- Konu Sahibi blueistanbul
-
45bin tl bizimde transferde ayrıca tractocile serum ve intralipid serum da takilacak onlarla yine bi 60ı bulur , birde embriyo glue diye bit şey varmış siz yaptıracak mısınız ?...
olsun ins bu sekilde tutar, maliyeti de cok yuksek keske her kese uygun sekilde olsa cok pahallanmis bi transfer ucreti 55 bin tl olmus
sizin ne kadar?
45bin tl bizimde transferde ayrıca tractocile serum ve intralipid serum da takilacak onlarla yine bi 60ı bulur , birde embriyo glue diye bit şey varmış siz yaptıracak mısınız ?
Embriyo glue : embriyolar transfer edilmeden hemen önce içinde bekletildiği özel bir sıvıdır.tractocile serum ve intralipid serum da takilacak onlar nedir
Embriyo glue bugün bana da yapıldı 3.transfer olduğu için bakalım nasıl sonuçlanacak.45bin tl bizimde transferde ayrıca tractocile serum ve intralipid serum da takilacak onlarla yine bi 60ı bulur , birde embriyo glue diye bit şey varmış siz yaptıracak mısınız ?
Hayırlı olsun tutunur inşallah sıkı sıkıEmbriyo glue bugün bana da yapıldı 3.transfer olduğu için bakalım nasıl sonuçlanacak.
Bugün oldu transfer dahaHayırlı olsun tutunur inşallah sıkı sıkıBende onu yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsız kaldım , sizin test gününüz ne zaman?
Ben 02/06 da cift embriyo transferi oldum :)MRB kızlar,
Haziran ayındayız, bu ay dondurulmuş embriyo transfer surecine kimler başladı? :)
Mart veya Nisan ayında HSG çektirmiştim, Mayısta histeroskopi oldum adeti bekliyorum...
Bugun adetimin 2. günü. muayene oldum.
16 Haziran'a kadar her gün 3 adet estrofem mavi hap.
Bi tane evladım var simdi ona kardeş için yola ciktik insAllah sağlıcakla gelir.
10 gun sonra mi test yapcaksiniz? cok heycanli bi surec keske bende transfer evresine gelsemde bekleme suresi olsaBen 02/06 da cift embriyo transferi oldum :)
ay hadi bakalim cok heycanli bizi haber et mutlakaBugün oldu transfer daha15 inde inşallah testim.
transfer tarihi belli olana kadar adetin baslangici hangi ilaclari ictiniz?Bugün oldu transfer daha15 inde inşallah testim.
Tabiki yazarım hemenay hadi bakalim cok heycanli bizi haber et mutlaka
İlk gonalf-f femara folik asit içtimtransfer tarihi belli olana kadar adetin baslangici hangi ilaclari ictiniz?
seninki taze emrbyio transferi mi?Tabiki yazarım hemen
İlk gonalf-f femara folik asit içtim
Sonra prednol ve progestan dex estrofem eklendi
Şimdi clexan progestan fitil eklendi bir de artı olarak.
Yok donmuş embriyo PCOS olduğu için taze olamıyorum.seninki taze emrbyio transferi mi?
bende adetin 2 ci gunu gel dedi, 3 tane estrofem tableti baslattiYok donmuş embriyo PCOS olduğu için taze olamıyorum.
kac tane donmus emrbiyo var total?Yok donmuş embriyo PCOS olduğu için taze olamıyorum.
Kan değerlerin belki daha düzenli ve ilaç gerektirmiyordur o yüzdendir. Benim bu 3.transferim 3ünde de farklı şekilde farklı ilaçlarla ilerledi vallabende adetin 2 ci gunu gel dedi, 3 tane estrofem tableti baslatti
16 haziran gel kanina bakalim, bide rahim kalinligina , ona gore transfer tarihi belli olacak dedi
bana daha az ilac vermis sanki demi
5 taneydi bu transferle 4 tanesi kullanılmış oldu.kac tane donmus emrbiyo var total?
benim de 5 yil sonra 2.ciKan değerlerin belki daha düzenli ve ilaç gerektirmiyordur o yüzdendir. Benim bu 3.transferim 3ünde de farklı şekilde farklı ilaçlarla ilerledi valla
benimde 6 tane var geride, eger degerlerim iyi ise bu transferde 2 tane kullancam.5 taneydi bu transferle 4 tanesi kullanılmış oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?