haziranda bebeğini kaybedenler

Bende 27 haziranda 9 haftalik bebeklerimi kaybettim Allah hepimizin acisini hafifletsin insallah tekrardan hamile kalmayi pplanliyomusunuz kizlar

canim cok uzuldum herseyi hazirken melegini kaybetmene Allah bir daha evlat acisi yasatmasin insallah bizde de esimle kan uyusmazligi var bunlar icin haftalik test yapiliyo bebekle anne arasinda olumsuzluk varmi diye sana yapilmiyomuydu?

Allah sabir versin sanada 27-28 de yapıldı canım.ondan önce 4 boyutlu ultrasyonla takip ediliyordum.nasip böyleymiş.senin neden oldu kaybın eliff

Ben düşü
Bende 27 haziranda 9 haftalik bebeklerimi kaybettim Allah hepimizin acisini hafifletsin insallah tekrardan hamile kalmayi pplanliyomusunuz kizlar
Planlıyoruz ama 3 aydır olmadı canım , doktora da gitmedim henüz sezeryanlı olduğum için doktorumun kızacağını düşündüm 5 ay oldu artık gitsem de kızmaz herhalde ama beklemek istiyoruz biraz daha adetim yakın inşallah olmam

Allah sabir versin sanada 27-28 de yapıldı canım.ondan önce 4 boyutlu ultrasyonla takip ediliyordum.nasip böyleymiş.senin neden oldu kaybın eliff
Canim benim tek yumurta ikiziydi biri gelisti digeri gelisemedi sonra ikiside olmus anlamadim hic dr tek sebebin tek yumurta ikizi olamasina bagladi acikcasi soylenen baska biseyde yok bana kurtaj oldugum gun ogrendim zaten ikiz olduklarini ve olduklerini daha once bilmiyodum

Bende dusunuyorum hatta dr gittim benimde 4 ay oldu korunmadim son 2 ay olmadi dr bende bi sorun yok rahim toparlandi cok guzel dedi yumurtlamani denk getiremiyosundur dedi bugun yumurtam 18mm di catlama ignesi yapildi insallah bu ay melegim gelir .hepimize ya evlat isteyen herkese Allahim en kisa zamanda nasip etsin insallahhh

Arkadaşlar bende melek annesiyim bebeğimi 14 haziran 2014 te kaybettim kordon düğümlenmesi sonucu. 7 ay oldu korunmayı bırakmadık biz dikişlerde sıkıntı olur diye ama çok istiyorum hamile kalmayı siz ne kadar korundunuz

Allah sabır versin sanada canım yavrun şefaatcin olur inşallah.zaman herşeyin ilacı.zamanla birax olsun hafiliyor acılar .rabbim bir daha evlatlarımızla sınamasın hiçbirimizi

Ben 3. Ayımda bıraktım korunmayı.kasımda tekrar gebelik oluştu.malesef p. Tesi günü düşük yaptım.simdi zamana bırakıyorum.rabbim dogru zamanda sağlıklı evatlar nasip etsin herkese

İremardadeniz sen neden kaybettin bebeğini allah sabır versin şefaatcin olur inşallah. Çok zor hep bebeğimi düşünüyorum şuan hayatta olsaydı 7 aylık olcaktı.

tekrar haö
rabbım hayırlısını versın.hamıle kaldınız mı yada 2 cocugu dusunuyormusunuz.bende de kan uysmazlıgı var. 1 kızım var 2.cıye hamıleyım.. ılk cocugunuzun kan gurubu sizden mı

slm kızlar yarın kürtaj olalı 40 gün olacak hala adet olmadım çok endişeleniyorum sizler kaç gün sonra adet oldunuz korundunuz mu ben ilk adete kadar korunuyorum bir sorun çıkmazsa ilk adetten sonra korunmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…