Haziranda aşılama yaptıranlar gelin birlikte bekleyelim 🥰✨🙏🤭🤍🫶🏻👩‍🍼

Karnımın içi pıt pıt sesler çıkarıyor kabız gibiyim değil gibiyim bel ağrım var göğüs hassasiyetim akıntım var ama bunlar adet belirlitileri de sanırım kasık ağrım da var genelde adet günümden üç gün önce olurdum adet tarihim geldi olmadım
Ya size ümit vermek istemem ama bana nedense hislerim sizin hamile olduğunuzu söylüyor yarın bence direkt kan testi yaptırın sizin adınıza ben bile heyecanlandım 🥰

Sizi daha bulabilir miyim bilmiyorum ugrr_ozzx__1 Instagram adresim bundan iletişim kurabilirsiniz benimle sizi tanıdığıma çok memnun oldum

Benimde negatif sonuçlandı doktorumla görüştüm üçüncü aşılamayı deneyelim daha sonra tüp bebeğe başlayalım diyor çok zorluyor beni bu süreç ama yapıcak bir şey yok inşallah sizinde olumlu sonuçlanır
Yanı ben üçüncüyü istemedım cunku zaten basarı oranı dusuk benım ıcın artık zaman kaybı doktorumda oyle soyledı ınsallah sızınkı ucuncude olumlu olur hakkkmızda hayırlısı olsun ınsallah yarın tekrar gorusmeye gıdıcem ilaclara baslarız ınsallah

Yanı ben üçüncüyü istemedım cunku zaten basarı oranı dusuk benım ıcın artık zaman kaybı doktorumda oyle soyledı ınsallah sızınkı ucuncude olumlu olur hakkkmızda hayırlısı olsun ınsallah yarın tekrar gorusmeye gıdıcem ilaclara baslarız ınsallah
Haklısınız inşallah ikimiz içinde güzel haberler alırız 🤍

Herkese merhaba cuma günü asilamam olacak bende beklemekteyim.Bu gece çatlatma ignesi olacak tek Bi yumurta gelişmiş Hakkımızda hayırlısı

Back
X