Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Korkuyorum negatif olur diye ya hiç bir şey de hissetmiyorum ki
O korku zaten mahvediyor insanı. Fakat ne olacaksa olsun önümü göreyim diyorum erkenden negatifi görürsem (Allah korusun) erkenden üzüleceğim fakat tam tersi olursa inşallah erkenden stresim bitecek erkenden sevinecegim. Pozitif olsunda sıradaki evhamlanacagim olay gelsin kese gününü sayayım istiyorum ben

Yaaa dimi keşke kese kalp atışı heyecanlarımız başlasın onları görelim sırayla insallah

İnsallah kuzum ya bir yanım çok mutlu bir yanım çok mutsuz Allahım yüzümüzü güldürsün
Aynen bende öyleyim. Bir an oluyor umut dolu oluyorum sonra aradan biraz zaman geçiyor tam tersini hissediyorum. Hislerim aslında nötr desem daha doğru olur. Allah hayırlısını nasip etsin.

Harika darısı isteyen herkese inşallah
hiç kimseyle kıyaslamayın derim. Ben ikinci çocuk için uğraşıyorum senelerdir. İlk gebeliğimde de takip ediyordum burayı. Adetlerine 5 gün kala 7 gün kala idrarda öğrenenler vardı bende öğreneyim dedim. Erken gebelik testi aldım 5 gün Kala yaptım negatif. Çok üzüldüm ve olmayacak dedim. Daha sonra adet günü normal test yaptım onda da silik çıktı. Herkesin bariz görünüyordu benimki silik Sevinemedim acaba değil miyim diye. Sonra baktım hamileymişim. Aslında burayı okurken bir yandan moral oluyoruz birbirimize bir yandan da olumsuz etkileniyoruz. İnşallah tutar Bu süreç çoook sıkıcı ve yorucu

Bende öyle ya dayanamayacağım 12. Güne erken gebelik testi sipariş verdim pazartesi gelirse yaparım o gün diye düşünüyorum
Gunaydin kizlar , bu yaziyi gorunce dayanamadim ve yazdim benim 2. Transferim bu , ilkinde tutmamisti ve ben de erken gebelik testi ile 3 ayri gun test yapmistim.Ama hatirliyorum da , silik cizginin daha xa siliklestigini gormek beni yyikmisti.Hic umudum yoktu ve biraktim kendimi .Ne ilac ne özen ne dikkat hicbisey kalmadi , nevatifi kabullendim ve negatif sonuc aldim. Ikinci transferimde de ayni sekilde ama sadece 1 test yaptim erkenden , o da cok silik cikti yine biraktim kendimi .Benim yaptigim hataya dusmeyin , nolursa olsun test gunune kadar ilaclara ve özenli olmaya gayret edin

Sakin umudunu kaybetme idrar testi yaniltabilir

Kizlar inş hepimizin sağlıklı yavruları olur.birsey soracağım.peki gebeliği nasıl hesaplıyoruz yani transferden itibaren mi belirliyoruz kaç haftalık olduğunu?nasıl oluyor?

Kizlar inş hepimizin sağlıklı yavruları olur.birsey soracağım.peki gebeliği nasıl hesaplıyoruz yani transferden itibaren mi belirliyoruz kaç haftalık olduğunu?nasıl oluyor?
Adetinin ilk gününden hesapla nerdeyse denk gelir yada nette tüp bebek gebelik haftası hesapları var oraya da bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…