Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Rahmi kalınlaşmayan başka arkadaşlar varmı ne dedi doktorunuz ne yediniz ne içtiniz nasıl aşıcaz bunu. Benim bildiğim bir nar suyu var.
İlacı arttırıyorlar canım ben adedin 4. Günü başladım günde 3 er defa estrofem progestan fitil kullandım hala devam transfer gunu de günde iki defa progestan ıgnesine başladım

İlacı arttırıyorlar canım ben adedin 4. Günü başladım günde 3 er defa estrofem progestan fitil kullandım hala devam transfer gunu de günde iki defa progestan ıgnesine başladım
Peki nasıl güzel kalınlaştımı. Takip ediyordur tabi doktor

Bende cok fazla yatamadim canim , bende calisiyordum ve hep masa basinda iki kat resmen korktum ama sonra biraktim .Bu benim 2. Tup bebek denemem , koridum kendimi yormadim ama hep yatmadim hatta bulasik , evi toplamak gibi seylerde yaptim . Bu kez farkli olarak ananas yedim sadece 2 gun ve 1 er dilim az az komik filmler izledim. Ben sunu gordum, olacagi varsa ne yaparsan yap kimse onunde duramiyor. Olmicaksa da yataga baglasalar yine durmuyor . O yuzden inan ki , Allah cok buyuk ve herseyi TAM VAKTINDE verir .

öyle tabi canım Allah nasip ederse her şekilde olur insallah hayırlısıyla çok korkuyorum aksilik olur diye

Güzel haberler alırız inşallah . yarın doğum günüm bana belki güzel bi hediye olur deyip sabırsız davrandım yaptım testi . Bi kaç gün sonra yeniden

Ah keşke yapmasaydım belirsizlik olumsuzu görmekten daha iyiymiş
Arkadaşım çok acele etmişsin daha önce bir arkadaşın burada gün gün olanların olduğu bir liste paylaşmıştı. 5. Gün embriyosu ancak 6-7 günden sonra hormon salgılamaya başlıyor 4. Gün çıkmaması çok normal

Ya Evet bi yanım belli olmaz diyo bi yanım umutsuzluğa kapanıyor
Sakin boyle birakma kendini, hem o testlerde cikmayip, pozitif sonuc alan bile var.. sirf bu yuzden denemedim, bugun benim tam 10. Gunum hala direndim bekliyorum valla yapmadim evde test.. 30u test gunum insallah hayirli haberler alirim, hepimiz aliriz

Peki belirtiniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…