Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benim 11 haziranda transfer 2 emb 4. Gün edildi şükür hamile görünüyorum 2 temmuza çağırdılar muayene için. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşllah kızlar .

Merhaba 2 haziran dondurulmuş emriyo transferim olucak benimde bu süreçte neler yapmalıyız.
Canım stres yapma seni düşürecek moralini bozacak insanlarla görüşme relax ol. Ben çok bişey yapmadım aslında ilkinde çok stresliydim olmadı çok dikkat ettim. Sonra tevekkül etmeyi ve çocuğumun olmaması kadınlığımdan hiçbir şey götürmediğini insanların çok gereksiz olduğunu ve bir birey olarak çok değerli olduğumu kendime söyledim. Rabbimden herşeyin hayrlısını istedim. Evet tuttu şu an ama daha çok uzun bir süreç var ne olursa rabbimden hepsi

Merhabalar ben transfer hazırlığındaydım. 10.gün muayenede rahim çok ince dedi doktorum. Haftaya tekrar bakacak. Transfer iptal olabilir dedi. Sizler kaç mm rahim ile transfer oldunuz?
Benimde ençok korktuğum konu bu. Rahim inceliği. Son zamanlarda sizinde adetinizde azalma oldumu. Önceden çok yoğun adet olurdum afedersin parça parça sökülürdüm. Şimdilerde 2 3 Pet anca. Niye böyle anlamıyorum. Bir ay nar suyu denedim hergün taze sıktım içtim o ay çok güzel adet oldum. Transfer aşamasındayım yine başlıcam Bi 10 gün kadar içerim.sizde deneyin bence

Benim adetlerim hep az oluyor. Sacede yumurta toplamadaki ay yoğun oldu. Heralde ilaçlardan dolayı.zaten zar zor yumurtam oluştu. Her ay farklı bir sorun.yok yumurta oluştu mu yok embriyo oluştu mu. Rabbim affetsin yoruldum. İşten artık izin almaya utanır oldum. Teşekkür ederim deneyeceğim

Kızlar bugün transfer gününü de sayarsam 4.gunum ama asla hiç bir belirtim yok ilaçların etkisi olabilecek belirtilerim bile yok normal mi bu çok üzülüyorum böyle oldukça sanki hiç bit şey olmamış gibi vücudum

Bende öyle arkadaşım ya. Kendimi artık mutlu olmaya zorluyorum. Eşim yoruldu artık beni teselli etmeye motive etmeye. Bende pazartesi başlıyorum transfer hazırlığına. Nar bulcam yine o işe yaradı. Sende dene sabah bir bardak sık iç hazırlar işe yaramadı. Birde transferden sonra içme transfer aşamasına kadar iç. Yaklaşık 15 gün felan. Aklında bulunsun. Bakalım sımdı ben içcem ne dicek bakalım doktor kalınlasıyo mu. Bilgi verelim burdan.

Tamamdır işallah olumlu sonuç alırız. Bazen bunalıyoruz işte

Belirtisi olan endişeli olmayan daha endişeli nolcak bizim halimiz.

Bende öyleyim üzülme sabırlı olalım. Bu sabah o kadar üzgün uyandım ki modum cok dusuk sanki olmamış gibi. Ama pozitif olmalıyız en azından 3 gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…