Bu arada sizin erkek faktörüydü eğer embriyon kaliteliyse sana tutunma ihtimali çok yüksek. Kalitesini soylddiler mi? Aa ab gibi. Benim sebepsiz infertilite belki rahmim uygun değil falan diye vesvese yapıyorumBen hiç pozitif olamıyorum ya
Benim zaten ilk gun bir saat yattım tubalete kalktım Antalya’da kaldım bir gun ama sürekli de yatmadım dolaştım evin içinde ertesi gün 1.5 saat Isparta’ya geldim burda da sürekli yatmıyorum tutmazsa kendimi suclıcam biraz daBende öyleyim 2 dk pozitif sonra hep negatifartık çok dikkat de edemiyorum salı olsun da testi yapıp rahatlayayım diyorum
5.gun birinci kalite dedi AA falan bir şey söylemedi canımBu arada sizin erkek faktörüydü eğer embriyon kaliteliyse sana tutunma ihtimali çok yüksek. Kalitesini soylddiler mi? Aa ab gibi. Benim sebepsiz infertilite belki rahmim uygun değil falan diye vesvese yapıyorum
Ama embriyologdan duyduğum kadarıyla 5aa 5ab mi ne öyle iki tane kaldı zaten AA olanı transfer ettiler sanırımBu arada sizin erkek faktörüydü eğer embriyon kaliteliyse sana tutunma ihtimali çok yüksek. Kalitesini soylddiler mi? Aa ab gibi. Benim sebepsiz infertilite belki rahmim uygun değil falan diye vesvese yapıyorum
O zaman senin durumun daha umutlu. Ayrıca kendini suçlama doktorlar hayatınıza devam edin diyor sonuçta nasipte varsa kimlerin ne şartlarda tutuyor. Belki bizimki de tutar. Bunu yazarken bile gözüm doluyor5.gun birinci kalite dedi AA falan bir şey söylemedi canım
Transfer gününü saymıyoruz dimi canım saymazsak benim bugün 3.gun oluyorO zaman senin durumun daha umutlu. Ayrıca kendini suçlama doktorlar hayatınıza devam edin diyor sonuçta nasipte varsa kimlerin ne şartlarda tutuyor. Belki bizimki de tutar. Bunu yazarken bile gözüm doluyorbu arada bugünlerde belirtimizin olmaması normal. Transferden sonra 5. Gün plesenta oluşuyormuş hcg o zaman sergileniyor ve belirtiler öyle ortaya çıkıyormuş
Yok saymıyoruz. Sen pts den itibaren belirti yaşayabilirsin. Ben de yarından itibarenTransfer gününü saymıyoruz dimi canım saymazsak benim bugün 3.gun oluyor
Şnsallah tutunur ya bir yanım çok umutlu bir yanım bastırıyor en zor kısmı buymuşYok saymıyoruz. Sen pts den itibaren belirti yaşayabilirsin. Ben de yarından itibaren
Inşallah canım inşallah sağlıklı evlatlarımız olur bizim de. Transferden sonra iğne kullanmaya devam ettin mi progesteron için.? Yoksa sadece crinone mu kullaniyorsunŞnsallah tutunur ya bir yanım çok umutlu bir yanım bastırıyor en zor kısmı buymuş
%70 dediler bana ama ben hep %30 tutmama durumuna odakliyim o kadar çok hayal kirikligimiz oldu ki bu yolda eşimde bn de çok sevinemiyoruz. Size verdiler miSize hiç tutma ihtimali için % verdiler mi %30 %40 gibi
Yaa kaçırmışım mesajını çok üzüldüm birgün kavuşacaksın güzel yavruna insallahSlm kızlar ben test yaptırdım tekrar 22 ye düşmüş sonucum kimyasal oldu galiba. Hayırlısı böyleymiş☹
Slm kızlar ben test yaptırdım tekrar 22 ye düşmüş sonucum kimyasal oldu galiba. Hayırlısı böyleymiş
Bana %55 dedi canımSize hiç tutma ihtimali için % verdiler mi %30 %40 gibi
Kullanıyorum canım hem jel estroferm ve progesteron ignesi kullanıyorumInşallah canım inşallah sağlıklı evlatlarımız olur bizim de. Transferden sonra iğne kullanmaya devam ettin mi progesteron için.? Yoksa sadece crinone mu kullaniyorsun
Benim gibi transferi ağustosa kalan var mı
Bizede %60 dediler%70 dediler bana ama ben hep %30 tutmama durumuna odakliyim o kadar çok hayal kirikligimiz oldu ki bu yolda eşimde bn de çok sevinemiyoruz. Size verdiler mi
Bana igne vermedi o jeli de tam yapamiyorum insallah yeterli geliyordur bi de onu takiyorum kafayaKullanıyorum canım hem jel estroferm ve progesteron ignesi kullanıyorum
Geliyordur canım sıkma canımıBana igne vermedi o jeli de tam yapamiyorum insallah yeterli geliyordur bi de onu takiyorum kafaya
Neye göre söylüyorlar acaba oranları sizin kaçıncı gun embriyosuydu kalitesi neydiSize hiç tutma ihtimali için % verdiler mi %30 %40 gibi
Bizede %60 dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?