Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Günaydın
Bugün transferi olacak kızlar bol şanslar dilerim.
Çok su içmeyin zaten yetersiz olursa söylerler. Sakin olun, bol dua ve pozitif enerji ile bebeklerimizi alın gelin
Allah razı olsun canım. Benim transfer tamam. Eve geldim dinleniyorum ☺

Kızlar aranızda 5.gun embriyosu transfer Okan var mı ? Benim yarın transferim var 9 buçukta burda olun dediler biraz daha geç gelsem olmaz mı dedim 5.gun embriyolarını çok bekletmek istemiyoruz dediler neden öyle söylemiş olabilirler

Merhaba, bana gecen hafta 5. Gun embriyosu transferi yapildi hatta ilk 2 transferimde 5. Gundu ama boyle bisi duymadim. Ama zaten soyle biliyorum, eger donmus ise onun cozulebilmesi icin belli bir sureye ihtiyac var ama istersen bir doktorunu ara sor icin rahat etsin

Donmuş değil canım taze transfer olucam

Herkese merhaba Benim transfer tamam 2 tane 3.gün embriyosu transfer ettiler. Rabbim hepiciğimizin hakkında hayırlısını nasip etsin İnşallah ☺
Hayırlı olsuun bebeklerin sıkıca sarılsın hiç bırakmasınlar inşallah nasıl geçti transfer

Çünkü gelişimi tamamlanmış kabuğundan çıkma evresinde olduğu için dir diye düşünüyorum

3
transferi gerceklesenler hayirli olsun.nasil gecti gittiginiz gibi aldilar mi isleme.ne kadar suyu ne kadar sure once ictiniz.
Sağolun. Saat 9.30 gibi gittik. 10 da işlem için aldılar. Sabah kahvaltıda bir bardak su iki fincan çay içtim. Saat 8:45 te ve yarım saat sonrasında 250 şer toplamda 500 cc daha içtim. Bir sıkıntım olmadı. Gayet rahat oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…