Azıcık uyusamiydin acabaAynen öyle güzel rabbim en hayırlısını bilir onu verir hiç şüphesiz
Güzel mi ciddenn
Ben hiiç duymamıştım o iğneyiiNeden satışı yok ki ya hay Allah
Geçen transferimde 3 tane kullandım diğer ilaclarimda cabasıAzıcık uyusamiydin acaba ☺
Büyüme hormonu diyede geçiyor
Bir tanesi 650 lira
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım sıkıca tutunsun bebeğin bizlere de umut ol inşallahMerhaba sakıncası yok diyorlar, bende yarın yaklaşık 2 saatlik yol yapacağım transfer sonrasında
An itibari ile göz kapaklarımda uyumak istediğini belli etti sonundaAzıcık uyusamiydin acaba ☺
Büyüme hormonu diyede geçiyor
Bir tanesi 650 lira
Seninde hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririz birbirimizeŞimdiden hayırlı uğurlu olsun canım sıkıca tutunsun bebeğin bizlere de umut ol inşallahTransfer sonrası yolculuk ne yicez yatacakmıyız bunlar hep kafa bulandıran şeyler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Allah rahatlık versinAn itibari ile göz kapaklarımda uyumak istediğini belli etti sonunda
Uf çok pahalı yaAllah kolaylık versin gerçekten
Teşekkür ederim arkadaşımRabbim gönlüne göre versin inşallah
Merhaba canim genotropini bende kullandim sadece 1 hafta ve gunde 1mg ama bana bi etkisi olmadi..siz ne kadar nasil dozda kullandiniz genotropini..Geçen transferimde 3 tane kullandım diğer ilaclarimda cabası
Günaydınn.Günaydın
Bugün transferi olacak kızlar bol şanslar dilerim.
Çok su içmeyin zaten yetersiz olursa söylerler. Sakin olun, bol dua ve pozitif enerji ile bebeklerimizi alın gelin
8.güj erkenmiş. Bakalım ben de yarın vericem aslında dün adet günümdü hala da adet olmadım ama zaten bi süredir ilaçlardan vs gecikebiliyor o yüzden hiç heyecanlanmıyorumEvet cnm kan verdim
Hatta bı de idrarda baktım
Bu arada kızlar historoskopi olan var mi aranızda biraz bileği verebilir misiniz? Çok korkuyorum
Oyy amiiinTransferi olan arkadaşlar için ben bile heyecanladim yaaaAllah yar ve yardımcınız olsun Rabbim hepimizin yumuş larıni sağlıklı sıhhatli kucagimiza versin hayirlisiyla
Peki aynı ay transfer yapılabiliyor mu?Ben oldum. Hiç zor değil . Yumurta toplama daha zordu benim için. Histereskopi jenkolojik muayne gibi . Gir çık o kadar kamerayla bakıyolar . Burnuna bakmak gibi valla
Hakkında hayırlısı olsun canım. Sakin ol nasibimizde varsa tadıcaz anneliğiGünaydınn.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
Su olayını kulağıma küpe yaptım dikkat edeceğim
Ayyy valla zaman gecmek bilmiyo boyle bekleyince ama bence 1 gun daha bekleyebilirsin arkadasim, benim tam 1 haftam var haftaya sali kan vericem. Sonucu iyi olsunda tek dusundugun o suandaYa evet sabah yine test yaparım evde. Hatta yarın dışarı da çıkacağım muhtemelen kan da veririm evde pozitif çıkarsaya da beklemeli miyim bir gün daha off hiç bilemiyorum
Hakkinda hayirlisi olsun arkadasimSakin ol sakinben sonuca kendim bakamadım bugün .
5 .gün embriyosu 8. Gün belli oluyor ki
İşte benim bugün sekizinci gunumdu tutmadı.
Direk ilaclari bıraktık.
Yeniden tedaviye baslamam için lazım olacan ilacın Türkiye ye gelmesi lazım
Şu an satışta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?