- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
He sen 3 diye mi saymıştın o zaman evet senin 2. Gün sen bizden sonraki gün transfer olmuştunO zaman benim ikinci gun oluyor daha ben transfer gününü de sayıyorum
Ben test günü bile yapamam herhalde cesaret edipHe sen 3 diye mi saymıştın o zaman evet senin 2. Gün sen bizden sonraki gün transfer olmuştungel sende bizle aynı gün test yap. 1 günden birşey olmaz
Aslında ben 12. Günü beklemeyi düşünmüyorum 6. Gün yani pazartesi yapmayı düşünüyorumBen test günü bile yapamam herhalde cesaret edip
6.gun çok erken değil mi kuzum 8 gun falan yapAslında ben 12. Günü beklemeyi düşünmüyorum 6. Gün yani pazartesi yapmayı düşünüyorum
Ben de salı sabah yapayım diyorum, çok korkuyorum ama yine de yapacağım çok merak ediyorumAslında ben 12. Günü beklemeyi düşünmüyorum 6. Gün yani pazartesi yapmayı düşünüyorum
Evet kuzum erken ama negatif çıkarsa tamamen bırakmam kendimi diye düşünüyorum tabi moralim bozulur o ayrı.6.gun çok erken değil mi kuzum 8 gun falan yap
Bende öyle ya dayanamayacağım 12. GüneBen de salı sabah yapayım diyorum, çok korkuyorum ama yine de yapacağım çok merak ediyorum
Bi gaza gelirsem yaparım bendeEvet kuzum erken ama negatif çıkarsa tamamen bırakmam kendimi diye düşünüyorum tabi moralim bozulur o ayrı.
6. 8. Ve 10. Gün yapacağım 3 kere
Ben yapmaya niyetliydim fakat yapmak istemiyordum. Bir iki arkadaşım acayip gazladı o yüzden yapmaya karar verdimBi gaza gelirsem yaparım bende
Korkuyorum negatif olur diye ya hiç bir şey de hissetmiyorum kiBen yapmaya niyetliydim fakat yapmak istemiyordum. Bir iki arkadaşım acayip gazladı o yüzden yapmaya karar verdim
O korku zaten mahvediyor insanı. Fakat ne olacaksa olsun önümü göreyim diyorumKorkuyorum negatif olur diye ya hiç bir şey de hissetmiyorum ki
Yaaa dimi keşke kese kalp atışı heyecanlarımız başlasın onları görelim sırayla insallahO korku zaten mahvediyor insanı. Fakat ne olacaksa olsun önümü göreyim diyorumerkenden negatifi görürsem (Allah korusun) erkenden üzüleceğim fakat tam tersi olursa inşallah erkenden stresim bitecek erkenden sevinecegim. Pozitif olsunda sıradaki evhamlanacagim olay gelsin kese gününü sayayım istiyorum ben
Allahım inşallah ya inşallah bu hayallerimiz sönüp gitmez bak duygulandım şimdi kese, kalp falan diyince.Yaaa dimi keşke kese kalp atışı heyecanlarımız başlasın onları görelim sırayla insallah
İnsallah kuzum ya bir yanım çok mutlu bir yanım çok mutsuz Allahım yüzümüzü güldürsünAllahım inşallah ya inşallah bu hayallerimiz sönüp gitmez bak duygulandım şimdi kese, kalp falan diyince.
Aynen bende öyleyim. Bir an oluyor umut dolu oluyorum sonra aradan biraz zaman geçiyor tam tersini hissediyorum. Hislerim aslında nötr desem daha doğru olur. Allah hayırlısını nasip etsin.İnsallah kuzum ya bir yanım çok mutlu bir yanım çok mutsuz Allahım yüzümüzü güldürsün
Harikadarısı isteyen herkese inşallah
hiç kimseyle kıyaslamayın derim. Ben ikinci çocuk için uğraşıyorum senelerdir. İlk gebeliğimde de takip ediyordum burayı. Adetlerine 5 gün kala 7 gün kala idrarda öğrenenler vardı bende öğreneyim dedim. Erken gebelik testi aldım 5 gün Kala yaptım negatif. Çok üzüldüm ve olmayacak dedim. Daha sonra adet günü normal test yaptım onda da silik çıktı. Herkesin bariz görünüyordu benimki silikSağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahbenim de hevesim gitti tabi 7. Gün idrarda negatif çıkınca kan vericem ama çoğu kişinin idrarda 5. Gün bile çıkıyormuş I yüzden çok umutsuzluğa kapıldım sen yapmışmıydın canım idrar testi
Gunaydin kizlar , bu yaziyi gorunce dayanamadim ve yazdimBende öyle ya dayanamayacağım 12. Güneerken gebelik testi sipariş verdim pazartesi gelirse yaparım o gün diye düşünüyorum
Sakin umudunu kaybetme idrar testi yaniltabilirYa binlerce maşallahikizlerin geliyor ❤❤❤❤ Ben de senden bir gün sonra transfer oldum pazartesi kan vericem ama 7. Gün idarada negatif çıkınca pek umudum yok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Adetinin ilk gününden hesapla nerdeyse denk gelir yada nette tüp bebek gebelik haftası hesapları var oraya da bakabilirsinKizlar inş hepimizin sağlıklı yavruları olur.birsey soracağım.peki gebeliği nasıl hesaplıyoruz yani transferden itibaren mi belirliyoruz kaç haftalık olduğunu?nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?