Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Amin inşallah Ne güzel sabretmişsiniz maşallah sonu güzel olsun

23 haziranda transferim oldu bugün 4.günüm test yaptım ama negatif çok mu erken acaba üzülmek için
Bende 23ünde transfer oldum hatta dayanamam erken test yapacağım dedim fakat 4. Gün imkansız kuzucum çıkması hiç hiç canını sıkma bence allahın izniyle tutunacaklar inşallah

Bende 23ünde transfer oldum hatta dayanamam erken test yapacağım dedim fakat 4. Gün imkansız kuzucum çıkması hiç hiç canını sıkma bence allahın izniyle tutunacaklar inşallah
Yaa inşallah aynı gün hayırlı güzel haberleri veririz birbirimize o kadar üzgündüm ki saatlerdir buraya yazdıktan sonra rahatladım

Yaa inşallah aynı gün hayırlı güzel haberleri veririz birbirimize o kadar üzgündüm ki saatlerdir buraya yazdıktan sonra rahatladım ☺
Ben 6. Gün yapmayı kafaya koydum birsürü kişi erken dedi o gün negatif çıksa bile körü körüne bırakmam kendimi çünkü hcg idrara yeni karışıyor ve her vücutta salınımı farklı olur. Boşuna üzülüp stres yapmışsın inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepbirlikte seviniriz

Evet olabilir 12. Gün test yaptım ve ilaçları bıraktım

Yaa inşallah aynı gün hayırlı güzel haberleri veririz birbirimize o kadar üzgündüm ki saatlerdir buraya yazdıktan sonra rahatladım ☺
Canım sen çok erken yapmışsın 6-7. günü bekle. ilk idrarla yapmak da önemli. Ben 20’sinde transfer oldum dün öğlen yaptığım testte çıkmadı bugün sabah ilk idrarla yaptığımda çıktı.

5.gün embriyosu mu sizin peki?

Maşallah baya erkenden belli olmuş, hayırlı olsun
Sağ olun. İlk denemem de bu zamanlar belli olmuştu. 5. gün embriyosu genelde belli oluyor sanırım. Ama maalesef çift çizgiyi görmekle bitmiyor. Sağlıklı bir şekilde ilerler mi endişesi başlıyor bu sefer. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

Canım aynı gun transfer olumuşuz tek mi çift embriyo transferi miydi seninki ben hala beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…