Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Merhaba sakıncası yok diyorlar, bende yarın yaklaşık 2 saatlik yol yapacağım transfer sonrasında
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım sıkıca tutunsun bebeğin bizlere de umut ol inşallah Transfer sonrası yolculuk ne yicez yatacakmıyız bunlar hep kafa bulandıran şeyler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Seninde hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririz birbirimize Akdeniz tipi beslenelim ağır yiyeceklerden paket ürünlerden uzak duralım avokado ton balığı ceviz gibi şeyler tüketmek faydalı olacaktır

Günaydın
Bugün transferi olacak kızlar bol şanslar dilerim.
Çok su içmeyin zaten yetersiz olursa söylerler. Sakin olun, bol dua ve pozitif enerji ile bebeklerimizi alın gelin
Günaydınn.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
Su olayını kulağıma küpe yaptım dikkat edeceğim

Bu arada kızlar historoskopi olan var mi aranızda biraz bileği verebilir misiniz? Çok korkuyorum

Ben oldum. Hiç zor değil . Yumurta toplama daha zordu benim için. Histereskopi jenkolojik muayne gibi . Gir çık o kadar kamerayla bakıyolar . Burnuna bakmak gibi valla

Ben oldum. Hiç zor değil . Yumurta toplama daha zordu benim için. Histereskopi jenkolojik muayne gibi . Gir çık o kadar kamerayla bakıyolar . Burnuna bakmak gibi valla
Peki aynı ay transfer yapılabiliyor mu?

Ya evet sabah yine test yaparım evde. Hatta yarın dışarı da çıkacağım muhtemelen kan da veririm evde pozitif çıkarsa ya da beklemeli miyim bir gün daha off hiç bilemiyorum
Ayyy valla zaman gecmek bilmiyo boyle bekleyince ama bence 1 gun daha bekleyebilirsin arkadasim, benim tam 1 haftam var haftaya sali kan vericem. Sonucu iyi olsunda tek dusundugun o suanda

Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…