- 11 Mart 2025
- 103
- 31
- 13
- Konu Sahibi blueistanbul
-
5ci gunuz nezaman test gununuz? 18 haziran mi?Bende 8 hazıran transfer oldum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum kalçamın üzeri belim sırtıma kadar çok ahrıyor ve göbegimin altı bacağıma kadar vuruyor agrısı belirtilerileriniz nelerdi bahseder mısınız
Ben varımkimse yokmu
son muayene nezaman canim...Pazartesi transfer günü verdi doktorun ama son muayene de belli olacak dedi
Pazartesi sabah 9 da burda ol dedi Herşey uygunsa öğlen koyarıZ dedison muayene nezaman canim...
Tuvalete sıkışık olun baya olur mu cok etkiliymis oPazartesi sabah 9 da burda ol dedi Herşey uygunsa öğlen koyarıZ dedi
Evet dikkat edeceğim ona sabah muhtemelen rahim kalınlığına bakılacakTuvalete sıkışık olun baya olur mu cok etkiliymis o
Daha once bakiyorlar niye ayni gune cekiyor ki benim 3 gin once bakildi transfer guni verildi nerede ozeldemi devletmi acabaEvet dikkat edeceğim ona sabah muhtemelen rahim kalınlığına bakılacak
Özelde İstanbul tüp bebek merkeziDaha once bakiyorlar niye ayni gune cekiyor ki benim 3 gin once bakildi transfer guni verildi nerede ozeldemi devletmi acaba
Benim bi kac gun once bakmislardi canimÖzelde İstanbul tüp bebek merkezi
niye pskolojin bozulduİnşallah transferimi olurum ya çok ağlıyorum psikolojim iyice bozuldu
Çok stres atlattım kaç aydır bir olcak bi olmucak denildi hep bi sorun çıktı böyle stres yapa yapa panik oldum inşallah Pazartesi biraz rahatlarım koyuncaniye pskolojin bozuldu
katil oldurucu ilac nedemekMerhaba ben 11 Haziran çift embriyo 5Aa transfer oldum emriyo yapıştırma rahim çiziği işemi gördüm bugün 2.günüm birde katil öldürücü ilaç kullanıyorum bel ağrım var ara ara birde çok az karın
hersey olacagina varir rahat ol panik yapma, calisiyormusun? belki kafan dagilir ofiste felanÇok stres atlattım kaç aydır bir olcak bi olmucak denildi hep bi sorun çıktı böyle stres yapa yapa panik oldum inşallah Pazartesi biraz rahatlarım koyunca
Bende varım dondurulmuş çift embriyo 14 Haziran yarınCanım bende varım dondurulmuş çift embriyo 16 haziranda transfer olacağım büyük ihtimalle
cok heycanli az kalmisssBende varım dondurulmuş çift embriyo 14 Haziran yarın
cok heycanli az kalmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?