Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ben transferden hemen sonra lavobaya gittim
İdrarıni bosaltabilirsin dedi dokturumda yanındaki hemşirelerde.cok ilginç ya
Kimi dinleyecek neye uyacaz
Doç Dr Turgut Aydın var tüp bebek merkezi başkanı onu dinledim rahatladım
Ama sonucum yinede negatif

Kızlar tam olarak sayısını doktorum söylemedi telefonda ama transferden sonra kalan embriyoları donduracağız dedi. Merkez daha önce dondurma ücretine 1750 tl demisti ama eşim detayı sormamış embriyo başına mi ücret alıyorlar yoksa ne kadar olursa olsun tamamı icin dondurma ucretimi o kadardır? Sizlerde nasıl oldu?

Neden histereskopi yapılacak canım sana
Canım ilk doğumum sezeryan sonra kürtajım var bu da kimyasal olunca doktor önerdi yapılan operasyonlar sonrası sıvı olabiliyor ya da yapışıklık bu da tutunmayı engelliyormuş ben yarın olacağım ve İnan çok korkuyorum ben ki iğneden korkan insan Kızım abla olsun diye neleri kabul ediyorum çok zormuş bu süreç Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu arada kızlar historoskopi olan var mi aranızda biraz bileği verebilir misiniz? Çok korkuyorum
geçen sene haziran ayında oldum canım rahime çizik atılyor çok az uyuyorsun ben meliyattan çıktığımda 40 dk falan zaman geçmişti beni uyandırdılar bir gece yattım az ağrın oluyor yapışıklık falan varsa onlar da gidiyor ardından tüp bebek yaptıracak mısın

Dondurma ücreti tamamı için yıllık ödeniyor...

Canım çizik atacağını söylemedi kontrol amaçlı kamerayla girip bakacağım dedi yarım saat hastanede dinlenip eve gideceksin dedi.Genetik de istedi o biraz geç çıkıyor Temmuz reglisi ile başlanacak sanırım

Bu arada kızlar historoskopi olan var mi aranızda biraz bileği verebilir misiniz? Çok korkuyorum
Ben oldum canım 6 7 ay önce hiç korkma belden altı uyuşturuyorlar sen de film izler gibi bakabilirsin bile 15 dk anca sürüyor
sonra da iki üç saate uyuşukluğun gidiyor

Ben oldum canım 6 7 ay önce hiç korkma belden altı uyuşturuyorlar sen de film izler gibi bakabilirsin bile 15 dk anca sürüyor
sonra da iki üç saate uyuşukluğun gidiyor
Ayyy inşallah ben korkudan her an vazgeçebilirim kafasındayım doktorum yumurta toplama gibi düşün dedi ama işte kendime söz geçiremiyorum benimki genel anestezi olacak sanırım

Ayyy inşallah ben korkudan her an vazgeçebilirim kafasındayım doktorum yumurta toplama gibi düşün dedi ama işte kendime söz geçiremiyorum benimki genel anestezi olacak sanırım
Rabbim gönlünü rahatlatsın canım genel anestezi daha guzel bence daha az stresli olur

hadi hayırlısı canım ben çizik de istemiştim tutunma kolay olsun diye canım..

Rabbim gönlünü rahatlatsın canım genel anestezi daha guzel bence daha az stresli olur
Amin canım Allah razı olsun bende hem panik atak hem de kaygı bozukluğu var tüp bebek transferi yapılınca bıraktım ilaçları ilaç kullanırken daha rahat atlatıyordum bu tarz şeyleri Rabbim içime ferahlık huzur versin

Bizden çok istemişler yaa 2.190 tl verdik her yıl haziran ayında da bakım ücreti 300 küsür ödeyeceksiniz dediler Hamdolsun diyelim dondurulacak embriyomuzun olması büyük nimet bence

Cnm bn 2 kere oldum. 1 inde polip temizlendi, diğerinde perde temizlendi. Opu gibi düşün narkoz veriliyor, kamera ile girip bakıyorlar işlem gerektiren bir durum varsa işlemi yapıp uyandiriyorlar seni. Benimkiler yarim saat sürmemiştir. Çok önemli ağır bir işlem yapılmamışsa 3-4 saatte taburcu ediliyorsun. Ben ped almıştım yanıma. Belki hafif kanaman olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam 1inde kanamam oldu diğerinde olmadi tam hatırlayamadım ama.

Merhaba, embriyo basina degil o 1 tane de olsa 10 tane de olsa ayni ucreti aliyorlar, yillik dondurma bedeli diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…