Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Taze transfer miydi canım kaçıncı gündü bend e ona göre yapyım

Peki belirtiniz var mı?
Yaa daha once hic pozitif olmadigi icin onun belirtisi nasil bilmiyorum( ama sol kasigimda bir agri var ara ara yokluyor, bi de bugun akintim yoktu ama sanki regli olacakmisim gibi his vardi... bilmiyorum onunla mi alakali, ilaclarla mi:/

Yaa daha once hic pozitif olmadigi icin onun belirtisi nasil bilmiyorum( ama sol kasigimda bir agri var ara ara yokluyor, bi de bugun akintim yoktu ama sanki regli olacakmisim gibi his vardi... bilmiyorum onunla mi alakali, ilaclarla mi:/
Benim 4.denemem.daha önce hiç pozitif sonuç almadım. Daha 2.günüm yeni bitti transfer sonrası. Ama regl hissi hafif bende de var ve göğüslerimde acı oluyor dünden beri. Muhtemelen ilaçlar yapıyor. Bana doktor adet belirtilerin olur, gebelik belirtileri de aynıdır o yüzden hemen adet olcam zannetme dedi. Bir de belki transferden 1 hafta sonra lekelenme olabilir dedi. Sizde oldu mu?

Gecen hafta ici oldu ufak kahverengi ama cok az, camasira bulasmadi bile, temizlerken farkettim. 3 . Kez kontrol icin tuvalete gittigimde yoktu.. cok iyi anliyorum sizi.. zor bir surec acikcasi.. Allah hakkimizda hayirlisini versin, umarim bu sefer sansimiz yaver gider

Son düzenleme:
Bakın belki de yerleşme kanamasıydı o, hadi inşallah

Canım çok üzücü ben de yaşadım bu ay Rabbim bir dahaki sefere nasip etsin inşallah mutlaka historoskopi yaptırmanı tavsiye ederim çünkü bu da normal bir düşük gibi değerlendiriliyor demişti
Geçmiş olsun sanada bidaha ne zmn baslayacaksın tedaviye? Drunla görüştün mü? Bide kimyasal sonrası ekstra bişeye bakıyolar mı?

Merhaba ben de 23 Haziran’da transfer oldum. Dondurulmuş embriyo 1 adet. Klinik birden fazlasını transfer etmedi. Test günüm perşembe. 4 yaşında tüp bebek tedavisiyle bir oğlum var ona kardeş için uğraşıyoruz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Ben ankarada anatolia da oldum. Sizlerin nerede olduğunuzu merak ettim

Aynı gün sizde bizimle

Maşallah, Allah bağışlasın yavrunuzu inşallah kardeşine kavuşur Benim ilk denemem, bahçeci umutta tedavi görüyorum Bu topikte 23 haziranda transfer olanlar olarak sayımız fazla

Bana 6 temmuz dedi pazara denk geliyor diye 6 temmuz dedi sanırım. İnşallah hayırlısı olur. ben erken yapmayı düşünüyorum ama
Evet pazara denk geliyor ister kliniğe gelin ister bi acilden verin bakıyorlar dedi . Bizde pazartesi gideriz büyük ihtimalle. Benim 3. Denemem diğerlerinde 9. Günü fln yapmıştım pozitif te görmüştüm 2 katı değerlerde artmıştı biri değerler düştü diğeri kese oldu kalp atışı olmadı . Şu an bu tek sağlıklı genetikten gelen 5. Gün embriyom ben ona tutunuyorum umarım o da bana tutunur . O yüzden acele etmem sanırım

Yaa öyle mii Allahım inşallah bu defa sımsıkı tutunur ve sağlıkla ilerler. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah. Banda gelirseniz iyi olur gelemezseniz muhakkak sonuç bildirin dediler. Gitmeye çalışacağım ama bakalım şehir dışında kliniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…