Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bugün de bizim evlilik yıldönümümüüzzzzzz:16::16::16::16::16: 2 yılımızı devirdik nasıl geçtii habersiiizz oo güüüzeelliiiimm yıllarrıımmmmm:24::24::24::24::24:

günler çabuk geçiyo evlenince de o düğün günü hiç gelmediydi sanki :60: ne meraklıyım bende evlenmeye anlatamam keşke önce evlenseymişim bile dedim evlenince :60::60::60:

günler çabuk geçiyo evlenince de o düğün günü hiç gelmediydi sanki :60: ne meraklıyım bende evlenmeye anlatamam keşke önce evlenseymişim bile dedim evlenince :60::60::60:

düğün öncesi heyecan bi başka yaaa :16::16::16: evlilik iyi hoş da hem ev hem çalısma hayatı zor oluyormus yaa hala alısamadımmm puufssss:19::19::19:

düğün öncesi heyecan bi başka yaaa :16::16::16: evlilik iyi hoş da hem ev hem çalısma hayatı zor oluyormus yaa hala alısamadımmm puufssss:19::19::19:

BEN 5 sene aileden ayrı tek başıma ayrı bir şehirde olunca evlenmek sahiplenme duygularımı kabarttı yerimi yurdumu biliyorum ben şimdi daha iyiyim yaaa, bekarlar evlensinnnnnn:9:

kizlar yardim edin ,,,:43: bi fikri olan :43: orkideeeemmm:43:klomen kullananlar ,bana yaramadi bu ilac galibaa

ben simdi dun sabah adet olmustum hani kizlar ,,evet oldum ama bi avuc kadar ,sonra devami ne oglen ne aksam ne gece nede bugun geldi ,,hala bekliyorum:43:

ne oldu bana simdi yinee,,,gecen ay 3 gun gecikme bu ay 1 gun erken ama 1 avuc ve bitti,,,orkidem ben bu ilaci bidaha almicam anam beni iyice sesi bes :111:etti heee

:43: :43::43: ufff ,,hatta hamis testini bi daha yaptim gene negatif,,,evde teste birakmadim bu ay ufff :37:

hani gelsede su siskinligim inse karnim ve gogusumlerim sis yawww:43: :43: :43:

Son düzenleme:
kizlar yardim edin ,,,:43: bi fikri olan :43: orkideeeemmm:43:klomen kullananlar ,bana yaramadi bu ilac galibaa

ben simdi dun sabah adet olmustum hani kizlar ,,evet oldum ama bi avuc kadar ,sonra devami ne oglen ne aksam ne gece nede bugun geldi ,,hala bekliyorum:43:

ne oldu bana simdi yinee,,,gecen ay 3 gun gecikme bu ay 1 gun erken ama 1 avuc ve bitti,,,orkidem ben bu ilaci bidaha almicam anam beni iyice sesi bes :111:etti heee

:43: :43::43: ufff ,,hatta hamis testini bi daha yaptim gene negatif,,,evde teste birakmadim bu ay ufff :37:

Kusura bakma hemşom bu sefer balıklama atlamıycam hiç bir bilgim yok emmmaaaa :9: prespektüsüne veya nette yan etkilerine etkilerine falan baktın mı belki normal bir durumdur.....

Kusura bakma hemşom bu sefer balıklama atlamıycam hiç bir bilgim yok emmmaaaa :9: prespektüsüne veya nette yan etkilerine etkilerine falan baktın mı belki normal bir durumdur.....

prepektusune baktim bisi yazmiyoo
nettede bisey bulamadim ,,neyse doktor orkide simdi gelir duruma bi el atar insallahh :43: :43:
haydin ben kactim kizim almaya gitmeliyim byeee opuldunuz :10: vinnn

Son düzenleme:
sen nasılsın bakem ....
iyyim de bugün çok canım sıkılıyo niyeyse bilmiyorum hiç bişey yapasım yok :26:
merhaba canımmm..ben hala geçmişteyim de çıkamıyooorrummmmmmm:52::52::52::52::52:
bu gece vardiyası fena yaa habire konuşuyolar adamları uyutup :22:
benim evlilik yıldönümüm sana uğur getirsin cicim :60: dur be şimdiden ne umutsuzsun önemli olan doğru zamanda sağlıcakla gelsin ayrıca hiç bişey için üzülme baka bana pehhhh .60::60::60:
inşallah canım inşallah bu ay güzel haberi alırım :52: çok istiyorum artık ağlayasım bile geliyo bebekli birilerini görünce :5:
bugün de bizim evlilik yıldönümümüüzzzzzz:16::16::16::16::16: 2 yılımızı devirdik nasıl geçtii habersiiizz oo güüüzeelliiiimm yıllarrıımmmmm:24::24::24::24::24:
oh oh maşallah nice senelere canım kutlu mutlu olsun bebişli olsun gelecek yıllarınız inşallah :emir_bebek::nazar: bizim de 2.5 yıl bitti artık herkes sormaya başladı :18: Allahtan şimdi ayrıyız ya kocişle ben doğudayım daha bitmedi kesin dönüş yapmadım onu söylüyorum geleyim öyle yapıcaz diyorum :60:

hayalim ben hiç bilmiyorum o ilacı ama yan etkileri varmış bi ara ikiz için kullansam mı diye yorumları okudum sonra yan etkilerini görünce vaz geçtim o yüzden de bilmiyorum tatlım:50:

ilk klomen aldığım ay bende 1 gun adet olmustum.sonunda yumurtalık kisti çıktıydı.sonraki ay normal oldum sonraki ay ise yıne yarım gun oldum.doktora söyledim hiç bişey soylemediydi. yani bu ilaç dengeyi hep altust ediyor allah yar ve yardımcın olsun.
alsan bı dert almasan rengi nasıl adetinin ve doktor sana ne syledide verdi bu ilacı yumurtalıkların mı tembeldi

Son düzenleme:
Selam kizlar. Bugun keseyi gördük. Ver kan tahlilidr 6000 cikti. Perşembe gunu 500 çıkmıştı. Dr. İki hafta sonra çağırdı. Hem bebeği hem de kalp atışını görürüz dedi. Hadi bakalım darısı bekleyenlerin basına.:16:

Selam kizlar. Bugun keseyi gördük. Ver kan tahlilidr 6000 cikti. Perşembe gunu 500 çıkmıştı. Dr. İki hafta sonra çağırdı. Hem bebeği hem de kalp atışını görürüz dedi. Hadi bakalım darısı bekleyenlerin basına.:16:

oyyyyyyyy ne güzel canımmmm bebeği görmek daha heyecanlı olur ama demi zaten bu da müthiş bişeeeeyyy :52: maşallah bebişine canım :nazar::emir_bebek:

maşallah maşalhhhhhhhhhhh yuce rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun seni ve bebeğini.

kahorihama canim tebrikler sag salim gelsin bebisin:16::16:burada herkese tez zamanda versin RABBIM:16:

oyyyyyyyy ne güzel canımmmm bebeği görmek daha heyecanlı olur ama demi zaten bu da müthiş bişeeeeyyy :52: maşallah bebişine canım :nazar::emir_bebek:

Sagol tatlim . İnsallah kalp atışlarını duyarimda rahatlarım :16: yarın tatile gideceğiz hiç olmazsa bir haftası geçecek .

maşallah maşalhhhhhhhhhhh yuce rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun seni ve bebeğini.

âmin canım âmin. Varmı haberler tatlim. Test yaptın mı. Ben senden cok merak ediyorum. Ben adetime 7 gun kala 20 test harcamıştım :52:

Allahım nazarlardan korusun sizi şu değerinizi yüksek söylemiyo musunuz kendimin olsa anca bu kadar sevinirim ...

2 hafta sonra da böyle güzel haberlerini bekliyoruz canım...:nazar::nazar:aminnn darısı isteyen herkesin basına inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X