- 22 Haziran 2020
- 290
- 393
- 53
- 32
İlacı arttırıyorlar canım ben adedin 4. Günü başladım günde 3 er defa estrofem progestan fitil kullandım hala devam transfer gunu de günde iki defa progestan ıgnesine başladımRahmi kalınlaşmayan başka arkadaşlar varmı ne dedi doktorunuz ne yediniz ne içtiniz nasıl aşıcaz bunu. Benim bildiğim bir nar suyu var.
Amin Allah razı olsunKıyamam ya Rabbimin bir bildiği vardır canım
O ol der ve olur inşallah 3. De pozitifi göreceksin dua edelim birbirimize
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sabır versin inşallah
Peki nasıl güzel kalınlaştımı. Takip ediyordur tabi doktorİlacı arttırıyorlar canım ben adedin 4. Günü başladım günde 3 er defa estrofem progestan fitil kullandım hala devam transfer gunu de günde iki defa progestan ıgnesine başladım
Saolasın pazartesi gidicem çok heyecanlıyımBenim de sizin gibi olmuştu. 4.günü çağırdılar. Hayırlısı olsun
Bende cok fazla yatamadim canim , bende calisiyordum ve hep masa basinda iki kat resmen korktum ama sonra biraktim .Bu benim 2. Tup bebek denemem , koridum kendimi yormadim ama hep yatmadimŞnsallah hayırlısıyla canım bir yanım fok umutlu bir yanım çok umutsuz Allahım yüzümüzü güldürsün insallahkaç gun istirahat etmiştin canım ben ilk gun Antalya’da kaldım hastane oradaydı ama sürekli yatmadım evin içinde dolandım yine ikinci gun 1.5 saat yol geldim yol da çok kötüydü genelde uzanıyorum ama sürekli de yatmıyorum ilk olduğu icin de bilemiyorum ne yapacağımı
Bana %30 dedi
öyle tabi canım Allah nasip ederse her şekilde olur insallah hayırlısıylaBende cok fazla yatamadim canim , bende calisiyordum ve hep masa basinda iki kat resmen korktum ama sonra biraktim .Bu benim 2. Tup bebek denemem , koridum kendimi yormadim ama hep yatmadimhatta bulasik , evi toplamak gibi seylerde yaptim . Bu kez farkli olarak ananas yedim sadece 2 gun ve 1 er dilim az az komik filmler izledim. Ben sunu gordum, olacagi varsa ne yaparsan yap kimse onunde duramiyor. Olmicaksa da yataga baglasalar yine durmuyor . O yuzden inan ki , Allah cok buyuk ve herseyi TAM VAKTINDE verir .
Pazartesi yap bide canım23 haziranda transferim oldu bugün 4.günüm test yaptım ama negatifçok mu erken acaba üzülmek için
4. Gun çok çok erken değil mi biraz acele etmişsin bence :)23 haziranda transferim oldu bugün 4.günüm test yaptım ama negatifçok mu erken acaba üzülmek için
Tabiki erken hemde çok daha yeni tutunmaya başlıyor böyle testler yaparak üzmeyin kendinizi23 haziranda transferim oldu bugün 4.günüm test yaptım ama negatifçok mu erken acaba üzülmek için
Çok acele ettim evet çünkü dayanamadım4. Gun çok çok erken değil mi biraz acele etmişsin bence :)
Ah keşke yapmasaydım belirsizlik olumsuzu görmekten daha iyiymişTabiki erken hemde çok daha yeni tutunmaya başlıyor böyle testler yaparak üzmeyin kendinizi
Tabi sen birde çok erken yapmışsın karamsar olma hemenAh keşke yapmasaydım belirsizlik olumsuzu görmekten daha iyiymiş
Arkadaşım çok acele etmişsin daha önce bir arkadaşın burada gün gün olanların olduğu bir liste paylaşmıştı. 5. Gün embriyosu ancak 6-7 günden sonra hormon salgılamaya başlıyor 4. Gün çıkmaması çok normalAh keşke yapmasaydım belirsizlik olumsuzu görmekten daha iyiymiş
Cok erken arkadsim daha belli olmaz..23 haziranda transferim oldu bugün 4.günüm test yaptım ama negatifçok mu erken acaba üzülmek için
İçime su serptiniz cidden teşekkür ederimArkadaşım çok acele etmişsin daha önce bir arkadaşın burada gün gün olanların olduğu bir liste paylaşmıştı. 5. Gün embriyosu ancak 6-7 günden sonra hormon salgılamaya başlıyor 4. Gün çıkmaması çok normal
Ya Evet bi yanım belli olmaz diyo bi yanım umutsuzluğa kapanıyorCok erken arkadsim daha belli olmaz..
Sakin boyle birakma kendini, hem o testlerde cikmayip, pozitif sonuc alan bile var.. sirf bu yuzden denemedim, bugun benim tam 10. Gunum hala direndim bekliyorum valla yapmadim evde test.. 30u test gunum insallah hayirli haberler alirim, hepimiz alirizYa Evet bi yanım belli olmaz diyo bi yanım umutsuzluğa kapanıyor
Peki belirtiniz var mı?Sakin boyle birakma kendini, hem o testlerde cikmayip, pozitif sonuc alan bile var.. sirf bu yuzden denemedim, bugun benim tam 10. Gunum hala direndim bekliyorum valla yapmadim evde test.. 30u test gunum insallah hayirli haberler alirim, hepimiz aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?