• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda dondurulmuş, çift embriyo transferi yapacaklar ....

MRB kızlar,
Haziran ayındayız, bu ay dondurulmuş embriyo transfer surecine kimler başladı? :)

Mart veya Nisan ayında HSG çektirmiştim, Mayısta histeroskopi oldum adeti bekliyorum...

Bugun adetimin 2. günü. muayene oldum.

16 Haziran'a kadar her gün 3 adet estrofem mavi hap.

Bi tane evladım var simdi ona kardeş için yola ciktik insAllah sağlıcakla gelir. :KK200:
Bende olacağım. 16 veya 17 haziranda dondurulmuş çift embriyo ikinci denemem olacak 3. Gün embriyoları

Embriyo glue : embriyolar transfer edilmeden hemen önce içinde bekletildiği özel bir sıvıdır.
Tractocile : rahim kasılmasını önlüyormuş
İntralipid de : bağışıklık baskılayıcı bir serummuş embriyoyu yabancı madde olarak görmesin vücut diye
İsterseniz bi sorum doktorunuza benim 2. Deneme olduğu için tüm tuşlara basıyorum😆
Merhaba kızlar bende birşey sormak istiyorum çift transfer fiyatı ile tek transfer fiyatı arasındaki fark nedir

M mayda123 canım hayırlı olsun gözüm aydın 😍
Ben de 5 haziranda transfer oldum ama benim 3. gün embriyosu daha yeni yeni yerleşmeye başlar yazıyor internette o yüzden 13 hazirandan 17 hazirana kadar her sabah idrar testi yapıp kontrol edicem çok korkuyorum ☹️🥹🩷

Back
X