Haziranda Anne Olacak Hamişler Bebeğimizin Boy Ve Kilosunum Yazalim Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine doktordaydım ve bebeğim 1850 gr olmuş. boyu da 42.7 cm.

biz de dün ilk kez dört boyutlu ultrasona girdik oğlum çok nazlandı,çok direndi yüzünü göstermemek için ama en sonunda dayanamadı bir kaç dakika çekti o güzel elini yüzünden, babasının kopyalanmış hali sanki sanırım bana hiç benzemiyor bu arada önden gidiyormuş kilosu ve gelişimi 29+3 kilosu 1670 gr maşallahhhh oğluşuma...

kilosuda gelişimide çok güzel maşallah canım hep bu şekilde devameder inşallah Şeniz

maşallah bebişlerinize hepsinin boyu kilosu yerinde bende özledim kızımı daha 2 hafta var görmeme bakalım nasıl gidiyo gelişimi çook merak ediyorum bu arada bazen karnıma sancı giriyo ince ince heralde doğum sancıları başladı diyorum sizdede oluyomu

benim yaklaşık 4 , 5 gündür oluyor bazen miğdem mi ki acaba ayıptır söylemesi gaz sorunum felan mı var ki diye düşünüp duruyordum karnımda öyle ince ince bir sancı gibi ağrı gibi bir şey arada yokluyor sonra bi geçiyor ...

kızlar merhaba bende çok kilo aldım.13 kilo, haftaya kontrolüm var şuan 26+2 haftadayız.
25. hafta bebişim 1100 gr dı .doktorumun dediğine göre iri bir bebek.sağlıklı olsunlar yetrki

doğum sancısı değildir inşallah canım yaa daha erken değilmi:uhm: bende ayaklarımı mı üşüttüm acaba daha yeni bitti iltihap kurtuldum antibiyotikten inşallah tekrarlamaz ya da o tekrarlasın ilaç kullanayım ama bu doğum sancısı olmasın erken doğum filan; Allah korusun :çok üzgünüm: bu arada hemşeriyiz seninle galiba hangi doktora gidiyosun eskişehirde ben orda değilim şu anda ama bi ara doğumu orda yapmayı düşünmüştüm

bende de iltihap var akıntım da çok oluyor diye dr.yine ilaç verdi bir türlü şu ilaçlardan kurtulamıyorum ... ben mine inana gidiyorum memnunum dr.dan ... zübeyde hanım kadın ve çocuk hastlıkları hastanesi

yalancı doğum sansısı denen bi olay var bu aylarda başlıyor onlar olabilir.

yalancı ağrılar 7 veya 8 aylarda başlıyor daha erken 32 felan olsam belki başlar ama zaten doğum ağrıları kasıktan giriyor bele doğru ve kasılmalar oluyor gerçek sancıda karın kasılıyor ve gevşiyor bu şekilde oluyor.

gaz sancısı da olabilir ben de bazen oluyor doğurcam zannediyorum valla.

20.03.2008 de gittim doktora 27 hafta 4 günlüktü kızım o zaman, 1320 gr çıkmıştı. maşallah...allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin herkese.

2250 gr olmuş oğlum ama boyunu söylemedi doktor bu sefer.

dun dr a gıtıkk oğlum 2 kılo 190 gram olmuş ama bı turlu yuzunu acmadııı delı oldummm delı... offf

dün yapılan ölçümlere göre 2100 gr olmuş ( 32+4 ) oğluşum,artık büyüdüğü için sanırım ultrasonda hiç seçemedim doktor amcamız iyi dedi ya ben görüp anlamasam da olur...

Son düzenleme:
gerçekten çok iyi kilosu bebeğinin.Allah nazardan saklasın.

karamsarcım cnaım benim bak boşuna üzülüyorsun bizde haftaya gitcez allahın izniyle bakalım bizim ki nasıl olmuş benim manken kızım :roflol: :roflol: sanırım 2000 gr filan olur diyorum ben haftasıyla orantılı gidiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…