğimizin Boy Ve Kilosunum Yazalim Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar benim aldığım kilo daha çok ya ben habire alıyorum ne olacak bilmem 16 kilo almışım dr.çok kızacak bana ya.saranurcum daha bebeğin kilosuylamı uğraşıyorsun stres yapacaksın hiç almayacak bak bebeğin kilo ona göre.cmrt nasıl olsa gidecekmişsin bakalım ne çıkacak meraklandım yani...inşallah iyi çıkarda sende rahatlarsın canım.

BENiM KIZIMDA 24 HAFTALIKKEN 742 GR DI.
HENÜZ BEN KİLO ALMADIM.
İLK AYLAR SÜREKLi ÇIKARDIM. HALEN -2 KİLODA DEVAM EDİYORUM :))
GÖBİŞ ÇOK ÖNDE AMA :))

bende 27 haftalık hamileyim 24 haftalıkken 10 kilo almıştım dr cok almışsın dedi. şimdi dikkat ediyorum. o zaman bebeğim 670 gramdı şuan 1000 gram fln olması gerekıyor ben 2 kılo daha aldım
bu cumartesı doktorumuza gidicez bakalım ne alemdeyiz

İNŞALLAH ÖNCE SAĞLIĞI DAHA SONRADA KİLOSUDA İYİ ÇIKAR CANIM:içelim:

oh bend egittim dr a ve ögrendim 25 haftalık hamileiym bebek bize süpriz yaptıgı için ve aynı zamanda yumurtlamam geç oldugu için haziranın son haftası dogacak rabbimin izniyle inşaallah allahım inşaallah amin ve bebegim 820 gr olmuş maaşaalalh kızıma

bak gördünmü saranurcum sana herşeyin yolunda olduğunu söylemiştim
çok sevindim canım bebeğinin kilosuda maşaallah çok iyi
yalnız 25 haftalık olduğunu yazmışsın peki dr daha önce fark etmemişmiydi yumurtlamanın geç olduğunu
seni boşu boşuna telaşeye soktu sende bebeğim haftasına göre zayıf diye kendini üzdün
senin hesabınla şimdiki hesap arasında3 hafta var neredeyse demi

Bizde bugun doktora gittik Oğlum 27 hafta 6 gunluk gözuktu ultrasonda ağırlığı ıse 1 kilo183 grammış :)
kocaman olmuş oğlum maşallah

canımz aten farkediyordu takip ediyormuş sürekli böyle çıkmasını ama bana dediki korkmana gerek yok çünkü bu gelişim geriliği degil sadece yumurtlama geç oldugu için dedi benim adetleirm çok düzensizdir ve zaten bizim eşim ile ilişikiye girdiğimiz tarihler 16 cı ve 18 ci haftalardı daha öncesinde ilişikiye girmedik biz ve tabikide öyle son adet tarihimle şimdiki arasında 2 hafta var oluyor yani dr boş geçen zamanı attı çöpe:roflol::roflol::roflol: canım 15 eylul yaptı son adet tarihimi böyleliklede gelişimi çok iyi şükürle rolsun saol sevcecim canım benim vefalı arkadaşıma.s.

cemrecim ogluşuna maaşaalalh hayatım maaşaallah

Bizde bugun doktora gittik Oğlum 27 hafta 6 gunluk gözuktu ultrasonda ağırlığı ıse 1 kilo183 grammış :)
kocaman olmuş oğlum maşallah

masaallah ogluna canim seninle gunlerimiz ayni benim daha3 haftam var doktora gitmemebenim oglusumda 1 kilo olmusdur ortalama yerim ben onlari

Şenizdemek 25 hft.mış bebeğin ozaman normal yani kilosunun fazlası bile var maşallah çok iyi çok sevindim canım inşalla devamını dea hep böyle güzel olur...

Slm Arkadaşlar Ben De 3 Gün önce Dr Daydim Kizim 27+5 Haftalik Idi Ve Kg I 1180 Idi, Sağliliği Da Iyi çok şükür, Sanirim Herşey Yolunda, Ama Benim Sirt Ağrilarim çok Oluyor, Doğum Iznime çikmama Az Kaldi Ama Vakit Geçmiyo Walla , Zor Günler Sanirim Yeni Başliyor :) Bu Son 2 Ay Nasil Geçecek Allah`im, Sen Biz Hamişlere Yardim Et Lütfen, Hepinizi öpüyorum.

amin inşaallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun benimde ara sıra sırt agrılarım oluyor bazende kaburgam agrıyor çok acıyor nefes almak zor oluyor ama ne yapalım bebekleirmiz için deger demi yani.:teytey::dance:a.s

allah hepimizin yardimcisi olsun bu gunlerin tadini cikaralim
zor gunler bizi bekliyor

kzılar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ama lçüm zor oluyor mesela en son gittiğimizde iki buklumdu nasıl söylesin kız zilloş aşkım benim yerim seni nerdeydin nen sen

ben yeni gittim doktora boyunu söylemedi.bebeğim 28 haftalık 1 kilo 68 gr.galiba normal .bende 9 kilo aldım henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…