- 11 Mart 2025
- 48
- 18
- 3
- 35
- Konu Sahibi blueistanbul
-
Canım bende varım dondurulmuş çift embriyo 16 haziranda transfer olacağım büyük ihtimalle
Benim biraz farklı 2. Transferim bu, 29 nisanda adet oldum en son 30 nisanda Lucrin iğnesi vuruldum kimyasal menapoza girdim yumurtlamayı engelleyip rahmi kalınlaştırmak için , 30 mayıstan beri de Estrofem kullanıyorum şimdilik günde 3 tane haftaya 4 tane olacak ve regl olmadan transfer olacağım
en son nezaman di adet tarihin? benim 16 haziran kontrolum var, ondan sonra tarih belli olcak
Hayırlısı olsun tedaviniz inşallah her şey yolunda giderbende gunde 3 tane estrofem kullaniyorum, 16 haziranda'da kontrol var eger kan sonucu ve rahim kalinlasmasi iyi ise, bana igne ve ilac eklenecek muhtemelen ve sonra transfer tarihi verecek o gun, ve ya iptal olup tekrardan diger ay baslayacak bakalim hersey yolunda giderse bu ayin sonunda transfer olur dedi 22 haziran gibi dedi
Hayırlısı olsun tedaviniz inşallah her şey yolunda giderilk transferden 3 gün önce başlamıştım progestana yine öyle olur herhalde
amin allah razi olsunAllah bağışlasın ilk çocuğunuz da tüp bebek miydi
Ay maşallahamin allah razi olsun
oda tup bebek ile oldu 2 dondurulmus embryodan bitanesi
simdi ayni zamanda dondurulmus 6 tane daha kaldi
onlardan tekrardan cift emrbyio transferi olacak ayni zamanin embriyolari aslinda ,, aradan 5/6 sene zaman gecti
Ay maşallahinşallah bu da sıkı sıkı tutunur size benimde 6 tane dondurulmuş embriyom var iki tanesini kullanacağız bakalım nasip
insallah valla siz hic pozitifi gordunuz muAy maşallahinşallah bu da sıkı sıkı tutunur size benimde 6 tane dondurulmuş embriyom var iki tanesini kullanacağız bakalım nasip
Ben bir boş bir dış gebelik geçirdim, dış gebelikte embriyo yumurtalığıma tutunmuştu ve yumurtalığımı yırtmış o yüzden iç kanama geçirdim ameliyat oldum yumurtalığım alındı aynı zamanda bende pcosta var oinsallah valla siz hic pozitifi gordunuz mu
benimde maalesef PCOS dan dolayi olmuyordu zaten pcos oldugumu da sonradan ogrendim ne oldugunu bilmiyordum.Sizin tüp bebeğe başlama sebebiniz nedir ilki de dahil
...Ben 14 yaşımdan beri biliyorum ama bu kadar şey yaşayacağımı bilemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?