• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda dondurulmuş, çift embriyo transferi yapacaklar ....

Pembe evet nokta veya uzun bir siluet tarzinda doktora sordum ve gosterdim yerleske kanamasi dedi ama tedirgin oluo insan yine de
bende kanama 13 haftaya kadar surmustu.

doktor demisti yerlesmeye calisiyor.. istirahat et ilaclarina devam et demisti ve herhafta kontrole gidiyordum, kanama cok asiri yogun oluncada direk gidiyordum baktirmaya.. bende ama yogundu kanama , bildigin et parcalari geliyordu

bende kanama 13 haftaya kadar surmustu.

doktor demisti yerlesmeye calisiyor.. istirahat et ilaclarina devam et demisti ve herhafta kontrole gidiyordum, kanama cok asiri yogun oluncada direk gidiyordum baktirmaya.. bende ama yogundu kanama , bildigin et parcalari geliyordu
Sen ciddimisin ne kdr zordur senin icin ya o stresini anlayaviliyorum

Tabiiki benimde ilk ellerim titrio kanama gorunce artik can sıkıcı
Gebelik Haftası: Gebeliğin 5. haftasındasınız. 4 hafta 1 günlük hamilesiniz (29. gün)

gececek onlar bosver stress yapma, ben o kanama tutunma seruveninde bide ise gidip geliyordum bi ton trafik cekiyordum 1 saat git gel , olunca oluyor, Allah yardim ediyor. Sen suan hamileligin tadini cikar. kese gormeye gittinmi?

Çok sevindim 126 çok güzel bi değer allahım ben kan vermeye çok korkuyorum çok silik pozitif görüyorum hep hiç de koyulaşmadı 5. Gün embriyo 7. Gündeyim

Sürekli araştırıyorum 9. Günde 105 olması bekleniyor embriyolog tarafından o zaman benim şimdi 50 olması lazım betahcg 50 iken çok aşırı silik çıkar mı 😫

benim daha transfer tarihim bile belli degil. bide transfer olduktan sonra bu sabirsizlikla ben nasil bekleyecem acaba cok sabirsiz bir insanim tez canliyim simdiden heycan basiyor ikinci cocuk olsa bile
Hepsi aynı heyecandır tabiki , sakin kalıp işe dönmek en iyisi evde insan sadece bunu düşünüyor

Back
X