Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evet hsg çekilen ay hamile olunabiliyo. inşallah hamişsindir.ben de psikolojikmen hamile ilan ettim kendimi bata kadar:33:

biz de seni seviyoruz yavrum. kız siz evlenirken gelinlik foto falan olmadı mı

hıımm o bebiş buraya gelecek'i beğendim:52:

en güzeli bencede hamişsin orkidem hadi baklım açayımmı topiği bu isimle
o bebek buraya gelecek:52::52:

kızlar
hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) o bebek buraya gelecek
yeni topiğimizin adı bekliyorum kızlar:34:

kızlaaar herkes nerde bakiiim? önce periiim gitti sonra hayalim, şimdi de rumeysa da gelmiyo. nerdesiniz kızlaaar. iyi misiniz?sesimi duyuyorsanız cevap verin:53:

kiki geldiiii
canimmmm orkidemm bercestem ve digerleri herkez iyidir umarim,,canlarim benim yatili misafirim vardi evde 3 gun boyunca ,,kafami kasiyacak zamanim yoktu inanin
ama herzamanaklimin bi kosesindesiniz ,hepinizi cok seviyorum

perim hala donmedi yaww:44:??? rumeysa nikahmi tazelicekmis:52:ne guzell....peki yeni hamis haberi felan varmii ???

kiki geldiiii
canimmmm orkidemm bercestem ve digerleri herkez iyidir umarim,,canlarim benim yatili misafirim vardi evde 3 gun boyunca ,,kafami kasiyacak zamanim yoktu inanin
ama herzamanaklimin bi kosesindesiniz ,hepinizi cok seviyorum

perim hala donmedi yaww:44:??? rumeysa nikahmi tazelicekmis:52:ne guzell....peki yeni hamis haberi felan varmii ???

kikim çoook özledim seni. biz de seni seviyoruz. arayı çok açma

arkadaşlar merhaba herkese

sabah kan testi yaptırdım ve hamileyim. sonuç 107 çıktı. ee bir günlük geçi,kme olunca. testi yaptırırken utandım bile görmemişler gibi.

neyse hemen doktorumla görüştüm. günde 3 tane progestan alıcam. haftaya pazrtesi tekrar test yaptırıyorum ve muayene oluyorum. allahım bunu bana gösterdi. dualarımı kabul etti. inşallah tamamına erdirmeyi de nasip eder.

kızlar tüm kalbimle yüce allahımdan diliyorum ki isteyen herkese nasip etsin. hepimiz tek tek muradımıza erelim.

çok sevindim evet ama allahım bu kritik günleri geçirdiğimizi nasip etsin. bu haberi aldım şimdi de bebeğimin ilk hareketini duymayı nasip etsin

SLM CNM HAMİLE OLDĞNU ÖĞRENİNCE TEBRİK ETMEK İSTEDM ALLAH KAVŞTURSN BEBĞİNE İNŞALAHH:nazar:

selaaaaammmmmmmmmmmmm güzel oldu bu
bence bizimkiler görünce gelecekler buraya

Back
X