Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Günaydınn Önerileriniz için çok teşekkür ederim dikkat edeceğim buna. Rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder size ve isteyen herkese. Gerçekten canıgönülden istiyorum bunu Allah razı olsun tekrardan.

Sakin umudunu kaybetme idrar testi yaniltabilir
evet haklısın canım ama ben kan verdim maalesef negatif çıktı

Selam kızlar dün kahverengi akıntım oldu. Transfer sonrası 8. Gün. Kan verdik hemen. İlk degerim 31 di buda başka bi hastanede 30.4 çıktı. Laboratuarlar arasında fark olabiliyormus. Eski verdiğim yerde kan verecegim yine inşallah artışı görebiliriz

Oksaparı bilmiyorum kuzucum babam kullanıyordu onu sağlık ocağında yazdırıyorduk. Crinone jel estrofem ve progestan ignemi devlette yazdırıyorum ama seninde aklinda olsun
Buranın devleti o kadar kötü ki zannetmiyorum onları bile yazacağını ama bi denerim bakim canım sağolasın

İçinizi ferah tutun işallah yerleşme kanamasıdır değeriniz artacaktır. Kendinize iyi bakın.

Insallah hayirli sonuclar alirsin arkadasim

Va
Maşallah senin de baya artmış benim düntransferden sonraki 11.gündü 400 çıktı değerim pazartesi tekrar verecem inşallah bizde keseyi görebiliriz
Bir anda fırlıyor değer cnm. Seninde kat kat artsın değerin. Kese çok minicikmis 3mm dedi. Cihaz iyiyse görür karından inşallah cnm

Merhabalar ben transfer hazırlığındaydım. 10.gün muayenede rahim çok ince dedi doktorum. Haftaya tekrar bakacak. Transfer iptal olabilir dedi. Sizler kaç mm rahim ile transfer oldunuz?

Va
Bir anda fırlıyor değer cnm. Seninde kat kat artsın değerin. Kese çok minicikmis 3mm dedi. Cihaz iyiyse görür karından inşallah cnm
Evet dün doktor artması iyi dedi çünkü iki gün önce 102, 2 çıkmıştı Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Herhangi bir ağrın mide bulantın var mı

Merhabalar ben transfer hazırlığındaydım. 10.gün muayenede rahim çok ince dedi doktorum. Haftaya tekrar bakacak. Transfer iptal olabilir dedi. Sizler kaç mm rahim ile transfer oldunuz?
7.5 mm bugün transverim olacak öncesinde 6.5 mm lerle çok kez iptal edildi

Evet dün doktor artması iyi dedi çünkü iki gün önce 102, 2 çıkmıştı Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Herhangi bir ağrın mide bulantın var mı
Amin canım sağlıcakla kucağınıza alalim insallah
Herhangi bir değişiklik yok cnm. Istahsizlik var hatta 2 kg kilo kaybı oldu. Işe gidiyorum o yüzden de akşamları çok yorgun oluyorum. Onun dışında bir değişiklik yok henüz ☺☺

Rabbim hayırlara vesile etsin sağ salim kucağımıza nasip ettin eli ayağı düz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…