- 29 Kasım 2014
- 482
- 570
- 103
- 37
Aminn inşaallah canımÇok şükür tabi... Inşallah gerek duymayız bir kerede tutunur bebisler
Çok basit bı islem yarım saat uyuttu işlem yapıldı sonra normal hayata devam ağrı bile olmuyorBu arada kızlar historoskopi olan var mi aranızda biraz bileği verebilir misiniz? Çok korkuyorum
Sağol canımcım Pedi hatırlatman iyi olduCnm bn 2 kere oldum. 1 inde polip temizlendi, diğerinde perde temizlendi. Opu gibi düşün narkoz veriliyor, kamera ile girip bakıyorlar işlem gerektiren bir durum varsa işlemi yapıp uyandiriyorlar seni. Benimkiler yarim saat sürmemiştir. Çok önemli ağır bir işlem yapılmamışsa 3-4 saatte taburcu ediliyorsun. Ben ped almıştım yanıma. Belki hafif kanaman olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam 1inde kanamam oldu diğerinde olmadi tam hatırlayamadım ama.
Bende yanıma ped almamistim muayenehade sekreter bayan işlemden önce sordu verdiSağol canımcım Pedi hatırlatman iyi oldu
Ben de almamistim:)Bende yanıma ped almamistim muayenehade sekreter bayan işlemden önce sordu verdi☺
Acikcasi soyle soyliyim ben 2 de transfere girdim 1 de su icmeye basladim yarim litre ictim arada hemsire gelip kontrol ediyo zaten ulstrasonla mesane dolulugunu.. yeter icme artik biraz yuru dedim yarim litreyle girdim son transferimde.. oncekinde 2 litreye yakin icmistim ve cok zorlanmistim. Transfer aonrasi yarim saat yatiyorsun bu sebeple temkinli icmekte fayda var:)Kızlar bısey sorucam transferde ne kadar su ıcelım, bu aklıma takılıyor hasta bezi sartmı kolaylık sağlıyorsa alabilirim.
Hıc transfer olmadım merak ediyorum ve artık tedaviye baslıyorum nasipse.
Canım bana hastanede 1 litre verdiler içtim yeterli oldu bence abartma çok su içerek bir de beze gerek yok bence sürgü veriliyor altınıza zatenKızlar bısey sorucam transferde ne kadar su ıcelım, bu aklıma takılıyor hasta bezi sartmı kolaylık sağlıyorsa alabilirim.
Mart ayında bende yaptırdım. Çok rahat geçti. Sadece görüntüleme amaçlıydı bemimkide. Anestezi ile Tamamen uyudum. Uyanıncada ağrım yoktu hatta sordum ağrı kesici mi taktınız diye. Yok dediler. Bir kaç gün lekelenme olur o kadar. Kişiden kişiye ağrı algısı değişir. Ben rahim filmini anestezisiz çektirdim ve sonunda acıdan bayıldım.Bu arada kızlar historoskopi olan var mi aranızda biraz bileği verebilir misiniz? Çok korkuyorum
Ben sık idrar a çıkan birisiyim. 1 litre su içtim ama transfer sonrası 15 dk zor dayandım. 2.transferimde daha az içicem çok zorlandımKızlar bısey sorucam transferde ne kadar su ıcelım, bu aklıma takılıyor hasta bezi sartmı kolaylık sağlıyorsa alabilirim.
InsallahMaşallah bu topik çok bereketli6 temmuz transfer günüm. 2 tane transfer edilecek işallah şans bizede güler
Histeroskopi gerçekten çok basit bi işlem sedasyon verip uyutuyorlar uyandığında hiç ama hiç birşey hissetmiyorsun hafif kanama oluyor okadar..rahim filmini bende dediğiniz gibi anestezisiz çektirdim ve 5.sn de falan acıdan bayılmıştım çok pişmanım anestezi almadığım için gerçi merkezde önermediler bile keşke araştırıp gitseymişimMart ayında bende yaptırdım. Çok rahat geçti. Sadece görüntüleme amaçlıydı bemimkide. Anestezi ile Tamamen uyudum. Uyanıncada ağrım yoktu hatta sordum ağrı kesici mi taktınız diye. Yok dediler. Bir kaç gün lekelenme olur o kadar. Kişiden kişiye ağrı algısı değişir. Ben rahim filmini anestezisiz çektirdim ve sonunda acıdan bayıldım.
Aynen öyle ömür boyu o acıyı haturlamaya gerek yok. Zaten çok hafif bir anestezi veriliyor. Valla çok güzel uyuyorum. 2 kez yumurta toplattım çok rahattı. Bir arkadaşımın anestezisiz canlı canlı yumurta toplama yaptılar. Güya 7 yumurtası var diye. Çok acı çekmiş kanamasıda çok olmuşHisteroskopi gerçekten çok basit bi işlem sedasyon verip uyutuyorlar uyandığında hiç ama hiç birşey hissetmiyorsun hafif kanama oluyor okadar..rahim filmini bende dediğiniz gibi anestezisiz çektirdim ve 5.sn de falan acıdan bayılmıştım çok pişmanım anestezi almadığım için gerçi merkezde önermediler bile keşke araştırıp gitseymişim
Ciddi misin yaa çok üzüldüm adınaBen transferden hemen sonra lavobaya gittim
İdrarıni bosaltabilirsin dedi dokturumda yanındaki hemşirelerde.cok ilginç ya
Kimi dinleyecek neye uyacaz
Doç Dr Turgut Aydın var tüp bebek merkezi başkanı onu dinledim rahatladım
Ama sonucum yinede negatif
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun, memorial dondururken 1-3 embriyo arası, 3-6 embriyo arası ve 6 ve üstü embriyo şeklinde ücretlendiriyor. Diğer merkezleri bilemiyorum. Aşağıdaki rakamlar covid öncesi rakamlardı. Eminim buda zamlanmıştırKızlar tam olarak sayısını doktorum söylemedi telefonda ama transferden sonra kalan embriyoları donduracağız dedi. Merkez daha önce dondurma ücretine 1750 tl demisti ama eşim detayı sormamış embriyo başına mi ücret alıyorlar yoksa ne kadar olursa olsun tamamı icin dondurma ucretimi o kadardır? Sizlerde nasıl oldu?
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun, memorial dondururken 1-3 embriyo arası, 3-6 embriyo arası ve 6 ve üstü embriyo şeklinde ücretlendiriyor. Diğer merkezleri bilemiyorum. Aşağıdaki rakamlar covid öncesi rakamlardı. Eminim buda zamlanmıştırKızlar tam olarak sayısını doktorum söylemedi telefonda ama transferden sonra kalan embriyoları donduracağız dedi. Merkez daha önce dondurma ücretine 1750 tl demisti ama eşim detayı sormamış embriyo başına mi ücret alıyorlar yoksa ne kadar olursa olsun tamamı icin dondurma ucretimi o kadardır? Sizlerde nasıl oldu?
Aa bu cok degisikmis ve ciddi pahaliestrofem içip de az da olsa kanaması olan var mı arkadaşlar..
Bu eklenilen liste nedir ben kaçırdım? Beni de ekleyin ne ki o , yarın sabah kan vereceğim , çok gerginimekliyorum canim, hayirli olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?