- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 30
Bende şimdi oranlara taktım kafayı bak bana neden 55 dedi bu afamBana igne vermedi o jeli de tam yapamiyorum insallah yeterli geliyordur bi de onu takiyorum kafaya
Doktorun cok garanticiyse biraz dusurmustur yuzdeyi ☺Bende şimdi oranlara taktım kafayı bak bana neden 55 dedi bu afam
Bilemedim ki utanmasam arayıp sorucamDoktorun cok garanticiyse biraz dusurmustur yuzdeyi ☺
Birinci kalite dediler bilmiyorum ki neye göre söylüyorlar yaşımdan dolayı dediler dondurulmuş transferde daha iyi oluyor diyede söylemişlerdiNeye göre söylüyorlar acaba oranları sizin kaçıncı gun embriyosuydu kalitesi neydi
Merhaba bende ayın 23 ünde transfer oldum aynı gün mü olduk acaba . Ben o günü saymadan ilerliyorumTransfer gününü saymıyoruz dimi canım saymazsak benim bugün 3.gun oluyor
24 ünde oldum bend e canım saymıyormusuz :)Merhaba bende ayın 23 ünde transfer oldum aynı gün mü olduk acaba . Ben o günü saymadan ilerliyorum
1 gün var aramızda hayırlısı olsun inşallah24 ünde oldum bend e canım saymıyormusuz :)
Merhabalar, benim ilk tranferimde 9.2 mm di ikincide tam soylemedi doktor ama 8.5mm gecmissin demistiMerhabalar ben transfer hazırlığındaydım. 10.gün muayenede rahim çok ince dedi doktorum. Haftaya tekrar bakacak. Transfer iptal olabilir dedi. Sizler kaç mm rahim ile transfer oldunuz?
Teşekkür ederim. Keşke rahim kalınlaşsada transfer olsam temmuzdaMerhabalar, benim ilk tranferimde 9.2 mm di ikincide tam soylemedi doktor ama 8.5mm gecmissin demisti
Bende ilk gunler hicbirsey hissetmemistimKızlar bugün transfer gününü de sayarsam 4.gunum ama asla hiç bir belirtim yok ilaçların etkisi olabilecek belirtilerim bile yok normal mi bu çok üzülüyorum böyle oldukça sanki hiç bit şey olmamış gibi vücudum
Şnsallah hayırlısıyla canım bir yanım fok umutlu bir yanım çok umutsuz Allahım yüzümüzü güldürsün insallahBende ilk gunler hicbirsey hissetmemistimama 7.gunden sonra adet sancisi gibi s
ancil
ar basladi.Kaldi ki her kadin farklidir, vucudu hamilelige farkli tepki verir.Sen hic moralino bozma
Benimki Ağustos’ta olacak canım ben de kızıma kardeş için uğraşıyorumBenim gibi transferi ağustosa kalan var mı
Canım çok üzücü ben de yaşadım bu ay Rabbim bir dahaki sefere nasip etsin inşallah mutlaka historoskopi yaptırmanı tavsiye ederim çünkü bu da normal bir düşük gibi değerlendiriliyor demiştiSlm kızlar ben test yaptırdım tekrar 22 ye düşmüş sonucum kimyasal oldu galiba. Hayırlısı böyleymiş
Hayır henüz olmadı. Geçen ay ilk transferim tutmadı. Bakalım ikinciye deneyeceğiz.Nasılsınız transfer oldumu sizin
Uzuldum arkadasim hayirlisi olsun hakkinizdaSlm kızlar ben test yaptırdım tekrar 22 ye düşmüş sonucum kimyasal oldu galiba. Hayırlısı böyleymiş
evet haklısın canımama ben kan verdim maalesef negatif çıktı
Ben de aynen kardeş için uğraşıyorumBenimki Ağustos’ta olacak canım ben de kızıma kardeş için uğraşıyorum
Bana %30 dedi doktorumSize hiç tutma ihtimali için % verdiler mi %30 %40 gibi
Ben de aynı durumdayım. Nasip artık... İnşallah Hepiciğimizin olur...Ben de aynen kardeş için uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?