- 27 Mayıs 2020
- 114
- 157
- 23
- 31
Benim doktorum kullanmadan önce baş kısmına toplu iğne batırmamı Sonra ağzını açmamı söyledi Öyle yapınca dışarı hiç kaçmıyor canımKızlar bu crinone jeli kullanırken başta iki kere sallıyoruz ya ağzını açınca dışarı çıkıyor sizde de oluyor mu
Benim 11 haziranda transfer 2 emb 4. Gün edildi şükür hamile görünüyorum 2 temmuza çağırdılar muayene için. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşllah kızlar .Merhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
(Listede yazdim ama olmak istemezseniz silerim...insallah guzel haberlerle dolar burasi)
- @Mucizem33 -Haziran 1-tek 3.gun embriyo transfer
- @hanabi -Haziran 1- cift 5. gun embriyo transfer
- @ygmrk -Haziran 2-
- @Ylel- Haziran 2
- @sunshine__ -Haziran 2
- @edmur -Haziran 3- Tek embriyo
- @Pitircigim06 -Haziran 3- 6.gun embriyosu-
- @av.esen Haziran 3- 5.gun embriyosu-
- @Nurov -Haziran 6 5.gun embriyosu
- @asude38 -Haziran 6
- @Mest000 -Haziran 8 cift 5.gun embriyo transfer
- @Aslimuu93 -Haziran 8 cift 5.gun embriyo transfer
- @kafakarisik -Haziran 8 3.gun embriyo transfer
- @3A3 Haziran 9- Cift 5.gun Embriyo transfer
- @ayse vera - Haziran 10
- @Pinar2019 -Haziran 10
- @Yasampinarim45 -Haziran 10 cift embriyo transfer
- @ayyengecte Haziran 11 cift 3.gun embriyo transfer
- @Lemoncake -Haziran 13- embriyo transfer
- @afrartis -Haziran 15 embriyo transfer
- S sunflower71 -Haziran 15 cift embriyo transfer
- @Pamuk17 Haziran 15 taze 5. gun embriyo transfer
- @Sademm16- Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @ebrurosa -Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Ozlem 4567 Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Can parcasi Haziran 16- cift 5. gun embriyo transfer
- @Glmbaha Haziran 16- taze 3. gun embriyo transfer
- @Ayskck Haziran 16- cift 3. gun embriyo transfer
- @Karam7 -Haziran 17
- @Miracle baby -Haziran 17 3. gun embriyosu
Marsade Haziran 17 5. ve 6. gun cift embriyo transfer - @MirAy92 -Haziran 18 taze embriyo transfer
- K Kahvebademm Haziran 18 taze cift embriyo transfer
- @Meryemtuba Haziran 18 embriyo transfer
- @meraklisivas -Haziran 21
sarojo -Haziran 23- cift embriyo transfer - @HUMERT -Haziran 23 cift embriyo transfer -
- C clover32 Haziran 23 taze embriyo transfer -
Uykusuz Koala -Haziran 23 Mrvyvz4832 Haziran 24 taze embriyo transfer - - @TuEm07 Haziran 25 cift 3. gun embriyo transfer -
- @Nameless Warrior -Haziran 26
- @Cobanyildizi35 Haziran 30
- @Sultanhsyn
- @Bosniangirl
- T tugbis_5200 Temmuz 6 cift embriyo transfer
Hakkınızda hayırlısı olsun teşekkür ederim7.5 mm bugün transverim olacak öncesinde 6.5 mm lerle çok kez iptal edildi
Canım stres yapma seni düşürecek moralini bozacak insanlarla görüşme relax ol. Ben çok bişey yapmadım aslında ilkinde çok stresliydim olmadı çok dikkat ettim. Sonra tevekkül etmeyi ve çocuğumun olmaması kadınlığımdan hiçbir şey götürmediğini insanların çok gereksiz olduğunu ve bir birey olarak çok değerli olduğumu kendime söyledim. Rabbimden herşeyin hayrlısını istedim. Evet tuttu şu an ama daha çok uzun bir süreç var ne olursa rabbimden hepsiMerhaba 2 haziran dondurulmuş emriyo transferim olucak benimde bu süreçte neler yapmalıyız.
İnşallah yazarlar kuzum rica ederim ne demekBuranın devleti o kadar kötü ki zannetmiyorum onları bile yazacağını ama bi denerim bakim canım sağolasın
Aaa bir de öyle deniyim çok teşekkür ederimBenim doktorum kullanmadan önce baş kısmına toplu iğne batırmamı Sonra ağzını açmamı söyledi Öyle yapınca dışarı hiç kaçmıyor canım
Nasılsınız transfer oldumu sizinBenim de sizin gibi olmuştu. 4.günü çağırdılar. Hayırlısı olsun
Benimde ençok korktuğum konu bu. Rahim inceliği. Son zamanlarda sizinde adetinizde azalma oldumu. Önceden çok yoğun adet olurdum afedersin parça parça sökülürdüm. Şimdilerde 2 3 Pet anca. Niye böyle anlamıyorum. Bir ay nar suyu denedim hergün taze sıktım içtim o ay çok güzel adet oldum. Transfer aşamasındayım yine başlıcam Bi 10 gün kadar içerim.sizde deneyin benceMerhabalar ben transfer hazırlığındaydım. 10.gün muayenede rahim çok ince dedi doktorum. Haftaya tekrar bakacak. Transfer iptal olabilir dedi. Sizler kaç mm rahim ile transfer oldunuz?
Rica ederim ne demekAaa bir de öyle deniyim çok teşekkür ederim
Benim adetlerim hep az oluyor. Sacede yumurta toplamadaki ay yoğun oldu. Heralde ilaçlardan dolayı.zaten zar zor yumurtam oluştu. Her ay farklı bir sorun.yok yumurta oluştu mu yok embriyo oluştu mu. Rabbim affetsin yoruldum. İşten artık izin almaya utanır oldum. Teşekkür ederim deneyeceğimBenimde ençok korktuğum konu bu. Rahim inceliği. Son zamanlarda sizinde adetinizde azalma oldumu. Önceden çok yoğun adet olurdum afedersin parça parça sökülürdüm. Şimdilerde 2 3 Pet anca. Niye böyle anlamıyorum. Bir ay nar suyu denedim hergün taze sıktım içtim o ay çok güzel adet oldum. Transfer aşamasındayım yine başlıcam Bi 10 gün kadar içerim.sizde deneyin bence
Bende öyle arkadaşım ya. Kendimi artık mutlu olmaya zorluyorum. Eşim yoruldu artık beni teselli etmeye motive etmeye. Bende pazartesi başlıyorum transfer hazırlığına. Nar bulcam yine o işe yaradı. Sende dene sabah bir bardak sık iç hazırlar işe yaramadı. Birde transferden sonra içme transfer aşamasına kadar iç. Yaklaşık 15 gün felan. Aklında bulunsun. Bakalım sımdı ben içcem ne dicek bakalım doktor kalınlasıyo mu. Bilgi verelim burdan.Benim adetlerim hep az oluyor. Sacede yumurta toplamadaki ay yoğun oldu. Heralde ilaçlardan dolayı.zaten zar zor yumurtam oluştu. Her ay farklı bir sorun.yok yumurta oluştu mu yok embriyo oluştu mu. Rabbim affetsin yoruldum. İşten artık izin almaya utanır oldum. Teşekkür ederim deneyeceğim
Tamamdır işallah olumlu sonuç alırız. Bazen bunalıyoruz işteBende öyle arkadaşım ya. Kendimi artık mutlu olmaya zorluyorum. Eşim yoruldu artık beni teselli etmeye motive etmeye. Bende pazartesi başlıyorum transfer hazırlığına. Nar bulcam yine o işe yaradı. Sende dene sabah bir bardak sık iç hazırlar işe yaramadı. Birde transferden sonra içme transfer aşamasına kadar iç. Yaklaşık 15 gün felan. Aklında bulunsun. Bakalım sımdı ben içcem ne dicek bakalım doktor kalınlasıyo mu. Bilgi verelim burdan.
Belirtisi olan endişeli olmayan daha endişeliKızlar bugün transfer gününü de sayarsam 4.gunum ama asla hiç bir belirtim yok ilaçların etkisi olabilecek belirtilerim bile yok normal mi bu çok üzülüyorum böyle oldukça sanki hiç bit şey olmamış gibi vücudum
İlaçlar bile mi etkilemez bi insanı anlamıyorum kiBelirtisi olan endişeli olmayan daha endişelinolcak bizim halimiz.
Bende öyleyim üzülme sabırlı olalım. Bu sabah o kadar üzgün uyandım ki modum cok dusuk sanki olmamış gibi. Ama pozitif olmalıyız en azından 3 gün dahaKızlar bugün transfer gününü de sayarsam 4.gunum ama asla hiç bir belirtim yok ilaçların etkisi olabilecek belirtilerim bile yok normal mi bu çok üzülüyorum böyle oldukça sanki hiç bit şey olmamış gibi vücudum
Ben hiç pozitif olamıyorum yaBende öyleyim üzülme sabırlı olalım. Bu sabah o kadar üzgün uyandım ki modum cok dusuk sanki olmamış gibi. Ama pozitif olmalıyız en azından 3 gün daha
Bende öyleyim 2 dk pozitif sonra hep negatifBen hiç pozitif olamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?