Çarşamba günü transferin 8. Günüydü bugün 10. GünüKaçıncı günün canım sonuçta ikiye katlanmış İstedikleri şey ikiye katlanması
prolutex 25 mg iki kutuya 340 ödedim işte yanında diğer ilaçlarla 400 ü geçti
Benimde aynısı 3. Kutuyu aldık inş güzel olur sonucKaçıncı günün canım sonuçta ikiye katlanmış İstedikleri şey ikiye katlanması
prolutex 25 mg iki kutuya 340 ödedim işte yanında diğer ilaçlarla 400 ü geçti
Ay çok güzel hamilesin işteÇarşamba günü transferin 8. Günüydü bugün 10. Günü
İnşallah canım yaBenimde aynısı 3. Kutuyu aldık inş güzel olur sonuc
Benim sabah akşam transfer gunu progestan seviyem düşük cıkmışİnşallah canım yaben her gün olmuyorum ama gün aşırı daha birinci kutu bitmedi
Bana da test yaptılar düşüktü ama neye göre veriyorlar bilmiyorum ki senin kaç çıktıBenim sabah akşam transfer gunu progestan seviyem düşük cıkmış
Evet çıktı 119.96 ☺
Hayırlı olsuuunnSonucu simdi aldim 509 aglamaktan kendime gelemedim
Tebrikler sağlıkla kucaklamak nasip olsunEvet çıktı 119.96 ☺
Rica ederim canım ne demek, aynen dediğin gibi herkes kendi cebini düşünüyo bizim neler çektiğimizi düşünen yok neyseki farketmiş oldukSuanda asiri saskinim desemYani gercekten bu bilgiyu paylasmiyor olmalari cok acimasizca.. tup bebek tedavisi basli basina cok pahali zaten, madem odeniyor ilaclar ordan biraz rahat etsin insanlar diye dusunen yok.. cok tesekkurler arkadasim bilgi icin..
Oksaparı yazmıyolarmış sordum da baktığı gibi yok yok dedi gitti diğer ilaçlarl sormadım bile bendeKuzum ben devlette yazdırıyorum ilaçları
İkiye katlanması önemli cnm .Bence 10. Gün içim gayet iyi değer .Doktorun kaçıncı gün test istemişti.Çarşamba günü transferin 8. Günüydü bugün 10. Günü
Hayırlı olsun cnm . Şuan değilmiş zamanı demekki inşallah rabbim diğerinde nasip edecekKızlar benden olumsuz haber var. Öğrenince çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek. Annelik hayalim bikaç ay ertelenmiş gibi düşünüyorum şuan. 1 ay sonra diğer embriyolarla yola devam edeceğim inşallah. Umarım sonuç bekleyen diğer arkadaşların olumlu olur.
Maşallah Rabbim tamamına erdirsinSonucu simdi aldim 509 aglamaktan kendime gelemedim
Doktorum 14. Gün istedi biz dayanamadik o kadarİkiye katlanması önemli cnm .Bence 10. Gün içim gayet iyi değer .Doktorun kaçıncı gün test istemişti.
Hayırlı olsun cnm 14. Güne kadar baya katlanmış olurDoktorum 14. Gün istedi biz dayanamadik o kadar
Çok teşekkür ederim.insanin inanası gelmiyor .inşallah sağlıkla devam eder sorunsuz.. hepimizin gönlüne göre versinHayırlı olsun cnm 14. Güne kadar baya katlanmış olurKeyfini çıkar cnm
Cnm ben daha yeni aile hekimliğinde yazdırdım. Ama rapor olmadığı için ayda sadece 2 kutuyu karşılıyor.Oksaparı yazmıyolarmış sordum da baktığı gibi yok yok dedi gitti diğer ilaçlarl sormadım bile bende
14. Gün mü baya geç istemiş testi, ilk defa duydum 14 üDoktorum 14. Gün istedi biz dayanamadik o kadar
Hiç bilmiyorum sadece transferden doktor fitili iyi yerleştirmemişsiniz sanırım biraz düşük cıktı progestan seviyenizdediBana da test yaptılar düşüktü ama neye göre veriyorlar bilmiyorum ki senin kaç çıktı
Düşük tehlikesine karşılık veriliyormuş netten baktımBana da test yaptılar düşüktü ama neye göre veriyorlar bilmiyorum ki senin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?