Haziranda dondurulmuş, çift embriyo transferi yapacaklar ....

banada mutlaka haber verinnnnn cok merak ederim

oylemiii bende soracaktim onu cunku gobekten yapilan benim icin kolay olur
kalcadan yapmasi zor oluyor, esimde korktugu icin yardim edemiyor maalesef
Ben her iki progestanı da kullanıyorum canım bence doktorun bilerek onu vermiştir kalçadan olanı iki günde bir acile gidip vurduruyorum, dexi hergün göbekten vuruyorum

Ben her iki progestanı da kullanıyorum canım bence doktorun bilerek onu vermiştir kalçadan olanı iki günde bir acile gidip vurduruyorum, dexi hergün göbekten vuruyorum
Bende göbekten oksapar var
Kalçadan progestan iğne
Günde iki kere sabah akşam fitil progestan

Ama kalçalarım çok ağrıdı

Arkadaşlar sizde de transferden sonra mı progestan ölçümü yapılıyor
Pazartesi transfer olcam , o gün ölçüm yapılacak ona göre takviye yapacağız dediler

Arkadaşlar sizde de transferden sonra mı progestan ölçümü yapılıyor
Pazartesi transfer olcam , o gün ölçüm yapılacak ona göre takviye yapacağız dediler
Hem önce hem sonra bana transferden 6 gün önce yaptırlar 0,2çıktı bide transferden 2 gün önce 12.5 çıktı , 10un üzerinde olması gerekiyormuş transfer olabilmesi için

Bugün (23 Haziran) embriyo transferim yapıldı 2 embriyo transfer edildi. Transfer öncesi sabah 8’de progesteron testim yapıldı, sonucum 35.58 ng/mL çıktı. Profesörüm kan tahlilini çok beğendi, “Değerlerin çok iyi” dedi. Bu beni çok rahatlattı

Şu an evde dinleniyorum, sade avokado yiyorum — hem çok önerildi hem de midemi hiç yormuyor. Bol su içmeye, ilaçlarımı saatinde almaya dikkat ediyorum.

Test günüm 4 Temmuz.

Bu süreçte erken test yapmayı düşünmüyorum, kendimi strese sokmak istemiyorum.

Ayrıca herkese de testi doktorun belirlediği tarihte yaptırmalarını öneririm. Çünkü:

Çok erken yapılan testler yanıltıcı olabilir,

HCG hormonu kanda henüz yükselmemiş olabilir,

Sonuç negatif görünüp moral bozabilir ama sonra pozitifleşebilir,

Bu da hem fiziksel hem ruhsal stresi artırabilir.

Ben sabırla bekleyeceğim ve sonucu zamanında, net olarak öğrenmek istiyorum

Dualarınızı beklerim Aynı süreçten geçen herkese sabır, moral ve en güzel haberleri diliyorum. Hepimize hayırlısı olsun

(35 yaş • PCOS • Dondurulmuş embriyo transferi • 3. FET • 2 embriyo transferi)

Açıklaman için çok teşekkürler tercih meselesi bu yolda kimin ne yaşadığını bilemeyiz umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…