Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bende öyleyim 2 dk pozitif sonra hep negatif artık çok dikkat de edemiyorum salı olsun da testi yapıp rahatlayayım diyorum
Benim zaten ilk gun bir saat yattım tubalete kalktım Antalya’da kaldım bir gun ama sürekli de yatmadım dolaştım evin içinde ertesi gün 1.5 saat Isparta’ya geldim burda da sürekli yatmıyorum tutmazsa kendimi suclıcam biraz da

Bu arada sizin erkek faktörüydü eğer embriyon kaliteliyse sana tutunma ihtimali çok yüksek. Kalitesini soylddiler mi? Aa ab gibi. Benim sebepsiz infertilite belki rahmim uygun değil falan diye vesvese yapıyorum
5.gun birinci kalite dedi AA falan bir şey söylemedi canım

Bu arada sizin erkek faktörüydü eğer embriyon kaliteliyse sana tutunma ihtimali çok yüksek. Kalitesini soylddiler mi? Aa ab gibi. Benim sebepsiz infertilite belki rahmim uygun değil falan diye vesvese yapıyorum
Ama embriyologdan duyduğum kadarıyla 5aa 5ab mi ne öyle iki tane kaldı zaten AA olanı transfer ettiler sanırım

5.gun birinci kalite dedi AA falan bir şey söylemedi canım
O zaman senin durumun daha umutlu. Ayrıca kendini suçlama doktorlar hayatınıza devam edin diyor sonuçta nasipte varsa kimlerin ne şartlarda tutuyor. Belki bizimki de tutar. Bunu yazarken bile gözüm doluyor bu arada bugünlerde belirtimizin olmaması normal. Transferden sonra 5. Gün plesenta oluşuyormuş hcg o zaman salgilaniyo ve belirtiler öyle ortaya çıkıyormuş

Transfer gününü saymıyoruz dimi canım saymazsak benim bugün 3.gun oluyor

Şnsallah tutunur ya bir yanım çok umutlu bir yanım bastırıyor en zor kısmı buymuş
Inşallah canım inşallah sağlıklı evlatlarımız olur bizim de. Transferden sonra iğne kullanmaya devam ettin mi progesteron için.? Yoksa sadece crinone mu kullaniyorsun

Slm kızlar ben test yaptırdım tekrar 22 ye düşmüş sonucum kimyasal oldu galiba. Hayırlısı böyleymiş
çok üzüldüm cnm, ne desek boş, hayirlisi boyleymis demek.
inşallah en kısa zamanda sende güzel haber alacak melegine kavuşacaksın cnm.

Inşallah canım inşallah sağlıklı evlatlarımız olur bizim de. Transferden sonra iğne kullanmaya devam ettin mi progesteron için.? Yoksa sadece crinone mu kullaniyorsun
Kullanıyorum canım hem jel estroferm ve progesteron ignesi kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…