Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Sağol canımcım Pedi hatırlatman iyi oldu

Kızlar bısey sorucam transferde ne kadar su ıcelım, bu aklıma takılıyor hasta bezi sartmı kolaylık sağlıyorsa alabilirim.
Hıc transfer olmadım merak ediyorum ve artık tedaviye baslıyorum nasipse.

Kızlar bısey sorucam transferde ne kadar su ıcelım, bu aklıma takılıyor hasta bezi sartmı kolaylık sağlıyorsa alabilirim.
Acikcasi soyle soyliyim ben 2 de transfere girdim 1 de su icmeye basladim yarim litre ictim arada hemsire gelip kontrol ediyo zaten ulstrasonla mesane dolulugunu.. yeter icme artik biraz yuru dedim yarim litreyle girdim son transferimde.. oncekinde 2 litreye yakin icmistim ve cok zorlanmistim. Transfer aonrasi yarim saat yatiyorsun bu sebeple temkinli icmekte fayda var:)

Canım bana hastanede 1 litre verdiler içtim yeterli oldu bence abartma çok su içerek bir de beze gerek yok bence sürgü veriliyor altınıza zaten

Bu arada kızlar historoskopi olan var mi aranızda biraz bileği verebilir misiniz? Çok korkuyorum
Mart ayında bende yaptırdım. Çok rahat geçti. Sadece görüntüleme amaçlıydı bemimkide. Anestezi ile Tamamen uyudum. Uyanıncada ağrım yoktu hatta sordum ağrı kesici mi taktınız diye. Yok dediler. Bir kaç gün lekelenme olur o kadar. Kişiden kişiye ağrı algısı değişir. Ben rahim filmini anestezisiz çektirdim ve sonunda acıdan bayıldım.

Ben sık idrar a çıkan birisiyim. 1 litre su içtim ama transfer sonrası 15 dk zor dayandım. 2.transferimde daha az içicem çok zorlandım

estrofem içip de az da olsa kanaması olan var mı arkadaşlar..

Kızlar tam olarak sayısını doktorum söylemedi telefonda ama transferden sonra kalan embriyoları donduracağız dedi. Merkez daha önce dondurma ücretine 1750 tl demisti ama eşim detayı sormamış embriyo başına mi ücret alıyorlar yoksa ne kadar olursa olsun tamamı icin dondurma ucretimi o kadardır? Sizlerde nasıl oldu?
[/QUOTE]
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun, memorial dondururken 1-3 embriyo arası, 3-6 embriyo arası ve 6 ve üstü embriyo şeklinde ücretlendiriyor. Diğer merkezleri bilemiyorum. Aşağıdaki rakamlar covid öncesi rakamlardı. Eminim buda zamlanmıştır

Eklentiler

• IMG_20200610_224811.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 45
Histeroskopi gerçekten çok basit bi işlem sedasyon verip uyutuyorlar uyandığında hiç ama hiç birşey hissetmiyorsun hafif kanama oluyor okadar..rahim filmini bende dediğiniz gibi anestezisiz çektirdim ve 5.sn de falan acıdan bayılmıştım çok pişmanım anestezi almadığım için gerçi merkezde önermediler bile keşke araştırıp gitseymişim

Aynen öyle ömür boyu o acıyı haturlamaya gerek yok. Zaten çok hafif bir anestezi veriliyor. Valla çok güzel uyuyorum. 2 kez yumurta toplattım çok rahattı. Bir arkadaşımın anestezisiz canlı canlı yumurta toplama yaptılar. Güya 7 yumurtası var diye. Çok acı çekmiş kanamasıda çok olmuş

Ciddi misin yaa çok üzüldüm adına Hangi ülkede unuttum ama bi ülkede hiç yatma olayı yokmuş transferden sonra hemen taburcu ediyorlarmış diye okumuştum. Türkiyede genelde dinlendiriyorlardı hemen kaldıranda oluyormuş demekki embriyo tutunmasına %100 Bi etkisi olduğunu düşünmüyorum yatmanın. İllaki faydası vardır o ayrı konu tabi

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun, memorial dondururken 1-3 embriyo arası, 3-6 embriyo arası ve 6 ve üstü embriyo şeklinde ücretlendiriyor. Diğer merkezleri bilemiyorum. Aşağıdaki rakamlar covid öncesi rakamlardı. Eminim buda zamlanmıştır
[/QUOTE]
Çok teşekkürler ben ankara medicanada yaptırdım bakalım artık yarın öğreneceğiz. Umarım çok para değildir

[/QUOTE]
estrofem içip de az da olsa kanaması olan var mı arkadaşlar..
Aa bu cok degisikmis ve ciddi pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…