Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bişey daha sorayım. Biraz kuruntuluyum ama napiyim insan düşünüyor. Neyse benım (subatın 7si pazartesi) yumurtam toplandı cuma günü merak ettım hastaneye gittim embriyonuz 1 kalite 3 tane bir haftaya gelebildi dedi iyide pazartesiden cumaya bir haftalık olmuyo kı benim kaçıncı gün embriyosu oluyo 5 mi 4 mü dicek siniz ne fark eder. Etmez ama sanki 5.gün embriyosu daha fazla şansı yüksek gibi okudum. Cevabımı alıyım dahada bırkalamıcam

Oksaparı yazmıyolarmış sordum da baktığı gibi yok yok dedi gitti diğer ilaçlarl sormadım bile bende
Oksaparı bilmiyorum kuzucum babam kullanıyordu onu sağlık ocağında yazdırıyorduk. Crinone jel estrofem ve progestan ignemi devlette yazdırıyorum ama seninde aklinda olsun

Beşinci gün embriyosudur canım o ama doktorlar söyler kaçıncı gün ve kaç hücreli olduğunu bu arada benim 9.günüm bugün akşam 20:30 kan verdim negatif çıktı senden güzel haberler bekliyorum ve lütfen kafanı dağıt hiç bu konuya odaklanma bol bol dua et ve Allah’a bırak

Allah seninde yardımcın olsun. Tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım. Ama pes etmek yok dermansız dert te yok. Biz çabalayarak elde edicez bişeyleri o anlaşıldı . O yüzden toparlan pes etme bidaha dene.

Benim de sizin gibi olmuştu. 4.günü çağırdılar. Hayırlısı olsun

Bende aynıyım kuzum sadece ilaçlar bende gaz yapıyor onu hissediyorum birde regl ağrısı var 2 gündür. Yarın regl günüm ona yoruyorum
Bugün gun içinde bende de oldu sonra geçti kabız da olmadım dok şükür ama bagırsaklarım biraz fazla çalışmaya başladı

Vuhuuuuu masallahh tatlim..ikiz olabilirmi sankiitebrik ederim darisi tum istiyenlerin basina insallah..benimde tabi..transfer sureciniz nasil gecti..lekelnme vs belirtileriniz oldumu..yumurtalariniz kacinci kaliteydi..bilgi verebilirmisin..
Canim zor bir durum benjmde ilk transferjm tutmadi 2.de tuttu umudunu kaybedip sakin pes etme herseyin bir vakti vardir

Allah seninde yardımcın olsun. Tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım. Ama pes etmek yok dermansız dert te yok. Biz çabalayarak elde edicez bişeyleri o anlaşıldı . O yüzden toparlan pes etme bidaha dene.
İnşallah canım inşallah

Vuhuuuuu masallahh tatlim..ikiz olabilirmi sankiitebrik ederim darisi tum istiyenlerin basina insallah..benimde tabi..transfer sureciniz nasil gecti..lekelnme vs belirtileriniz oldumu..yumurtalariniz kacinci kaliteydi..bilgi verebilirmisin..
Canim transferden sonra ben dinlendim 7 gunu dus aldim karin agrilarim oldu ilactandir diye dusundum lekelenmem olmadi 8.gun itibariyle sol kasigimda gerilmeler oldu birde goguslerim siskindi kaliteler 5 aa 5 ba

Bugün gun içinde bende de oldu sonra geçti kabız da olmadım dok şükür ama bagırsaklarım biraz fazla çalışmaya başladı
Bende de oluyor o ben progestan iğne ve jelden olduğunu düşünüyorum. Onları kullanmaya başlayınca oldu çünkü Transfer günü sayılmıyor, bugün 3. Günüm şimdilik sıkıntısız ilerliyor diyebilirim inşallah sonuda güzel olur. Kendimi dinlemiyorum kafamı rahat tutmak adına. Elbette stres yapıyorum sonuç için fakat ne olursa olsun kendimi dinlemeyeceğim dedim. O şekilde daha çok stres oluyor insan

O zaman benim ikinci gun oluyor daha ben transfer gününü de sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…