- 18 Nisan 2025
- 110
- 16
- 13
- 25
- Konu Sahibi anneeeolmakkk
Kızlar selaaamm şimdi aşılama işleminden geliyorum benim ikinci aşılamam eğer bu süreçte olanlar varsa gelin birlikte bekleyelim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkincide hep pozitif oluyor genelde inşallah sizin de öyle olurKızlar selaaamm şimdi aşılama işleminden geliyorum benim ikinci aşılamam eğer bu süreçte olanlar varsa gelin birlikte bekleyelim![]()
Çok teşekkür ederim inşallah doktor eşimin de spermlerinde bir sorun olmadığını benimde yumurtalıklarımın gayet iyi olduğunu söyledi gerisi allaha kaldı artıkİkincide hep pozitif oluyor genelde inşallah sizin de öyle olur![]()
Asilama oncesi tuplerinize bakildi miÇok teşekkür ederim inşallah doktor eşimin de spermlerinde bir sorun olmadığını benimde yumurtalıklarımın gayet iyi olduğunu söyledi gerisi allaha kaldı artık![]()
Ayy inşallah hayırlısı olsun hakkınızda bende yarın ıkıncı asılamamı olucam heyecanlıyım ınsallah guzel haberler alırız ıkımızde sızın sorun neydı acaba neden asılama yaptırdınızKızlar selaaamm şimdi aşılama işleminden geliyorum benim ikinci aşılamam eğer bu süreçte olanlar varsa gelin birlikte bekleyelim![]()
canım dua okuyarak yaptır işlemi gönlünü ferah tut rabbim hayırlısını versin. Benimde test günümü 1 gün geçti korkudan test yapamıyorum bekliyorumAyy inşallah hayırlısı olsun hakkınızda bende yarın ıkıncı asılamamı olucam heyecanlıyım ınsallah guzel haberler alırız ıkımızde sızın sorun neydı acaba neden asılama yaptırdınız
Rahim filmi istiolar tedavi öncesiAsilama oncesi tuplerinize bakildi mi
Evet doktorum baktı açık olduğunu söylediAsilama oncesi tuplerinize bakildi mi
Ay inşallahAyy inşallah hayırlısı olsun hakkınızda bende yarın ıkıncı asılamamı olucam heyecanlıyım ınsallah guzel haberler alırız ıkımızde sızın sorun neydı acaba neden asılama yaptırdınız
Ay inşallahAyy inşallah hayırlısı olsun hakkınızda bende yarın ıkıncı asılamamı olucam heyecanlıyım ınsallah guzel haberler alırız ıkımızde sızın sorun neydı acaba neden asılama yaptırdınız
İnşallah güzel haberler alırsınızcanım dua okuyarak yaptır işlemi gönlünü ferah tut rabbim hayırlısını versin. Benimde test günümü 1 gün geçti korkudan test yapamıyorum bekliyorum
İlk gün alttan muayene ile yumurtalıklarıma bakılmıştı benim ona göre ilaç veya iğne tedavisine başlanıyorBende bu ay ilk defa yaptıracağım bir evladım var bir daha istiyorum nasipse Lütfü Kırdar yarın gidip dosyam açılacak ilk gün ne yapıyorlar bilen var mı
Bızde bır sorun gozukmuyor aslında sebepsız ınfertılıte ama olmuyor ıkı seneye yakın oldu yenı geldım eve yaptırdıımAy inşallahBende polikistik over vardı adet düzensizliği yaşıyordum sizin ne sorununuz neydi
Sımdı yaptırdım geldım ben uyutularak yapıldı ama bende rahım agzı darlıgı varmıs baya zor gecmıstı ılk asılama o yuzden sımdı anestezıyle oldu bzımde sebepsız ınfertılıte ınsallah bu defa olur yacanım dua okuyarak yaptır işlemi gönlünü ferah tut rabbim hayırlısını versin. Benimde test günümü 1 gün geçti korkudan test yapamıyorum bekliyorum
En sevmediğim şey alttan muayene olayı kadınlara herşey ne kadar zorİlk gün alttan muayene ile yumurtalıklarıma bakılmıştı benim ona göre ilaç veya iğne tedavisine başlanıyor![]()
Ay inşallah olur güzel haberlerini bekliyorumSımdı yaptırdım geldım ben uyutularak yapıldı ama bende rahım agzı darlıgı varmıs baya zor gecmıstı ılk asılama o yuzden sımdı anestezıyle oldu bzımde sebepsız ınfertılıte ınsallah bu defa olur ya
Gerçekten öyle artık sonu güzel olucak diye düşünerek kendimi motive ediyordumEn sevmediğim şey alttan muayene olayı kadınlara herşey ne kadar zor
Ay çıkınca haber verinBende yeni geldim doktoru bekliyorum umarım çabuk gelir heyecan bastı beni
İnsallah ıkımızde guzel haberler alırız pekı eger buda olmazsa tup bebek dusunuyormusunuz nerede yaptırmayı dusunuyorsunuz yasınız kacAy inşallah olur güzel haberlerini bekliyorumBende dün narkozla yaptırdım benim acıya eşiğim çok düşük ilkinde çok zorlanmıştım o yüzden ikinci aşılamamı narkozla yaptırdım