Haziranda Anne Olacak Hamişler Bebeğimizin Boy Ve Kilosunum Yazalim Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar

şuan 34. haftadayım ve oğluşum 2,100 gr. boyunu bilmiyorum
ben bu zamana kadar 15 kilo aldım. İnsallah en fazla 17 ile tamamların daha fazla almak istemiyorum.
Haziranın 20 sinde de oğlum aramıza katılacak. Heyecandan ölmek üzereyim:))))

kızlar bebişlerin kılosu cok ıdeal :)
maşallah onlaraaa . bızde bu cumartesı doktora gidicez inşallah en son durumu ögrenicez :)
oğlumun baya aldıgını duşunuyorum artık ıçıme sıgmıyor ztn ben cok zayıftım nası bu kadar sıgdı o bele o olmayan göbege ona bıle şaşıyorum

evetttt az once doktorumuzdan geldık oğlum 3 kılo 191 gram olmus 37 . haftamızı bıtırıyoruz bu arada ..
cok ıdeal dedı doktor maşallah saglıgıda yerındeymış suyu kanı oksıjenı ıyıymışş yalnız bol bol yuru bol bol su iç dedi doktor..
artık bu gunden ıtıbaren sırt agrılarım ne kadar fazlda olsa yürümeye gayret edicem kızlar. yürüyüş normal dogum yapıcak olanlar için söyluyorum çok çok onemlıymış doktorum bugun anlattı

insallah hersey herkeste böyle normal normal devam eder ve sonuclanir..benim kafama takildi aslinda burda cok az kontrololuyor..tamam bir sikayetin olursa geldiyorlar ama,ben disardan anlayamamki amnion sivisi azalsa mesela..offf neyse ya aklima öylekötüseyler getirmeyecegim..gayet normal bir sürec hayal ve dua ediyorum..

benim oğlum 34+3iken 2250 grdı

bizde yarın 34+1 olarak doktora gıdıcez yarın yazarım en son 31+1de 1820 grdı bakalım nekadr almıs genelde 34.hafta olan kılo 2200 civarı sanırım bızımkı 1 hafta önden gıdıyodu öyle devam ederse 2200den bıraz fazla olması lazım bakalım yarın görcez

37+6 iken 3 kılo 191 gramdı.. (24. 05 . 08 cumartesı gunu)

ebrucum hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

bugün drdaydık 34+1 kilomuz 2285 gr boyu bılmıyorum dr 3300 civarı dogar dedi

bizde dra gittik bugün 3400 gr olmuş kızımız bakalım inş bu hafta içinde doğum olur olmazsa haftaya tekrar gidicez uzatmaları oynatcakmı bakalım bebişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…