Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ahh yaa cok uzuldum arkadasim, hayirlisi olsun hakkinda

kızlar ben hastanede çalışıyorum, tabiki gonal f dahil ilaçlarınızı (çatlatma ve cetrotide iğnesi hariç) yazdırabilirsiniz.

benim ultrasonda 1 yumurtam görünüyor, senin en azından 3 varmış biri yaşamıi, benim tek şansim var umarım ikimizde güzel haber alırız..

benim ultrasonda 1 yumurtam görünüyor, senin en azından 3 varmış biri yaşamıi, benim tek şansim var umarım ikimizde güzel haber alırız..
Canim yasiniz kac benimde hep 1 yumurtam du 2 dnememde ve 3. Gun 2. Kalite elde edildi..ve negatifle sonuclandi..suan ne asamsindasiniz

Hiç üzülme benim 3 ay boyunca iğne ilaç bi tane bile olmadı sonra üç oldu ama gelişmedikten sonra ne anlamı var Allah ol derse 1 taneyle olup ikiz doğuran bile var kaderimizde varsa olur zaten

Canim yasiniz kac benimde hep 1 yumurtam du 2 dnememde ve 3. Gun 2. Kalite elde edildi..ve negatifle sonuclandi..suan ne asamsindasiniz
ben 37 yaşındayım, amh değerim 0,5.. ben son iğnelerimi kullanıyorum yarın kontrolüm var sanırım pazartesi alınacak folikül, umarım içi doludur ve kalitelidir. sen hangi ilaçları kullandın, neden az yumurtan oldu

Hiç üzülme benim 3 ay boyunca iğne ilaç bi tane bile olmadı sonra üç oldu ama gelişmedikten sonra ne anlamı var Allah ol derse 1 taneyle olup ikiz doğuran bile var kaderimizde varsa olur zaten
umarım güzel sonuç alırsın bana da umut olur

canım bide reglin 3. günü fsh ve özellikle e2 değerin kaç çıkıyordu

Merhaba arkadaşlar hatirlarsaniz iki gün önce kan tahlilim 42 çıkmıştı.bugun tekrar yapıldı 90 çıktı.iyi mi sizce
Kaçıncı günün canım sonuçta ikiye katlanmış İstedikleri şey ikiye katlanması
İlacın ismı neydi canım bende kullanıyorum hem progestan hem progestan içerikli iğne
prolutex 25 mg iki kutuya 340 ödedim işte yanında diğer ilaçlarla 400 ü geçti

Canim ozelden yazdim sana

Benim o değerlerim hep berbattı hiç bi zaman olması gereken sayıyı görmedim öyle zaman oldu ki 29 30 ları gördüm menepoz gibi yani
Fsh ım 29-30 diğerlerini çok net hatırlamıyorum ama onlar da hep kötüydü. Sonra miyom ve poliplerim vardı. Transfer öncesi rahimi etki edenleri aldılar diğerleri kaldı. Doktor kalanlar etki etmez bebeğe dedi ama işte Allah bilir

Ay insan söyler ya ne sinir bozucular. Bana ilaçlar reçete edildiği gün hemşire, kadın doğuma yazdırabilirsiniz demişti o yüzden hep indirimli aldım

Kuzum ben devlette yazdırıyorum ilaçları

Amin canım, çok umutlu da değildim nedense ama belki olur diyordum. Zamanı gelmemiş demek daha.inşallah bi sonraki denemede olacaktır. Umarım senin zamanın gelmiştir ve sonucun pozitif çıkar
Insallah canim istedigin zaman olsun, tutsun insallah Umarim canim, amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…