- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 30
Taze transfer miydi canım kaçıncı gündü bend e ona göre yapyımSağ olun. İlk denemem de bu zamanlar belli olmuştu. 5. gün embriyosu genelde belli oluyor sanırım. Ama maalesef çift çizgiyi görmekle bitmiyor. Sağlıklı bir şekilde ilerler mi endişesi başlıyor bu sefer. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
Dondurulmuştu 20’sinde transfer olmuştu. İnsan dayanamıyor ama bazen öğrenmemek daha iyi belki diyorum. Bu sefer başka bi stres başlıyor çünkü.Taze transfer miydi canım kaçıncı gündü bend e ona göre yapyım
Yaa daha once hic pozitif olmadigi icin onun belirtisi nasil bilmiyorumPeki belirtiniz var mı?
Amin arkadasim hepimiz icinAmin inşallahNe güzel sabretmişsiniz maşallah sonu güzel olsun
Acaba taze dondurulmuş fark ediyor mudurDondurulmuştu 20’sinde transfer olmuştu. İnsan dayanamıyor ama bazen öğrenmemek daha iyi belki diyorum. Bu sefer başka bi stres başlıyor çünkü.
Benim ilki de bu da dondurulmuştu canım hiç taze transfer olmadı. Net bi bilgim yok ama sabredebilirsen bekle derim. Dediğimi yap yaptığımı yapma :)Acaba taze dondurulmuş fark ediyor mudur
Benim 4.denemem.daha önce hiç pozitif sonuç almadım. Daha 2.günüm yeni bitti transfer sonrası. Ama regl hissi hafif bende de var ve göğüslerimde acı oluyor dünden beri. Muhtemelen ilaçlar yapıyor. Bana doktor adet belirtilerin olur, gebelik belirtileri de aynıdır o yüzden hemen adet olcam zannetme dedi. Bir de belki transferden 1 hafta sonra lekelenme olabilir dedi. Sizde oldu mu?Yaa daha once hic pozitif olmadigi icin onun belirtisi nasil bilmiyorum( ama sol kasigimda bir agri var ara ara yokluyor, bi de bugun akintim yoktu ama sanki regli olacakmisim gibi his vardi... bilmiyorum onunla mi alakali, ilaclarla mi:/
Benimde tekTekti canım. Senin?
Gecen hafta ici oldu ufak kahverengi ama cok az, camasira bulasmadi bile, temizlerken farkettim. 3 . Kez kontrol icin tuvalete gittigimde yoktu.. cok iyi anliyorum sizi.. zor bir surec acikcasi.. Allah hakkimizda hayirlisini versin, umarim bu sefer sansimiz yaver giderBenim 4.denemem.daha önce hiç pozitif sonuç almadım. Daha 2.günüm yeni bitti transfer sonrası. Ama regl hissi hafif bende de var ve göğüslerimde acı oluyor dünden beri. Muhtemelen ilaçlar yapıyor. Bana doktor adet belirtilerin olur, gebelik belirtileri de aynıdır o yüzden hemen adet olcam zannetme dedi. Bir de belki transferden 1 hafta sonra lekelenme olabilir dedi. Sizde oldu mu?
Bakın belki de yerleşme kanamasıydı o, hadi inşallahGecen hafta ici oldu ufak kahverengi ama cok az, camasira bulasmadi bile, temizlerken farkettim. 3 . Kez kontrol icin tuvalete gittigimde yoktu.. cok iyi anliyorum sizi.. zor bir surec acikcasi.. Allah hakkimizda hayirlisini versin, umarim bu sefer sansimiz yaver gider
Ananas suyu da cok faydali suan zaten nar suyu yok ayrica havuc kaynatip onun suyunuda icebilirsinizRahmi kalınlaşmayan başka arkadaşlar varmı ne dedi doktorunuz ne yediniz ne içtiniz nasıl aşıcaz bunu. Benim bildiğim bir nar suyu var.
Geçmiş olsun sanadaCanım çok üzücü ben de yaşadım bu ay Rabbim bir dahaki sefere nasip etsin inşallah mutlaka historoskopi yaptırmanı tavsiye ederim çünkü bu da normal bir düşük gibi değerlendiriliyor demişti
Evet hayırlısı olsun benim test 5 Temmuz dedi doktor sizin ne zaman acabaAynı gün transfer olmuşuz
Aynı gün sizde bizimleMerhaba ben de 23 Haziran’da transfer oldum. Dondurulmuş embriyo 1 adet. Klinik birden fazlasını transfer etmedi. Test günüm perşembe. 4 yaşında tüp bebek tedavisiyle bir oğlum var ona kardeş için uğraşıyoruz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Ben ankarada anatolia da oldum. Sizlerin nerede olduğunuzu merak ettim
Bana 6 temmuz dedi pazara denk geliyor diye 6 temmuz dedi sanırım. İnşallah hayırlısı olur.Evet hayırlısı olsun benim test 5 Temmuz dedi doktor sizin ne zaman acaba
Maşallah, Allah bağışlasın yavrunuzuMerhaba ben de 23 Haziran’da transfer oldum. Dondurulmuş embriyo 1 adet. Klinik birden fazlasını transfer etmedi. Test günüm perşembe. 4 yaşında tüp bebek tedavisiyle bir oğlum var ona kardeş için uğraşıyoruz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Ben ankarada anatolia da oldum. Sizlerin nerede olduğunuzu merak ettim
Evet pazara denk geliyor ister kliniğe gelin ister bi acilden verin bakıyorlar dedi . Bizde pazartesi gideriz büyük ihtimalle. Benim 3. Denemem diğerlerinde 9. Günü fln yapmıştım pozitif te görmüştüm 2 katı değerlerde artmıştı biri değerler düştü diğeri kese oldu kalp atışı olmadı . Şu an bu tek sağlıklı genetikten gelen 5. Gün embriyom ben ona tutunuyorum umarım o da bana tutunur . O yüzden acele etmem sanırımBana 6 temmuz dedi pazara denk geliyor diye 6 temmuz dedi sanırım. İnşallah hayırlısı olur.ben erken yapmayı düşünüyorum ama
Bende bahçeci Umut Cem bey doktorumMaşallah, Allah bağışlasın yavrunuzuinşallah kardeşine kavuşur Benim ilk denemem, bahçeci umutta tedavi görüyorum Bu topikte 23 haziranda transfer olanlar olarak sayımız fazla
Yaa öyle miiEvet pazara denk geliyor ister kliniğe gelin ister bi acilden verin bakıyorlar dedi . Bizde pazartesi gideriz büyük ihtimalle. Benim 3. Denemem diğerlerinde 9. Günü fln yapmıştım pozitif te görmüştüm 2 katı değerlerde artmıştı biri değerler düştü diğeri kese oldu kalp atışı olmadı . Şu an bu tek sağlıklı genetikten gelen 5. Gün embriyom ben ona tutunuyorum umarım o da bana tutunur . O yüzden acele etmem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?