Ahh yaa cok uzuldum arkadasim, hayirlisi olsun hakkindaKızlar benden olumsuz haber var. Öğrenince çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek. Annelik hayalim bikaç ay ertelenmiş gibi düşünüyorum şuan. 1 ay sonra diğer embriyolarla yola devam edeceğim inşallah. Umarım sonuç bekleyen diğer arkadaşların olumlu olur.
İlacın ismı neydi canım bende kullanıyorum hem progestan hem progestan içerikli iğneBen yanlış ilacı mı anladım acaba şu transfer sonrası tutunsun diye iğne verdiler ya iki kutu yazmış doktor 400 küsur ödedim
benim ultrasonda 1 yumurtam görünüyor, senin en azından 3 varmış biri yaşamıi, benim tek şansim varAh canım benim zaten yaşım 41 33 yaşında evlendim sonra bebek olmayınca doktora gittim kafam kadar 5 tane miyom ve çikolata kisti o doktoru Allah’a havale ettim çocuğum olmadığını bile bile yumurtalarımı alıp dondurmadan açık ameliyat yaptı ve o ameliyat benim herşeyimi mahvetmiş yumurta rezervime zarar vermiş sonrasında bir sürü sıkıntı işte en son kasımda 3 yumurta oldu ama ikisi Olgunlaşmadı sadece bi tanesi oldu onu da 17 haziranda transfer ettiler şimdi sonucu bekliyorum pazartesi test günüm
Canim yasiniz kac benimde hep 1 yumurtam du 2 dnememde ve 3. Gun 2. Kalite elde edildi..ve negatifle sonuclandi..suan ne asamsindasinizbenim ultrasonda 1 yumurtam görünüyor, senin en azından 3 varmış biri yaşamıi, benim tek şansim varumarım ikimizde güzel haber alırız..
Amin canım, çok umutlu da değildim nedense ama belki olur diyordum. Zamanı gelmemiş demek daha.inşallah bi sonraki denemede olacaktır. Umarım senin zamanın gelmiştir ve sonucun pozitif çıkarAhh yaa cok uzuldum arkadasim, hayirlisi olsun hakkinda
Hiç üzülme benim 3 ay boyunca iğne ilaç bi tane bile olmadı sonra üç oldu ama gelişmedikten sonra ne anlamı var Allah ol derse 1 taneyle olup ikiz doğuran bile var kaderimizde varsa olur zatenbenim ultrasonda 1 yumurtam görünüyor, senin en azından 3 varmış biri yaşamıi, benim tek şansim varumarım ikimizde güzel haber alırız..
ben 37 yaşındayım, amh değerim 0,5.. ben son iğnelerimi kullanıyorum yarın kontrolüm var sanırım pazartesi alınacak folikül, umarım içi doludur ve kalitelidir. sen hangi ilaçları kullandın, neden az yumurtan olduCanim yasiniz kac benimde hep 1 yumurtam du 2 dnememde ve 3. Gun 2. Kalite elde edildi..ve negatifle sonuclandi..suan ne asamsindasiniz
umarım güzel sonuç alırsın bana da umut olurHiç üzülme benim 3 ay boyunca iğne ilaç bi tane bile olmadı sonra üç oldu ama gelişmedikten sonra ne anlamı var Allah ol derse 1 taneyle olup ikiz doğuran bile var kaderimizde varsa olur zaten
canım bide reglin 3. günü fsh ve özellikle e2 değerin kaç çıkıyorduHiç üzülme benim 3 ay boyunca iğne ilaç bi tane bile olmadı sonra üç oldu ama gelişmedikten sonra ne anlamı var Allah ol derse 1 taneyle olup ikiz doğuran bile var kaderimizde varsa olur zaten
Kaçıncı günün canım sonuçta ikiye katlanmış İstedikleri şey ikiye katlanmasıMerhaba arkadaşlar hatirlarsaniz iki gün önce kan tahlilim 42 çıkmıştı.bugun tekrar yapıldı 90 çıktı.iyi mi sizce
prolutex 25 mg iki kutuya 340 ödedim işte yanında diğer ilaçlarla 400 ü geçtiİlacın ismı neydi canım bende kullanıyorum hem progestan hem progestan içerikli iğne
Benim o değerlerim hep berbattı hiç bi zaman olması gereken sayıyı görmedim öyle zaman oldu ki 29 30 ları gördüm menepoz gibi yanicanım bide reglin 3. günü fsh ve özellikle e2 değerin kaç çıkıyordu
Canim ozelden yazdim sanaben 37 yaşındayım, amh değerim 0,5.. ben son iğnelerimi kullanıyorum yarın kontrolüm var sanırım pazartesi alınacak folikül, umarım içi doludur ve kalitelidir. sen hangi ilaçları kullandın, neden az yumurtan oldu
Fsh ım 29-30 diğerlerini çok net hatırlamıyorum ama onlar da hep kötüydü. Sonra miyom ve poliplerim vardı. Transfer öncesi rahimi etki edenleri aldılar diğerleri kaldı. Doktor kalanlar etki etmez bebeğe dedi ama işte Allah bilirBenim o değerlerim hep berbattı hiç bi zaman olması gereken sayıyı görmedim öyle zaman oldu ki 29 30 ları gördüm menepoz gibi yani
İnşallah hepimiz alalım o güzel sonuçlarıumarım güzel sonuç alırsın bana da umut olur
Ay insan söyler ya ne sinir bozucular. Bana ilaçlar reçete edildiği gün hemşire, kadın doğuma yazdırabilirsiniz demişti o yüzden hep indirimli aldımKızlar bilmeyenlere çok büyük bir iyilik yapiyim, transfer sonrası kullanacağınız ilaçları iğneleri gidip bi kadın doğumcuya yazdırın salak gibi 400 tl verdiğim ilaçları şimdi 50 tlye aldım şaka gibi hiçbi eczacı da demiyo böyle böyle diye, pislikler
iğneleri kullanırken kalite göstergesi olarak e2 takibi yapıldı mı hiçİnşallah hepimiz alalım o güzel sonuçları
Kuzum ben devlette yazdırıyorum ilaçlarıDevlet yazmıyo, özelde bi doktora kontrole gitmiştim gitmişken merkezimin yazdığı ilaçları tekrar yazdırdım devam ettiğim için bi gittim eczaneye şok oldum yarı fiyatı bile değil resmen bedavaya aldım hayret bişey valla kimse de uyarmıyo
Insallah canim istedigin zaman olsun, tutsun insallahAmin canım, çok umutlu da değildim nedense ama belki olur diyordum. Zamanı gelmemiş demek daha.inşallah bi sonraki denemede olacaktır. Umarım senin zamanın gelmiştir ve sonucun pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?