- Konu Sahibi blueistanbul
Ay inşəAllah öyledir ama sari rengde olması korkutu tutunma genelde kahve rengi yada pembe olmuyormuGenelde tutunma olabilir diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşəAllah öyledir ama sari rengde olması korkutu tutunma genelde kahve rengi yada pembe olmuyormuGenelde tutunma olabilir diyorlar
Evet kullanıyorum ilk transferimde böyle birsey olmadıBende de hep oluyor. Progestan kullanıyorsanız onunla alakalı olabilir.
Aaa bende herkese oluyor sanıyordum. Bende 8. Gündeyim ve transfersonrası ertesi gün başladı. Çok tuhafıma gitti ama normaldir diye düşündüm.Evet kullanıyorum ilk transferimde böyle birsey olmadı
Sizdedemi oldu sari rengde akintiAaa bende herkese oluyor sanıyordum. Bende 8. Gündeyim ve transfersonrası ertesi gün başladı. Çok tuhafıma gitti ama normaldir diye düşündüm.
Mesajlar mı karıştı acab:) sarı değilde su gibi akıntım oluyor hepSizdedemi oldu sari rengde akinti
Sarı değilde su gibi oldu hepSizdedemi oldu sari rengde akinti
Peki sonuç ne pozitifmi ,bendede su gibi ama rengi kahvenin açığı sarya benzerSarı değilde su gibi oldu hep
Bugün yapmadım test yarın yapıcam. 3. Gün embriyosu geç geçiyormuş idrara ondan moral bozm ak istemedim negatif görürsem diye.Peki sonuç ne pozitifmi ,bendede su gibi ama rengi kahvenin açığı sarya benzer
Ben 3. Gün embiroy ilk transferde 8gune kadar iki çizgi gördüm 9.gun ve 14 gün kan verdim negatif çıktı bende dondurulmuş embiro idi idrar testi yaniltiyor bide çeşitli markalar aldım en iyisi güya ama sonuç kocaman negativ bence direk kan verBugün yapmadım test yarın yapıcam. 3. Gün embriyosu geç geçiyormuş idrara ondan moral bozm ak istemedim negatif görürsem diye.
Evet süreç çok değişken gerçektende bakalım ya nasip.Ben 3. Gün embiroy ilk transferde 8gune kadar iki çizgi gördüm 9.gun ve 14 gün kan verdim negatif çıktı bende dondurulmuş embiro idi idrar testi yaniltiyor bide çeşitli markalar aldım en iyisi güya ama sonuç kocaman negativ bence direk kan ver
Anlayamadım 100 kötü mü?Kızlar değerim 100 çıktı![]()
Yok duygusallıktan o hayatımda gördüğüm en yüksek değerAnlayamadım 100 kötü mü?
Ay kuzum kıyamam bir an korktum vallaha. Beğenmedin sandım. Allah tamamına erdirsin inşallah.Yok duygusallıktan o hayatımda gördüğüm en yüksek değer![]()
massallah hadi allah tamamina erdirsin cok sevindimYok duygusallıktan o hayatımda gördüğüm en yüksek değer![]()
Transfer günü | Test günü | Tedaviye başlanacak |
M mscat : 4 haziran transfer | 16 haziran | |
![]() | belli degil | 16 haziran transfer tarihi belli olacak |
nergssss : 5 haziran | 16 haziran | |
LunaLovegoodd : 14 haziran | ||
M mayda123 : 2 haziran | ||
Middleton : 16 haziran |
126Kaç çıkmıştı acaba
Ben sana demedimmiiiiii bide asla olmaz imkansiz diodun yaYok duygusallıktan o hayatımda gördüğüm en yüksek değer![]()
kactane embryo transfer olmustu>?
2 tane oldu benim 5aakactane embryo transfer olmustu>?