- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 30
Çok sağolun TeşekkürlerHayırlı olsuuunnAllah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin inşallah Darısı başımıza
ay masallah masallha! harika bi haberSonucu simdi aldim 509 aglamaktan kendime gelemedim
Benim 9. Günüm kaşık ağrısı çok yaşadım ben de belim de ağrıdı dün gece de herşey iğrenç koktu ama bunkarın hepsi bende psikolojik diye düşünüyorum çünkü 7. Gün idrar negatif çıktı benimKızlar bugün 3. Günüm transfer sonrası çok erken ama hiç belirtisi olan var mı ben hiç bir şey hissetmiyorum çok şükür kabız falan da olmadım sadwxe ara sıra hafif adet ağırsa gibi karın agrım oluyor o da yatmaktan diye düşünüyorum
Allah allah hepsi bi değişik gerçekten, benim 3. Kutumu aldım şuan verdiler bana öyle bişey demediler ama bakalımCnm ben daha yeni aile hekimliğinde yazdırdım. Ama rapor olmadığı için ayda sadece 2 kutuyu karşılıyor.
benim de 3. gunum, hic belirti yok. bazen bi korku geliyorKızlar bugün 3. Günüm transfer sonrası çok erken ama hiç belirtisi olan var mı ben hiç bir şey hissetmiyorum çok şükür kabız falan da olmadım sadwxe ara sıra hafif adet ağırsa gibi karın agrım oluyor o da yatmaktan diye düşünüyorum
Kızlar kendinizi dinlemeyinbenim de 3. gunum, hic belirti yok. bazen bi korku geliyoricime bazen de cok erken diyorum. genelde 5-7.gun arasinda belirti hissetmis...
İlacların etkisi de yok bendeKızlar kendinizi dinlemeyinİlaçların etkisi zaten onlar bende de bel ağrısı, kasık ağrısı hepsi oldu ama negatif malum.
Ben de çok korkuyorum ya bazen çok ümitliyim bazen bi çöküyorum oturup ağlayasım geliyorbenim de 3. gunum, hic belirti yok. bazen bi korku geliyoricime bazen de cok erken diyorum. genelde 5-7.gun arasinda belirti hissetmis...
Kızlar kendinizi dinlemeyinİlaçların etkisi zaten onlar bende de bel ağrısı, kasık ağrısı hepsi oldu ama negatif malum.
3 gün pek etkisi yoktu bende 4. Günden sonra başladıİlacların etkisi de yok bende
Ağzını açarken aşşağı doğru tutma canım salladıktan sonra yan tut öyle aç sonra hemen uygula ben öyle yöntem buldumKızlar bu crinone jeli kullanırken başta iki kere sallıyoruz ya ağzını açınca dışarı çıkıyor sizde de oluyor mu
Haklısın canım herkesin vücudu da farklı. Benimde bi kimyasal olmuştu sadece aşırı bel ağrısı vardı, bu sefer 1 gün öyle ağrıdı sadece. Vücudu dinlemek stres yapıyor ondan dedim ben size rahat olun ki tutunsun bebişlercanim daha once bi kimyasalim oldu, ben cok yogun kasik agrilari yasadim, ara kanamam oldu.. oyuzden vicudumun biseye tepki verdigini zaman biliyorum...neyse beklemedeyim
Yukarı doğru tutup açıyoruz eşim yapıyor bana jeli ama her açışta çıkıyor yaAğzını açarken aşşağı doğru tutma canım salladıktan sonra yan tut öyle aç sonra hemen uygula ben öyle yöntem buldum
O zaman şöyle yapın açarken üst kısmına basmamaya çalışsın eşin birazcık çıksa da bişey olmaz merak etme uyguladıktan kaç dk sonra yürü dediler sana. Ben 10 dk sonra kalkıp yürüyorum hemenYukarı doğru tutup açıyoruz eşim yapıyor bana jeli ama her açışta çıkıyor ya
Bana da 10 dk yat 15 dk yürü dediler öyle yapıyorum tortu gibi çıkan olmadı daha uzun süreli kullanımda olmaya başlıyormuş herhalde ama akıntı gibi çıkıyor yine de çamaşırı ıslatıyor bayaO zaman şöyle yapın açarken üst kısmına basmamaya çalışsın eşin birazcık çıksa da bişey olmaz merak etme uyguladıktan kaç dk sonra yürü dediler sana. Ben 10 dk sonra kalkıp yürüyorum hemen
Dayanamadım gittim kan verdim şimdi çıkmış sonuxınmaaleaeg kocaman bir negatif sonuöta 0.100 den küçük YazıyorCnm ben kendimi cok zorladim lutfen idrar testine bakarak canini sıkma kan tahlili icin gununu bekle evet zor ama bekle
Ben de test yaptırdım negatif çıktıHayırlı olsun cnm . Şuan değilmiş zamanı demekki inşallah rabbim diğerinde nasip edecek
Benim sonuç negatif çıktıMerhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
(Listede yazdim ama olmak istemezseniz silerim...insallah guzel haberlerle dolar burasi)
- @Mucizem33 -Haziran 1-tek 3.gun embriyo transfer
- @hanabi -Haziran 1- cift 5. gun embriyo transfer
- @ygmrk -Haziran 2-
- @Ylel- Haziran 2
- @sunshine__ -Haziran 2
- @edmur -Haziran 3- Tek embriyo
- @Pitircigim06 -Haziran 3- 6.gun embriyosu-
- @av.esen Haziran 3- 5.gun embriyosu-
_Nur_ -Haziran 6 5.gun embriyosu - @asude38 -Haziran 6
- @Mest000 -Haziran 8 cift 5.gun embriyo transfer
- @Aslimuu93 -Haziran 8 cift 5.gun embriyo transfer
- @kafakarisik -Haziran 8 3.gun embriyo transfer
- @3A3 Haziran 9- Cift 5.gun Embriyo transfer
- @ayse vera - Haziran 10
- @Pinar2019 -Haziran 10
- @Yasampinarim45 -Haziran 10 cift embriyo transfer
- @ayyengecte Haziran 11 cift 3.gun embriyo transfer
- @Lemoncake -Haziran 13- embriyo transfer
- @afrartis -Haziran 15 embriyo transfer
- S sunflower71 -Haziran 15 cift embriyo transfer
- @Pamuk17 Haziran 15 taze 5. gun embriyo transfer
- @Sademm16- Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @ebrurosa -Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Ozlem 4567 Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Can parcasi Haziran 16- cift 5. gun embriyo transfer
- @Glmbaha Haziran 16- taze 3. gun embriyo transfer
- @Ayskck Haziran 16- cift 3. gun embriyo transfer
- @Karam7 -Haziran 17
- F Fairytale u -Haziran 17 3. gun embriyosu
- @Marsade Haziran 17 5. ve 6. gun cift embriyo transfer
- @MirAy92 -Haziran 18 taze embriyo transfer
- @Kahvebademm Haziran 18 taze cift embriyo transfer
- @Meryemtuba Haziran 18 embriyo transfer
- @meraklisivas -Haziran 21
sarojo -Haziran 23- cift embriyo transfer - @HUMERT -Haziran 23 cift embriyo transfer -
- @clover32 Haziran 23 taze embriyo transfer -
- @Pembeumutlar -Haziran 23
Mrvyvz4832 Haziran 24 taze embriyo transfer - - @TuEm07 Haziran 25 cift 3. gun embriyo transfer -
- @Nameless Warrior -Haziran 26
- @Cobanyildizi35 Haziran 30
- @Sultanhsyn
- @Bosniangirl
- @tugbis_5200 Temmuz 6 cift embriyo transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?