Haziranda Anne Olacak Hamişler Bebeğimizin Boy Ve Kilosunum Yazalim Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karamsar maşallah çok güzel gerçekten kilosu kızının herkes kontrole gitmiş heralde kilolar yazılmış yine maşallah bütün bebişlere bizim daha 2 haftamız war geçmiyor günlersenağlama

benimki şuan 33 haftalık ve 2 kilo 100 gr oldu.oğlum tombiş olacak heralde

daha ben haftaya gidecegim canım bakalım beklediğim kilo 2000 gr ama bakalım yanılıp yanılmadıgımı görcem haftaya

secosel canım bence senin bebegin tombiş filan olmayacak haftasıyla uyumlu gidiyor ama hem zaten tombiş olması önemli mi saglıklı olsun yeter yerimseniben

haklısın 33.haftada 2100 normal kılolu dogar anlamına gelmıyor ama benımkı betül teyzesıne inat şişko olsun :sm_cool: görcez pts bakalım 31.haftada sevvale kac gram fark atmış:sm_cool:

Allah Razi Olsun Kizlar Inşallah Sağlicakla Doğar Bebeklerimiz Kilosu çok önemli Değil önemli Olan Bebeğimizin Sağlikli Olmasi Inşallah Sizde Hayirli Güzel Haberlerle Gelirsiniz....
Haberlerinizi Bekliyorum.

bizimki de geçen haftalarda iri gibi görünüyordu.haftasına göre kilosu fazlaydı ama artık haftasıyla uyumlu diye düşünüyorum.2750 gr 49 cm.35 haftalık.

normalde zaten 35 hft.bu kadarsa 1 ay daha var diyelim muhakkak 1 kilo daha alır belki 1 kiloyu bile geçer ozamanda 3 buçuktan yukarı olur canım.CADIARZU
bizimki de geçen haftalarda iri gibi görünüyordu.haftasına göre kilosu fazlaydı ama artık haftasıyla uyumlu diye düşünüyorum.2750 gr 49 cm.35 haftalık.

3-3,5 kilo doğması normalmiş dr a göre tabi.

son haftalarda kılo alımı baya bır hızlanıyormus

bizde perşembe günü gittik kontrole yani 1 mayısta canım kızım 2300 gr(33+6) olmuş tersti doktorumuz(annesi bebek dönmüş doğum kanalına girmiş ben büyüyorum ve geliyorum diyor)dedi allah hepimizin yardımcısı olsun sırnaşık şey:1hug:

2 mayısta gittik 32 + 3 tü kızımız 2032 gramdı boyu da 43.4 cm idi....hayırlısı

masaallah canim kilosuda boyuda cok guzel
bide sen dogunca gor annesiiiiiiiiiii

maşalla canım kilosu çok güzel daha erkende ne kadar bakalım daha kilo alacak bebişler.

bizimde bugün kontrolumz wardı 37 haftalık kızım tam 3130 gr olmuş maşallah ona daha 3 haftamız warbakalım ne kadar gelicek bebişim güzel kızım benim yzünü göstermedi bize kolu wardı ama olsun bigözünü gördüm:dance:

36+2 yiz bizde bugün gittik doktora 3000 gr olmuş böceğim boyu 47 cm miş ay cok sekerdi yaaaa hala sırıtıyorum

masaallah kizlar bebislerinizin kilosu cok guzel
bende haftaya persembe gidecegim ama kilosunu soylermi bilmiyorum
burda 3 defa echo yapiyorlar normalde benimki bitti

kızlar ben geldim dün dr.gittim ve dr.önce ultrasonda inceledi minik kızımızı gördük her şey iyi dedi sonrada nst ye bağladı ve ağrılarım başlamış işte bu yüzden ben ikide bir ağrılanıyormuşum galiba erken gelecek kızımız,durması için pere par diye hap verdi onu kallanacağım ve eğer ağrılarım şiddetlenirse hasataneye gideceğim.23 mayıs hastaneye çağırdı orada nst ye bağlayacakmış beni ve bebeğim normalde ultrasona göre 38 hft.lık çıkıyor ama benim son adet tarihim 28 ağustos ona göerede 37 hft.lıkmış ama esas bizi ilgilendiren tarih ben adet tarhime oranla geç yumurtlama olmuştuı 1 haft.da oradan atıyordu yani adet tarihimi ele almıyordu dr.ona göere esas benim şimdi bebeğim 36 hft.lık çok karışık gibi olsada bebeğim şimdi daha aslında 36 hftlık.ve doğumu için erken daha gelmesin aman dedi dr.işte bu ağrılardan dolayı ve 2 hft.da önden gittiği için kilosuda 3400gr boyuda 49 sn çıktı buyüzden erken alacakmış yani 38 hft.lıkken alacağını söyledi dr.
buda ben kızlar haziran annesi olamayacağımı gösterdi yuani 30 mayırta doğum yapacağım.......

maşallah bebeğinin boyu da kilosu da çok iyi.benimde ultrasona göre 10 gün kadar önde ozaman benimki de mi erken doğar dersin?!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…