- 11 Mart 2025
- 293
- 164
- 18
- Konu Sahibi blueistanbul
-
Ay çok heyecanlı bende transfer olduğum gün sen 1 haftayı atlatmış olacaksınBen Dün transfer oldum canım ikinci transferim çift embriyo konulduşimdi evde yatıyorum ama yarın işe gideceğim.
İnşallah hepimizin pozitif olurAy çok heyecanlı bende transfer olduğum gün sen 1 haftayı atlatmış olacaksıninş pozitif haberleri alırız ya
merhabaa, 21 haziranda kan verecegim transfer 11iydi, bugün dayanamadım test yaptım tertemiz tek cizgi. 5. gün embriyosu mutlaka cıkar mıydı testte, bilemiyorum ne düsünsem ne hissetmem, kana kadar kendimi kahretmeyim diyorumkimse yokmu
Hayir tek embriyo ise cikmak zorunda diil darlanma :)merhabaa, 21 haziranda kan verecegim transfer 11iydi, bugün dayanamadım test yaptım tertemiz tek cizgi. 5. gün embriyosu mutlaka cıkar mıydı testte, bilemiyorum ne düsünsem ne hissetmem, kana kadar kendimi kahretmeyim diyorum
Valla canım 24 haziranda test sonucunu öğrenicem benArkadaşlar sonuçlar nasıl Merak ettim
Kimler transfer oldu veya olacak
Benim bugün belli oldı
23 Haziran pazartesi transfer olcam
Hiç belli olmaz daha 6. Gün , kesinlikle üzme kendini hangi gün tutunduğuyla ilgili değerinin artmasımerhabaa, 21 haziranda kan verecegim transfer 11iydi, bugün dayanamadım test yaptım tertemiz tek cizgi. 5. gün embriyosu mutlaka cıkar mıydı testte, bilemiyorum ne düsünsem ne hissetmem, kana kadar kendimi kahretmeyim diyorum
Benimde dondurulmuş çift 24 haziran transferkimse yokmu
bende oyle tahmin etmistim, iki kesecigi de gordun muBenim ikizmis
az kalmis seninde hemen hemen ayni sayiliriz beraber takip ederizBenimde dondurulmuş çift 24 haziran transfer
Gonalf 300 bitirdimaz kalmis seninde hemen hemen ayni sayiliriz beraber takip ederiz
sen suan hangi ilaclari kullaniyorsun
ve sana hangi ilaclari yazdi
estrofemi adet oldugumdan beri iciyorum onu hep icicem, sadece yarin extra ilaclar baslanacakGonalf 300 bitirdim
Cuma bunlara başliycam
Prednol
Estrofem
Progestan
Siz ?
Oksapar ve koraspirine çabuk başlatmış doktorunuz daha iyi bilir tabi ama bana da transferden sonra verir diye düşünüyorumestrofemi adet oldugumdan beri iciyorum onu hep icicem, sadece yarin extra ilaclar baslanacak
- Prednol 5 gun icip birakcam
- Progestan fitil seklinde
- Elenatal 1 vitamin
- D3+K2 vitamin
- Demir ilaci
- Estrofem
- Oksapar igne
- Coraspirin
- Progestan igne
Sizin transfer ne zamandı benim 24 haziranestrofemi adet oldugumdan beri iciyorum onu hep icicem, sadece yarin extra ilaclar baslanacak
- Prednol 5 gun icip birakcam
- Progestan fitil seklinde
- Elenatal 1 vitamin
- D3+K2 vitamin
- Demir ilaci
- Estrofem
- Oksapar igne
- Coraspirin
- Progestan igne
Gordumngordumbende oyle tahmin etmistim, iki kesecigi de gordun mu
darisi basima ins bende cok istiyorum ikiz olsunnn
Bende oyle basladim erken diil aslindaOksapar ve koraspirine çabuk başlatmış doktorunuz daha iyi bilir tabi ama bana da transferden sonra verir diye düşünüyorum
Ay çok heyecanlı bende transfer olduğum gün sen 1 haftayı atlatmış olacaksıninş pozitif haberleri alırız ya
Yabhayırlısınolsun canım güle güle al kucağına, benim de 9. Gün 104 11.gün 372 13. Gün bugün 1380Gordumngordum
Ay insallah ikiz bence guzellrabbim sana da nasip etsin insallah
Canim bence seninde ikiz son arts benim artisima benziooYabhayırlısınolsun canım güle güle al kucağına, benim de 9. Gün 104 11.gün 372 13. Gün bugün 1380
Yaa ben de o yüzden yazdım ama tek embriyo transfer edildi olma ihtimali olur mu ki , cumartesi gel kese görelim dedi hekim çok heyecanlıyımCanim bence seninde ikiz son arts benim artisima benzioo
Tek yumurta ikizi olabilir cnm bolunebilir icerideYaa ben de o yüzden yazdım ama tek embriyo transfer edildi olma ihtimali olur mu ki , cumartesi gel kese görelim dedi hekim çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?