- 8 Eylül 2023
- 575
- 810
- 23
- Konu Sahibi blueistanbul
Evet benimbu test kimin?flowers35 senin mi
Ay inşallah ya yarın kan vericem çok korkuyorum niyeyseÇok silikte olsa var tabi test güvenilir ise. İnşallah vardır hakkınızda hayırlısı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimbu test kimin?flowers35 senin mi
Ay inşallah ya yarın kan vericem çok korkuyorum niyeyseÇok silikte olsa var tabi test güvenilir ise. İnşallah vardır hakkınızda hayırlısı.
Yaaa inşallah canım inşallahhamilesinnnnn tebrikler canimmm
kacinci gunun du bugun test yaptin?Yaaa inşallah canım inşallah![]()
7.gün bugün transfer dahilkacinci gunun du bugun test yaptin?
Bende muhakak predictor kullanırım. Nedense sadece ona güveniyorum. Olsun yarına az kaldı ya sabır güzel haber alacaksınız inşallahTestim day's doctor yalancı pozitif çok veriyormuş umarım öyle değildir![]()
ben en dandik test ile silik gordum suan cocugum 5 yasinda7.gün bugün transfer dahil
İnşallah inşallah çok teşekkür ederimBende muhakak predictor kullanırım. Nedense sadece ona güveniyorum. Olsun yarına az kaldı ya sabır güzel haber alacaksınız inşallah
Yaa umarım benimki de öyle olurben en dandik test ile silik gordum suan cocugum 5 yasinda![]()
olur olur insallahİnşallah inşallah çok teşekkür ederim
Yaa umarım benimki de öyle olurçocuğunuza Allah sağlıklı ömürler versin inşallah
![]()
14 Haziran transfer günümkimler simdi ne zaman transfer oldu veya transfer olacak test gunleri nezaman?
Transfer günü Test günü
Tedaviye başlanacak
Selamm ,16 Haziran benimde transfer günümkimler simdi ne zaman transfer oldu veya transfer olacak test gunleri nezaman?
Transfer günü Test günü
Tedaviye başlanacak
Ben 02.06 da transfer oldum 5.gunu idrar testinde pozitifi gordum 6.gunu kan testinde gordum :)nezaman transfer olmustunuz bide ne zamandi test tarihiniz
Bende de hep oluyor. Progestan kullanıyorsanız onunla alakalı olabilir.Selam kızlar transfer sonrası 6.gun sari rengde kokusuz kıvamsız su gibi akintim oldu bu ne anlama geliyor bir Pet dolacak kadar oldu bugün 7. Günüm akinti gelmedi bugün
Genelde tutunma olabilir diyorlarSelam kızlar transfer sonrası 6.gun sari rengde kokusuz kıvamsız su gibi akintim oldu bu ne anlama geliyor bir Pet dolacak kadar oldu bugün 7. Günüm akinti gelmedi bugün
Kaç çıkmıştı acabaBen 02.06 da transfer oldum 5.gunu idrar testinde pozitifi gordum 6.gunu kan testinde gordum :)