• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda dondurulmuş, çift embriyo transferi yapacaklar ....

M mayda123 canım hayırlı olsun gözüm aydın 😍
Ben de 5 haziranda transfer oldum ama benim 3. gün embriyosu daha yeni yeni yerleşmeye başlar yazıyor internette o yüzden 13 hazirandan 17 hazirana kadar her sabah idrar testi yapıp kontrol edicem çok korkuyorum ☹️🥹🩷
Tesekkur ederim 🥰allahim sana da nasip etsin canim insallah
BEn hep chatpgt ile ilerledim oradan mutlaka takip et
Ona sordum mesala ne zaman hormon salgilanir eder ona gore testlere basladim.

Ben de aynı balım bir de inanılmaz bel ağrılarım oluyor. Ama progestandan olduğunu düşünüyorum 🥲
Tesekkur ederim 🥰allahim sana da nasip etsin canim insallah
BEn hep chatpgt ile ilerledim oradan mutlaka takip et
Ona sordum mesala ne zaman hormon salgilanir eder ona gore testlere basladim.
Amin kuzucum inşallah ben de ona soruyorum ama benim 3. gün embriyosu olduğu için bana 12’sinden önce test yapma dedi.
Bendede olmustu kizlar
Ben doktoruma sormustum o da dinlen agrilarin oldugu an demisti bana
Özellikle ayakta gezindiğim zaman kasıklarım patlıcak gibi oluyor, belim ağrıyor bir de çok afedersiniz sanki gaz varmış gibi böyle fıkır fıkır karnım

Amin kuzucum inşallah ben de ona soruyorum ama benim 3. gün embriyosu olduğu için bana 12’sinden önce test yapma dedi.

Özellikle ayakta gezindiğim zaman kasıklarım patlıcak gibi oluyor, belim ağrıyor bir de çok afedersiniz sanki gaz varmış gibi böyle fıkır fıkır karnım

Ay chatgpt bana da yapma 12 sinden önce deyip duruyor 😅.

Evet aynisi oldu bendede hep ve gaz zaten cok vardi
Ayaklarda usume yasiyorum mesala gunduzleri kuzum

M mayda123 canım hayırlı olsun gözüm aydın 😍
Ben de 5 haziranda transfer oldum ama benim 3. gün embriyosu daha yeni yeni yerleşmeye başlar yazıyor internette o yüzden 13 hazirandan 17 hazirana kadar her sabah idrar testi yapıp kontrol edicem çok korkuyorum ☹️🥹🩷
Vallahi gaza geldim sayende kuzum bende yapacağım sanırım. :)

Back
X