- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
GünaydınnGunaydin kizlar , bu yaziyi gorunce dayanamadim ve yazdimbenim 2. Transferim bu , ilkinde tutmamisti ve ben de erken gebelik testi ile 3 ayri gun test yapmistim.Ama hatirliyorum da , silik cizginin daha xa siliklestigini gormek beni yyikmisti.Hic umudum yoktu ve biraktim kendimi .Ne ilac ne özen ne dikkat hicbisey kalmadi , nevatifi kabullendim ve negatif sonuc aldim. Ikinci transferimde de ayni sekilde ama sadece 1 test yaptim erkenden , o da cok silik cikti yine biraktim kendimi .Benim yaptigim hataya dusmeyin , nolursa olsun test gunune kadar ilaclara ve özenli olmaya gayret edin
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NETKizlar inş hepimizin sağlıklı yavruları olur.birsey soracağım.peki gebeliği nasıl hesaplıyoruz yani transferden itibaren mi belirliyoruz kaç haftalık olduğunu?nasıl oluyor?
Sakin umudunu kaybetme idrar testi yaniltabilir
evet haklısın canımhiç kimseyle kıyaslamayın derim. Ben ikinci çocuk için uğraşıyorum senelerdir. İlk gebeliğimde de takip ediyordum burayı. Adetlerine 5 gün kala 7 gün kala idrarda öğrenenler vardı bende öğreneyim dedim. Erken gebelik testi aldım 5 gün Kala yaptım negatif. Çok üzüldüm ve olmayacak dedim. Daha sonra adet günü normal test yaptım onda da silik çıktı. Herkesin bariz görünüyordu benimki silik☺ Sevinemedim acaba değil miyim diye. Sonra baktım hamileymişim. Aslında burayı okurken bir yandan moral oluyoruz birbirimize bir yandan da olumsuz etkileniyoruz. İnşallah tutarBu süreç çoook sıkıcı ve yorucu
Buranın devleti o kadar kötü ki zannetmiyorum onları bile yazacağını ama bi denerim bakim canım sağolasınOksaparı bilmiyorum kuzucum babam kullanıyordu onu sağlık ocağında yazdırıyorduk. Crinone jel estrofem ve progestan ignemi devlette yazdırıyorum ama seninde aklinda olsun
İçinizi ferah tutun işallah yerleşme kanamasıdır değeriniz artacaktır. Kendinize iyi bakın.Selam kızlar dün kahverengi akıntım oldu. Transfer sonrası 8. Gün. Kan verdik hemen. İlk degerim 31 di buda başka bi hastanede 30.4 çıktı. Laboratuarlar arasında fark olabiliyormus. Eski verdiğim yerde kan verecegim yine inşallah artışı görebiliriz
Amin inşallah öyledir.İçinizi ferah tutun işallah yerleşme kanamasıdır değeriniz artacaktır. Kendinize iyi bakın.
Siz ne kadarlık olduğunuz şuanTüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
canım ben burdan hesapladım. Dün doktora gittim keseyi gördü ve dediği hafta tam burda hesapladığımla uyumlu cıktı.
5+1 oldum bugün cnm. Dün katından ultrasonla keseyi gördük 5+0 dedi doktor.Siz ne kadarlık olduğunuz şuan
Maşallah en son beta değerin kaçtı5
5+1 oldum bugün cnm. Dün katından ultrasonla keseyi gördük 5+0 dedi doktor.
Cnm dün beta baktirdim 6747 idi. Seninle 5 gun var aramizda bnmde 5.gun embriyosu idi.Maşallah en son beta değerin kaçtı
Insallah hayirli sonuclar alirsin arkadasimSelam kızlar dün kahverengi akıntım oldu. Transfer sonrası 8. Gün. Kan verdik hemen. İlk degerim 31 di buda başka bi hastanede 30.4 çıktı. Laboratuarlar arasında fark olabiliyormus. Eski verdiğim yerde kan verecegim yine inşallah artışı görebiliriz
Maşallah senin de baya artmış benim düntransferden sonraki 11.gündü 400 çıktı değerim pazartesi tekrar verecem inşallah bizde keseyi görebilirizCnm dün beta baktirdim 6747 idi. Seninle 5 gun var aramizda bnmde 5.gun embriyosu idi.
Senin 4+3 oluyor, 5.hafta içinde oluyorsun
Bir anda fırlıyor değer cnm. Seninde kat kat artsın değerin. Kese çok minicikmis 3mm dedi. Cihaz iyiyse görür karından inşallah cnmMaşallah senin de baya artmış benim düntransferden sonraki 11.gündü 400 çıktı değerim pazartesi tekrar verecem inşallah bizde keseyi görebiliriz
Evet dün doktor artması iyi dedi çünkü iki gün önce 102, 2 çıkmıştı Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallahVa
Bir anda fırlıyor değer cnm. Seninde kat kat artsın değerin. Kese çok minicikmis 3mm dedi. Cihaz iyiyse görür karından inşallah cnm
7.5 mm bugün transverim olacak öncesinde 6.5 mm lerle çok kez iptal edildiMerhabalar ben transfer hazırlığındaydım. 10.gün muayenede rahim çok ince dedi doktorum. Haftaya tekrar bakacak. Transfer iptal olabilir dedi. Sizler kaç mm rahim ile transfer oldunuz?
Amin canım sağlıcakla kucağınıza alalim insallahEvet dün doktor artması iyi dedi çünkü iki gün önce 102, 2 çıkmıştı Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Herhangi bir ağrın mide bulantın var mı
Rabbim hayırlara vesile etsin sağ salim kucağımıza nasip ettin eli ayağı düz olsun inşallahAmin canım sağlıcakla kucağınıza alalim insallah
Herhangi bir değişiklik yok cnm. Istahsizlik var hatta 2 kg kilo kaybı oldu. Işe gidiyorum o yüzden de akşamları çok yorgun oluyorum. Onun dışında bir değişiklik yok henüz ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?