Haziranda dondurulmuş, çift embriyo transferi yapacaklar ....

Açıklaman için çok teşekkürler tercih meselesi bu yolda kimin ne yaşadığını bilemeyiz umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız .
Canım herkesin süreci ve duygusal dayanma gücü çok farklı, o yüzden erken test yapan da var, beklemeyi tercih eden de Ben bu süreçte kendimi fazla yormamaya çalışıyorum, o yüzden test gününe kadar sabretmeye niyetliyim Erken test bazen gereksiz endişeye ya da kafa karışıklığına sebep olabiliyor, ben de o stresi yaşamamak için biraz daha beklemek istiyorum.
Umarım hepimiz için sonuç en güzel şekilde olur, bu süreçte birbirimize destek olmak çok kıymetli

İnşallah canım hayırlı haberler

Merhaba, 22 Haziran'da ikinci transferim yapıldı.
Normal yolla olan bir kızım var, genetik ayıklama gerektiği için tüp bebek ile ilerliyoruz.
İlk transferde dayanmayıp 5. Gün kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı. Kanda da 9 ve 11. Günde de negatif çıktı. Bu Sefer pek belirtide yok , bugün akıntı başladı. İlki gibi rahim kasılmalarım yok. İnşAllah pozitif sonuçlar alırız

Merhaba öncelikle hayırlı olsun akıntıyı progestan da yapıyor maalesef

Merhaba öncelikle hayırlı olsun akıntıyı progestan da yapıyor maalesef
İlk transferde bir kaç belirti olmuştu, progestan iğne yapıyormuş. İlkinde kan sulandırı iğneden sonra çok sancım olurdu, o da yok. Burda 6. Gün 7. Gün test yapanları görünce yapsam mı diyorum. Doktorum kesin 10. Günü bekletir de

Her kadının vücudu farklı tepki verir, bu çok normal. İlkinde sancıların olması senin vücudunun o zamanki durumuyla alakalı olabilir. Bu sefer sancı olmaması kötü bir şey değil, sadece farklı bir deneyim. Erken test yapmak heyecan verici olsa da, genelde doktorlar 10. günü beklemeyi öneriyor çünkü hormonlar o zamana daha net sonuç verir. Sabırlı olmak zor ama beklemek en doğrusu. Umarım güzel haberleri en kısa zamanda alırsın, bol şans!

Bende 10. Günü bekleyeceğim, doktorlarında bir bildiği var sonuçta. Dün akşam rahmimde çok farklı ağrı hissettim, kasılma gibi değil ama ağrı. Embriyo zamanla daha iyi yerleşip, rahim duvarını kazıyormuş. İnşallah öyle olmuştur. Herkes güzel haberler sonuçlar alır inşallah

Evet arkadaşlar

Bugün Nasıl Hissediyorum?

Bugün içimde öyle karışık duygular var ki… Hem umut doluyum hem de biraz endişeliyim . Transfer sonrası rahmimde hafif bir baskı hissediyorum, ağrım yok ama bu his bazen beni rahatlatıyor, bazen ise düşündürüyor . İçimde bir ses “tutmadı” diyor ama yürek hep umut etmeye devam ediyor .

Beklemek gerçekten çok zor , test günü yaklaştıkça kalbim daha hızlı atıyor . Kendime güveniyorum ama minik mucizeye inanmakta zorlanıyorum . Bu yol çok zorlu ama burada, bu toplulukta yalnız olmadığımı bilmek bana güç veriyor .

Umarım en kısa zamanda hep birlikte güzel haberleri kutlarız . Herkese sevgi, sabır ve bol pozitif enerji diliyorum .

Sizler nasılsınız??? Test günü yaklaştı mı? Veya transfer günü?

Çok gelgitli ve bekleyişi zor bir dönem. Her işaret bir belirti diye mi düşünüyor insan. Kan testi dışında güvenilir bir kanıt yok tabiki.
Bazen umutsuzluğa düşüp bazen kesin oldu diyorum.
Çarşamba test gününe kadar kesin bir belirti olsa da içim rahat etse diye dua ediyorum.

Herkesin gönlüne göre olsun

Transferden sonra zaman sanki stop etti! Saatler ağır, fare benden hızlı koşuyor gibi hissediyorum

Her 10 dakikada saate bakmaktan kafam karıştı, zaman mı durdu ben mi yavaşladım bilemedim!

Netflix 3. sezonu bekleyenler gibi sabır taşı çatladı benim de! Tavsiye: Çay mı içeyim, dizi mi izleyeyim?

Doktorum her zaman sabır diyor. En zor kısım bu bekleme kısmı kesinlikle.
Bugün transfer sonrası 5. Gün göğüs hassasiyetim başladı. Kasık ağrılarım da arttı.
İlk transferde çatlatma iğnesi de yapmıştım onun da yan etkileri oluyormuş. İkinci de çatlatma yaptırmadı.
Dün akşam ve bugün içimi bir umut kapladı, inşallah bu sefer güzel haberler alacağım.
Allahım herkesin gönlüne göre versin

22 haziran mi transfer oldun?

test gunun ne zamandi?
2 Temmuz Çarşamba.
Bugün de göğüs hassasiyetim devam ediyor. İlk deneme ile kıyaslıyorum.
Doğal yolla olan hamileliğimde adet gecikmesi ile fark etmiştim. 3 gün gecikmişti ve kanda 200 küsür çıkmıştı. Benim döngüm de uzun, beta bu yüzden geç yükseliyor sanırım
İ2. Deneme de ilk günler hiç Belirtim olmadı çok üzüldüm. Var mı yok mu belli değil diye, sonradan kasılma ağrı ve göğüs hassasiyeti başladı

Ben hiç bişey hissetmiyorum ya, o yüzdende sanki hiç olmamış gibi geliyor maalesef ki

Ben hiç bişey hissetmiyorum ya, o yüzdende sanki hiç olmamış gibi geliyor maalesef ki
Bir şey hissetmek ve ya hissetmemek çok normal. Aslında beta kanda yükseldikten sonra belirtiler ortaya çıkıyor. Beta yükselmeden öğrendiğimiz için bir belirti de hissedilmeyebilir.
Kullanılan hormonların yan etkileri de belirti olarak algılanabiliyor. Sürecin en zor kısmı bu 10-12 gün.
Allah herkesin gönlüne göre versin

4 temmuz test günüm son 5 gün bakalım bebişler benimle mi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…