haziranda bebeğini kaybedenler

iremardadeniz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
76
12
18
İzmir
25 haziranda 32 haftalik bebeğimi kaybettim.canım oglumun kalbi durdu ve onu 28 haziranda suni sancı verilerek normal doğumla doğurdum.meleğimi yüce allah yanina aldı.onu çok özlüyorum.kan uyusmazlıği vardı eşimle aramızda bebeğimde etkilenme oldu ve kan değeri düştü.anne karninda göbek kordon sentez yoluyla kan transferi yapıldı.minik kalbi yalnızca 5-6 saat dayanabildi.şimdi cennettesin yavrum.ablan baban ve ben seni cok özlüyoruz.......kokunu sesini duyamadığım.seni öyle sevmişiz benimsemişiz ki her yerde sen varsın oğlum.arkadaşlaar hep birlikte atlatacağız bu acıları.allah hepimize öncelikle sabir ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

selam canım bende 27 haziranda kaybettim meleğimi.meleğimle birlikte herşeyi şimdi yokluğuna alışmaya çalışıyoruz evin içi dar geliyor bana.odasının kapısını açmaya cesaret edemedim henüz.çok zor bir sınav Rabbim hepimize kolaylık ve sabır versin

Merhaba ben de bebeğimi maalesef haziranda kaybettim. Çok erken doğdu dayanamadı yavrum....Acınızı gönülden paylaşıyorum. Allah'ım hepimize sabır versin......

21 Haziran'da preeklampsi sebebiyle 28 haftalık doğan oğlumun 28 Haziran saat 6:30 da ağırlaştığını söylediler(( Ramazan'ın ilk günüydü.anneannesini daha gece o iyi diye yolcu etmiştik adını taşıdığı ile ((o kadar özlüyorum ki onu( bazan karnımdaymış gibi geliyor(( benden 15 gün önce hamile kalan arkadaşımın oğlu kucağında Allah ona sağlıklı uzun ömür versin.ama benim oğlumla hiç oynamıyacaklar(onları hep beraber büyütecektik(.Hayırlısı buymuş diyorum .ama anne yüreği dayanmıyor bazan işte ( tutamıyorum kendimi .yarabbim bu nasıl bi acı ((

Arkadaşım cok ağır bir yükmüş.allah hepimize sabir versin.bende aynı saatte 28 haziran 07:00 de doğum yaptim.aynı gun ayni saatte yavrularimızdan ayrılmısız.facede umut dolu yarinlar grubu kurdu magrenta.istersen katıl.acılarimiza yoldaş oluyoruz

26 haziran perşembe günü 24+3 haftalık kızımı cansız bir şekilde normal doğumla dünyaya getirdim..
Sebebi yok Allahın takdiri.. otopsi yaptırmakdık.. cennetlik kızım 220 g 25 cm di 5 aylıktı yani.. 3 haftadır cansızmış karnımda ve 2 hafta da geriden geliyordu hep..
Allah hepimize sabır versin.. cennette meleklerimize kavuşalım inşaAllah..

allah sabrinizi bol versin arkadaslar..en acisi dogum yapip kaybetmek belkide..rabbim mukafatini verir insallah sizlere herkese.bende 21haziranda dusuk yaptim henuz 5.5haftalikti..allah isteyen herkese saglikla nasip etsin insallah

9 haziranda 18 haftalık oglumu kaybettim zaman geçiyo şte tekrar olması için dua ediyorum

Sevgili melek anneleri bol bol dua edelim allah sabrınıda veriyor mufakatınıda yeterki yaradana sığınalım.meleklerimiz tez zamanda kardeşlerini göndersin inşallah en sağlıklısından en hayırlısından

merhaba
Benim bebeğimin de doğuma 4 gün varken kalbi durdu.Sezeryan ile alındı.Acı hiç dinmiyor.Hiçbiri bir diğerinin yerini tutmuyor.

Allah hepimize sabır versin.rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın hiç birimize.dua etmekten ve sabretmekten başka ne gelir elden.meleklerimiz allahın izniyle tez zamanda kardeşlerini yollasın bizlere

kızlar bende 25 haziranda doğum yaptım 38 haftalık oğlum doğdu ve morardı nefes alamadı diyafram hernisi yüzünden 2 gün sonra kaybettim oğlumu zaten o hastalıkta pek umut olmuyormuş.... hamileyken herşey mükemmeldi oğlum hep iki hafta ilerden gidiyordu heyecanla girdiğim doğumdan aynı sevinçle çıkamadım dışarıda bebeğimizi kucaklayacağına inanmış eşim ve ailem vardı olmadı oğlum ankaraya gönderilşmişti iki gün sonr eşim küçücük tabutla geldi poyraz koyacaktık oğlmuzun adını ama cenazesini gördüm o kadar güzel bi bebekti ki.... ismini Haktan koydum Hakktan geldi Hakka gitti diye ... sezeryan olunca 6 ay korunma öneriliyor ama ben gecen ay bıraktım korunmayı rabbim herşeyin hayırlısını versin içimin ateşi dinmiyor

allah sabır versin arkadaşım.herşeyin hayırlısı olur inşallah hakkımızda.bende 2 aydır korunmuyorum .meleğim canım oğlum en yakın zamanda kardeşini yollıyacak allahın izniyle inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…