biz de dün ilk kez dört boyutlu ultrasona girdik oğlum çok nazlandı,çok direndi yüzünü göstermemek için ama en sonunda dayanamadı bir kaç dakika çekti o güzel elini yüzünden, babasının kopyalanmış hali sanki sanırım bana hiç benzemiyorbu arada önden gidiyormuş kilosu ve gelişimi 29+3 kilosu 1670 gr maşallahhhh oğluşuma...
maşallah bebişlerinize hepsinin boyu kilosu yerinde bende özledim kızımı daha 2 hafta var görmeme bakalım nasıl gidiyo gelişimi çook merak ediyorum bu arada bazen karnıma sancı giriyo ince ince heralde doğum sancıları başladı diyorum sizdede oluyomu
benim yaklaşık 4 , 5 gündür oluyor bazen miğdem mi ki acaba ayıptır söylemesi gaz sorunum felan mı var ki diye düşünüp duruyordum karnımda öyle ince ince bir sancı gibi ağrı gibi bir şey arada yokluyor sonra bi geçiyor ...
doğum sancısı değildir inşallah canım yaa daha erken değilmi:uhm: bende ayaklarımı mı üşüttüm acaba daha yeni bitti iltihap kurtuldum antibiyotikten inşallah tekrarlamaz ya da o tekrarlasın ilaç kullanayım ama bu doğum sancısı olmasın erken doğum filan; Allah korusun :çok üzgünüm: bu arada hemşeriyiz seninle galiba hangi doktora gidiyosun eskişehirde ben orda değilim şu anda ama bi ara doğumu orda yapmayı düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?