- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
13.30 da klinikte ol dediler ama hemen alırlar mı transfere bilmiyorum kuzucumUykusuz Koala transferin kaçta kuzum
[/QUOTE]Hakkında hayırlısı olsun canım. Sakin ol nasibimizde varsa tadıcaz anneliğianın tadını çıkar
Allah razı olsun canım. Benim transfer tamam. Eve geldim dinleniyorum ☺Günaydın
Bugün transferi olacak kızlar bol şanslar dilerim.
Çok su içmeyin zaten yetersiz olursa söylerler. Sakin olun, bol dua ve pozitif enerji ile bebeklerimizi alın gelin
Amin Allah razı olsunTransferi olan arkadaşlar için ben bile heyecanladim yaaaAllah yar ve yardımcınız olsun Rabbim hepimizin yumuş larıni sağlıklı sıhhatli kucagimiza versin hayirlisiyla
Hayırlı olsun canım çift mi konulduAllah razı olsun canım. Benim transfer tamam. Eve geldim dinleniyorum ☺
Guzel haberler olsun InsallahHerkese merhabaBenim transfer tamam 2 tane 3.gün embriyosu transfer ettiler. Rabbim hepiciğimizin hakkında hayırlısını nasip etsin İnşallah
Merhaba, bana gecen hafta 5. Gun embriyosu transferi yapildi hatta ilk 2 transferimde 5. Gundu ama boyle bisi duymadim. Ama zaten soyle biliyorum, eger donmus ise onun cozulebilmesi icin belli bir sureye ihtiyac var ama istersen bir doktorunu ara sor icin rahat etsinKızlar aranızda 5.gun embriyosu transfer Okan var mı ? Benim yarın transferim var 9 buçukta burda olun dediler biraz daha geç gelsem olmaz mı dedim 5.gun embriyolarını çok bekletmek istemiyoruz dediler neden öyle söylemiş olabilirler
hayırlısı olsun inşallah canım13.30 da klinikte ol dediler ama hemen alırlar mı transfere bilmiyorum kuzucumyoldayız gidiyoruz
Donmuş değil canım taze transfer olucamMerhaba, bana gecen hafta 5. Gun embriyosu transferi yapildi hatta ilk 2 transferimde 5. Gundu ama boyle bisi duymadim. Ama zaten soyle biliyorum, eger donmus ise onun cozulebilmesi icin belli bir sureye ihtiyac var ama istersen bir doktorunu ara sor icin rahat etsin
Hayırlı olsuun bebeklerin sıkıca sarılsın hiç bırakmasınlar inşallahHerkese merhabaBenim transfer tamam 2 tane 3.gün embriyosu transfer ettiler. Rabbim hepiciğimizin hakkında hayırlısını nasip etsin İnşallah ☺
Çünkü gelişimi tamamlanmış kabuğundan çıkma evresinde olduğu için dir diye düşünüyorumKızlar aranızda 5.gun embriyosu transfer Okan var mı ? Benim yarın transferim var 9 buçukta burda olun dediler biraz daha geç gelsem olmaz mı dedim 5.gun embriyolarını çok bekletmek istemiyoruz dediler neden öyle söylemiş olabilirler
Ben de acaba ters bir şey mi var dedim korktumÇünkü gelişimi tamamlanmış kabuğundan çıkma evresinde olduğu için dir diye düşünüyorum
Anladim canim sorun olacagini dusunmuyorum acikcasi ama zaten sen zamaninda orda olacaksindirDonmuş değil canım taze transfer olucam
Olurum canım tabiki ama ben hani ögkeden sonraya falan kalsa diye demiştim ama olmaz dedilerAnladim canim sorun olacagini dusunmuyorum acikcasi ama zaten sen zamaninda orda olacaksindir
Sağolun. Saat 9.30 gibi gittik. 10 da işlem için aldılar. Sabah kahvaltıda bir bardak su iki fincan çay içtim. Saat 8:45 te ve yarım saat sonrasında 250 şer toplamda 500 cc daha içtim. Bir sıkıntım olmadı. Gayet rahat oldu.transferi gerceklesenler hayirli olsun.nasil gecti gittiginiz gibi aldilar mi isleme.ne kadar suyu ne kadar sure once ictiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?