Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bende ilk gunler hicbirsey hissetmemistim ama 7.gunden sonra adet sancisi gibi s
ancil
ar basladi.Kaldi ki her kadin farklidir, vucudu hamilelige farkli tepki verir.Sen hic moralino bozma

Bende ilk gunler hicbirsey hissetmemistim ama 7.gunden sonra adet sancisi gibi s
ancil
ar basladi.Kaldi ki her kadin farklidir, vucudu hamilelige farkli tepki verir.Sen hic moralino bozma
Şnsallah hayırlısıyla canım bir yanım fok umutlu bir yanım çok umutsuz Allahım yüzümüzü güldürsün insallah kaç gun istirahat etmiştin canım ben ilk gun Antalya’da kaldım hastane oradaydı ama sürekli yatmadım evin içinde dolandım yine ikinci gun 1.5 saat yol geldim yol da çok kötüydü genelde uzanıyorum ama sürekli de yatmıyorum ilk olduğu icin de bilemiyorum ne yapacağımı

Slm kızlar ben test yaptırdım tekrar 22 ye düşmüş sonucum kimyasal oldu galiba. Hayırlısı böyleymiş
Canım çok üzücü ben de yaşadım bu ay Rabbim bir dahaki sefere nasip etsin inşallah mutlaka historoskopi yaptırmanı tavsiye ederim çünkü bu da normal bir düşük gibi değerlendiriliyor demişti

Rahmi kalınlaşmayan başka arkadaşlar varmı ne dedi doktorunuz ne yediniz ne içtiniz nasıl aşıcaz bunu. Benim bildiğim bir nar suyu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…