Amin inşallahSakin boyle birakma kendini, hem o testlerde cikmayip, pozitif sonuc alan bile var.. sirf bu yuzden denemedim, bugun benim tam 10. Gunum hala direndim bekliyorum valla yapmadim evde test.. 30u test gunum insallah hayirli haberler alirim, hepimiz aliriz
Aynı gün transfer olmuşuzMerhaba bende ayın 23 ünde transfer oldum aynı gün mü olduk acaba . Ben o günü saymadan ilerliyorum
Bende 23ünde transfer oldum hatta dayanamam erken test yapacağım dedim fakat 4. Gün imkansız kuzucum çıkması23 haziranda transferim oldu bugün 4.günüm test yaptım ama negatifçok mu erken acaba üzülmek için
Ben bir arkadaşımızın ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra olduğunu okumuştumKızlar transfer tutmayınca ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regli oldunuz?
Saol cnm ben 6 gün oldu hala olamadimBen bir arkadaşımızın ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra olduğunu okumuştum
Yaa inşallah aynı gün hayırlı güzel haberleri veririz birbirimizeBende 23ünde transfer oldum hatta dayanamam erken test yapacağım dedim fakat 4. Gün imkansız kuzucum çıkmasıhiç hiç canını sıkma bence allahın izniyle tutunacaklar inşallah
Ben 6. Gün yapmayı kafaya koydum birsürü kişi erken dedi o gün negatif çıksa bile körü körüne bırakmam kendimi çünkü hcg idrara yeni karışıyor ve her vücutta salınımı farklı olur.Yaa inşallah aynı gün hayırlı güzel haberleri veririz birbirimizeo kadar üzgündüm ki saatlerdir buraya yazdıktan sonra rahatladım ☺
Yaa öyle mi. Yakındır olursun diye düşünüyorumSaol cnm ben 6 gün oldu hala olamadim
Canım beş gün sonra oldumKızlar transfer tutmayınca ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regli oldunuz?
EVET güzel gidiyor dedi transferimi de oldumPeki nasıl güzel kalınlaştımı. Takip ediyordur tabi doktor
Ben testi erken yaptım ya galiba ondan dolayı uzadı 8.gun test yaptım aynı gün ilaç kullanmadım.bekleyelim bakalimCanım beş gün sonra oldum
Canım sen çok erken yapmışsın 6-7. günü bekle. ilk idrarla yapmak da önemli. Ben 20’sinde transfer oldum dün öğlen yaptığım testte çıkmadı bugün sabah ilk idrarla yaptığımda çıktı.Yaa inşallah aynı gün hayırlı güzel haberleri veririz birbirimizeo kadar üzgündüm ki saatlerdir buraya yazdıktan sonra rahatladım ☺
5.gün embriyosu mu sizin peki?Canım sen çok erken yapmışsın 6-7. günü bekle. ilk idrarla yapmak da önemli. Ben 20’sinde transfer oldum dün öğlen yaptığım testte çıkmadı bugün sabah ilk idrarla yaptığımda çıktı.
Evet. Tek 5. gün embriyosu.5.gün embriyosu mu sizin peki?
Maşallah baya erkenden belli olmuş, hayırlı olsunEvet. Tek 5. gün embriyosu.
Sağ olun. İlk denemem de bu zamanlar belli olmuştu. 5. gün embriyosu genelde belli oluyor sanırım. Ama maalesef çift çizgiyi görmekle bitmiyor. Sağlıklı bir şekilde ilerler mi endişesi başlıyor bu sefer. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Maşallah baya erkenden belli olmuş, hayırlı olsun
Canım aynı gun transfer olumuşuz tek mi çift embriyo transferi miydi seninki ben hala beklemedeyimCanım sen çok erken yapmışsın 6-7. günü bekle. ilk idrarla yapmak da önemli. Ben 20’sinde transfer oldum dün öğlen yaptığım testte çıkmadı bugün sabah ilk idrarla yaptığımda çıktı.
Tekti canım. Senin?Canım aynı gun transfer olumuşuz tek mi çift embriyo transferi miydi seninki ben hala beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?