Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Malesef canım tutmadi
O kadar umutluyduk ki üzüldük ama toparladım
Yatmanin hiç bir faydası yokmuş beni doktorum sürekli uyardı asla yatmak yok diye
Yatarsan tutmaz dedi
Yapılan araştırmalara göre yatanlardan çok harekette olanların tutuyormus.
Hepsi birer bahane Rabbim ol der olur
Demek ki vakti zamanı değilmiş

estrofem içip de az da olsa kanaması olan var mı arkadaşlar..
Benim geçen ay transfer olmadan kanam oldu bu ilaçtan dolayı
Sizin transfer olmusmuydu
İnanın hiç kafam yerinde değil aslında herkesi takip ediyrm ama
Şu an berbat durumdayım
Kanamam olunca transferi ertelemistik

Rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Dediğine kesinlikle katılıyorum bakma yatmak falan bizim içimizi rahatlatıyor sırf yattık diye tutmaz yada yatmadık diye negatif olmaz Allah nasip ederse olur etmezse olmaz tüm mesele bu aslında. Vakti zamanı tez gelir tez kavuşursun yavrunla inşallah umarım çok yakındadır o zaman..

Amin hepimiz inşallah
Sen transfer olmusmuydunn?

Beş dakikalık bı işlem çok kolay hiç gerilme
Rabbim gönlüne góre versin inşallah
Ahhh sen bı de kan verme gününden önceki geceyi gör heyecan neymiş o zmn anlarsin
Kesin ölür ölür dirilirim transfer aşamasından da tedirginim bir yandan herkes nasıl atlattıysa bende yaparım ne olcak diyorum ama sonuç bekleme için aklıma mukayyet olamayabilirim aslında 8. Gün falan test yapmak istiyorum ben. Ama eşim negatif görürsek allah korusun o zaman ne olacak test gününe kadar stresten içimiz icimizi yer yapma dedi

Gercekten oyle bide aldigimiz hormonlarda dengemizi bozdu, insallah pozitif cikar sonucun ve belirtiler anlamini bulur Bu carsamba mi hic bisi kalmamis cok heycanli
Ya evet sabah yine test yaparım evde. Hatta yarın dışarı da çıkacağım muhtemelen kan da veririm evde pozitif çıkarsa ya da beklemeli miyim bir gün daha off hiç bilemiyorum

Sakin ol sakin ben sonuca kendim bakamadım bugün .
5 .gün embriyosu 8. Gün belli oluyor ki
İşte benim bugün sekizinci gunumdu tutmadı.
Direk ilaclari bıraktık.
Yeniden tedaviye baslamam için lazım olacan ilacın Türkiye ye gelmesi lazım
Şu an satışta yok

Başta transfer olana kadar tüm o döllenme aşamaları vs için bizden de o civarda bir şey istediler. Ancak sonrasında yıllık 500₺ gibi bir rakam dedi doktorumuz henüz ilk transferiöi oldum sonucu bilmiyorum negatif olursa o zaman sorar netleştiririz

Aa öyle mi hangi ilaç o ?
Sakin kalmaya çalışıyorum döndüm durdum uyuyamadım yarın olsun bi an önce ya

Merhaba hanımlar herkesn tedavisi hayırlı olsun inşallah transfer sonrası 2-3 saat yolculuk yapan var mı malum virüs var otellerde kalınmaz bi sakıncası olur mu

Rabbim neylerse güzel eyler
Senin yarin ki işin en güzel kısmı işin
Genotropin diye bir iğne
Aynen öyle güzel rabbim en hayırlısını bilir onu verir hiç şüphesiz
Güzel mi ciddenn
Ben hiiç duymamıştım o iğneyii Neden satışı yok ki ya hay Allah

Merhaba hanımlar herkesn tedavisi hayırlı olsun inşallah transfer sonrası 2-3 saat yolculuk yapan var mı malum virüs var otellerde kalınmaz bi sakıncası olur mu
Merhaba sakıncası yok diyorlar, bende yarın yaklaşık 2 saatlik yol yapacağım transfer sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…