Ayy Allah gonlune gore versin arkadasim, hayirli sonuclar al insallahBu eklenilen liste nedir ben kaçırdım? Beni de ekleyin ne ki o , yarın sabah kan vereceğim , çok gerginim
Sağ ol arkadaşım hepimize inşallahAyy Allah gonlune gore versin arkadasim, hayirli sonuclar al insallah
Malesef canım tutmadiCiddi misin yaa çok üzüldüm adınaHangi ülkede unuttum ama bi ülkede hiç yatma olayı yokmuş transferden sonra hemen taburcu ediyorlarmış diye okumuştum. Türkiyede genelde dinlendiriyorlardı hemen kaldıranda oluyormuş demekki embriyo tutunmasına %100 Bi etkisi olduğunu düşünmüyorum yatmanın. İllaki faydası vardır o ayrı konu tabi
Rabbim gönlüne göre versin inşallahBu eklenilen liste nedir ben kaçırdım? Beni de ekleyin ne ki o , yarın sabah kan vereceğim , çok gerginim
Benim geçen ay transfer olmadan kanam oldu bu ilaçtan dolayıestrofem içip de az da olsa kanaması olan var mı arkadaşlar..
Rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Dediğine kesinlikle katılıyorum bakma yatmak falan bizim içimizi rahatlatıyor sırf yattık diye tutmaz yada yatmadık diye negatif olmaz Allah nasip ederse olur etmezse olmaz tüm mesele bu aslında. Vakti zamanı tez gelir tez kavuşursun yavrunla inşallahMalesef canım tutmadi
O kadar umutluyduk ki üzüldük ama toparladım
Yatmanin hiç bir faydası yokmuş beni doktorum sürekli uyardı asla yatmak yok diye
Yatarsan tutmaz dedi
Yapılan araştırmalara göre yatanlardan çok harekette olanların tutuyormus.
Hepsi birer bahane Rabbim ol der olur
Demek ki vakti zamanı değilmiş☺
Amin hepimiz inşallahRabbim tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Dediğine kesinlikle katılıyorum bakma yatmak falan bizim içimizi rahatlatıyor sırf yattık diye tutmaz yada yatmadık diye negatif olmaz Allah nasip ederse olur etmezse olmaz tüm mesele bu aslında. Vakti zamanı tez gelir tez kavuşursun yavrunla inşallahumarım çok yakındadır o zaman..
Ben yarın olacağım kısmetse eğerAmin hepimiz inşallah
Sen transfer olmusmuydunn?
Beş dakikalık bı işlem çok kolay hiç gerilmeBen yarın olacağım kısmetse eğerilk denemem baya heyecan yaptım gözüme uyku girmiyor
Kesin ölür ölür dirilirimBeş dakikalık bı işlem çok kolay hiç gerilme
Rabbim gönlüne góre versin inşallah
Ahhh sen bı de kan verme gününden önceki geceyi gör heyecan neymiş o zmn anlarsin
Ya evet sabah yine test yaparım evde. Hatta yarın dışarı da çıkacağım muhtemelen kan da veririm evde pozitif çıkarsaGercekten oyle bide aldigimiz hormonlarda dengemizi bozdu, insallah pozitif cikar sonucun ve belirtiler anlamini bulurBu carsamba mi hic bisi kalmamis cok heycanli
Sakin ol sakinKesin ölür ölür dirilirimtransfer aşamasından da tedirginim bir yandan herkes nasıl atlattıysa bende yaparım ne olcak diyorum ama sonuç bekleme için aklıma mukayyet olamayabilirim aslında 8. Gün falan test yapmak istiyorum ben. Ama eşim negatif görürsek allah korusun o zaman ne olacak test gününe kadar stresten içimiz icimizi yer yapma dedi
Başta transfer olana kadar tüm o döllenme aşamaları vs için bizden de o civarda bir şey istediler. Ancak sonrasında yıllık 500₺ gibi bir rakam dedi doktorumuz henüz ilk transferiöi oldum sonucu bilmiyorum negatif olursa o zaman sorar netleştiririzKızlar tam olarak sayısını doktorum söylemedi telefonda ama transferden sonra kalan embriyoları donduracağız dedi. Merkez daha önce dondurma ücretine 1750 tl demisti ama eşim detayı sormamış embriyo başına mi ücret alıyorlar yoksa ne kadar olursa olsun tamamı icin dondurma ucretimi o kadardır? Sizlerde nasıl oldu?
Yaaa tühNegatif cnm benim sonuçta.
Ben öncesinde zaten yapmamıştım test
Ayın 15.de transferim yapıldı bugünde test gunumdu olmadı
Evet cnm kan verdimYaaa tühkan verdin öyle mi?
Aa öyle mi hangi ilaç o ?Sakin ol sakinben sonuca kendim bakamadım bugün .
5 .gün embriyosu 8. Gün belli oluyor ki
İşte benim bugün sekizinci gunumdu tutmadı.
Direk ilaclari bıraktık.
Yeniden tedaviye baslamam için lazım olacan ilacın Türkiye ye gelmesi lazım
Şu an satışta yok
Rabbim neylerse güzel eylerAa öyle mi hangi ilaç o ?
Sakin kalmaya çalışıyorum döndüm durdum uyuyamadımyarın olsun bi an önce ya
Aynen öyle güzel rabbim en hayırlısını bilir onu verir hiç şüphesizRabbim neylerse güzel eyler
Senin yarin ki işin en güzel kısmı işin
Genotropin diye bir iğne
Merhaba sakıncası yok diyorlar, bende yarın yaklaşık 2 saatlik yol yapacağım transfer sonrasındaMerhaba hanımlar herkesn tedavisi hayırlı olsun inşallah transfer sonrası 2-3 saat yolculuk yapan var mı malum virüs var otellerde kalınmaz bi sakıncası olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?