- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 30
Canım üzülme diyemem mümkün değilBenim sonuç negatif çıktı
Amin canım inşallah, hayırlısı ne diyeyim..Hayırlı olsun cnm . Şuan değilmiş zamanı demekki inşallah rabbim diğerinde nasip edecek
Benim sonuç negatif çıktı
Bişey daha sorayım.Canım bence buna hiç takılma... zaten 2.3. Ve 4. Gün derler hep. Rahim içine bakacaklar zaten hormon testi yapıldığında 3. Gün olması daha iyi. Merak etme doktor zaten öyle bi durum olsa bu ay gelme birdahaki adetini bekleyelim derdi. Ben de her defasında doktoru arayıp soruyordum en sonunda kızdısen gönlünü ferah tut ve pazartesi olumlu şeyler duy inşallah
Oksaparı bilmiyorum kuzucum babam kullanıyordu onu sağlık ocağında yazdırıyorduk. Crinone jel estrofem ve progestan ignemi devlette yazdırıyorum ama seninde aklinda olsunOksaparı yazmıyolarmış sordum da baktığı gibi yok yok dedi gitti diğer ilaçlarl sormadım bile bende
Beşinci gün embriyosudur canım o ama doktorlar söyler kaçıncı gün ve kaç hücreli olduğunu bu arada benim 9.günüm bugün akşam 20:30 kan verdim negatif çıktı senden güzel haberler bekliyorum ve lütfen kafanı dağıt hiç bu konuya odaklanma bol bol dua et ve Allah’a bırakBişey daha sorayım.Biraz kuruntuluyum ama napiyim insan düşünüyor. Neyse benım (subatın 7si pazartesi) yumurtam toplandı cuma günü merak ettım hastaneye gittim embriyonuz 1 kalite 3 tane bir haftaya gelebildi dedi iyide pazartesiden cumaya bir haftalık olmuyo kı benim kaçıncı gün embriyosu oluyo 5 mi 4 mü dicek siniz ne fark eder. Etmez ama sanki 5.gün embriyosu daha fazla şansı yüksek gibi okudum. Cevabımı alıyım dahada bırkalamıcam
Allah seninde yardımcın olsun. Tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım. Ama pes etmek yok dermansız dert te yok. Biz çabalayarak elde edicez bişeyleri o anlaşıldı . O yüzden toparlan pes etme bidaha dene.Beşinci gün embriyosudur canım o ama doktorlar söyler kaçıncı gün ve kaç hücreli olduğunu bu arada benim 9.günüm bugün akşam 20:30 kan verdim negatif çıktı senden güzel haberler bekliyorum ve lütfen kafanı dağıt hiç bu konuya odaklanma bol bol dua et ve Allah’a bırak
Çıkıyor kuzum oluyor o illaki sorun olmazKızlar bu crinone jeli kullanırken başta iki kere sallıyoruz ya ağzını açınca dışarı çıkıyor sizde de oluyor mu
Sen nasılsın kuzum bende hiç belirti yok ya sıfır hiç bir şey olmamış gibi hissediyorumÇıkıyor kuzum oluyor o illaki sorun olmaz
Benim de sizin gibi olmuştu. 4.günü çağırdılar. Hayırlısı olsunMerhaba hanımlar. Transfer aşamasındayım bende. Bugün adetimin 1.günü ve her zamanki gibi cumaya denk geldi. Kontrollere 2. Günü gelin deniyo. Ama araya cumartesi pazar giriyo. Aradım pazartesi gel dediler. Ozamn da 4.günü oluyor. Geç oluyormu sizce. Siz bu yollardan geçtiniz fikir verirmisiniz. Birde adet öyleden sonra olursa bugün 1 değil yarın 1 oluyor gibi yazıda okudum. burdamı başka bir yerde mionuda sorayım. Onun aslı nedir. Hepinizin yazınızı tek tek okuyorum. Hamile olanları tebrik ederim okudukça burdan heyecanlanıyorum bende. Olmayanlarda üzülmeyin herşeyin çaresi var. Mücadeleye devam. ❤
Bende aynıyım kuzum sadece ilaçlar bende gaz yapıyor onu hissediyorum birde regl ağrısı var 2 gündür. Yarın regl günüm ona yoruyorumSen nasılsın kuzum bende hiç belirti yok ya sıfır hiç bir şey olmamış gibi hissediyorum
Bugün gun içinde bende de oldu sonra geçti kabız da olmadım dok şükür ama bagırsaklarım biraz fazla çalışmaya başladıBende aynıyım kuzum sadece ilaçlar bende gaz yapıyor onu hissediyorum birde regl ağrısı var 2 gündür. Yarın regl günüm ona yoruyorum
Vuhuuuuu masallahh tatlim..ikiz olabilirmi sankiitebrik ederim darisi tum istiyenlerin basina insallah..benimde tabi..transfer sureciniz nasil gecti..lekelnme vs belirtileriniz oldumu..yumurtalariniz kacinci kaliteydi..bilgi verebilirmisin..
Canim zor bir durum benjmde ilk transferjm tutmadi 2.de tuttu umudunu kaybedip sakin pes etme herseyin bir vakti vardirDayanamadım gittim kan verdim şimdi çıkmış sonuxınmaaleaeg kocaman bir negatif sonuöta 0.100 den küçük Yazıyorama olmayacağını hissetmiştim rabbim böylesini hayırlı kıldı yapacak bişi yok hepinizden güzel haberler bekliyorum inşallah
Evet de yaşım 41 bidaha aynı şeyleri yaşamak zor geliyorCanim zor bir durum benjmde ilk transferjm tutmadi 2.de tuttu umudunu kaybedip sakin pes etme herseyin bir vakti vardir
Insallah tatlim rabbim isteyen herkesi sevindirsinAhh cok sevindim, darisi basima
İnşallah canım inşallahAllah seninde yardımcın olsun. Tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım. Ama pes etmek yok dermansız dert te yok. Biz çabalayarak elde edicez bişeyleri o anlaşıldı . O yüzden toparlan pes etme bidaha dene.
Ah canım ahCanım üzülme diyemem mümkün değilvakti zamanı değilmiş daha demek ki Allahım en kısa zamanda nasip etsin ne desek boş
Canim transferden sonra ben dinlendim 7 gunu dus aldim karin agrilarim oldu ilactandir diye dusundum lekelenmem olmadi 8.gun itibariyle sol kasigimda gerilmeler oldu birde goguslerim siskindi kaliteler 5 aa 5 baVuhuuuuu masallahh tatlim..ikiz olabilirmi sankiitebrik ederim darisi tum istiyenlerin basina insallah..benimde tabi..transfer sureciniz nasil gecti..lekelnme vs belirtileriniz oldumu..yumurtalariniz kacinci kaliteydi..bilgi verebilirmisin..
Bende de oluyor o ben progestan iğne ve jelden olduğunu düşünüyorum. Onları kullanmaya başlayınca oldu çünküBugün gun içinde bende de oldu sonra geçti kabız da olmadım dok şükür ama bagırsaklarım biraz fazla çalışmaya başladı
O zaman benim ikinci gun oluyor daha ben transfer gününü de sayıyorumBende de oluyor o ben progestan iğne ve jelden olduğunu düşünüyorum. Onları kullanmaya başlayınca oldu çünküTransfer günü sayılmıyor, bugün 3. Günüm şimdilik sıkıntısız ilerliyor diyebilirim inşallah sonuda güzel olur. Kendimi dinlemiyorum kafamı rahat tutmak adına. Elbette stres yapıyorum sonuç için fakat ne olursa olsun kendimi dinlemeyeceğim dedim. O şekilde daha çok stres oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?