Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Çok güzel yazdınız çok haklısınız. Elimizden geleni yapıyoruz eğer olmazsa gücümüz yettiğince deneriz 1 embriyom daha var geride kalan. İnşallah onu bebeğime kardeş olarak denerim inşallah tutar bu minik. Hayırlısı olsun gerçekten

Ah belkidee Hayali bile çok güzel ❤ Gerçekten tatlı tesadüfler güzel insanlarla tanışmamıza vesile oluyor şimdiden çok mutlu ve çok memnum oldum ben tanıştığıma

Ben açıkçası test günümde bile test yaptırmaya cesaret edemiyorum. Sonucu görmeye cesaretim yok

Bir de oğlumufarklı bir yerde yaptırmıştık oradaki doktorum çok fazla ilaç vermişti transferden sonra. Şimdiki doktorum yalnızca iki ilaç verdi bu da canımı sıkıyor. Vajinal jel crınone ve cyclo verdi. Oğlumda progestan iğne kan sulandırıcı iğne dostinex falan vermişti bu gerek yok dedi hatırlatmama rağmen

Ne zaman test vereceksiniz siz? Insallah bu sefer pozitif olur Daha onceki denemelerinizde pozitif olmus muydu hic?

Evet canim haklısın peki tutmafiginda dair bilgi verildimi malesef benimde tutmadı şimdi iikinciyi deneyelim dedi doktor ama açıklama yapmadi

Maşallah, Allah bağışlasın yavrunuzu inşallah kardeşine kavuşur Benim ilk denemem, bahçeci umutta tedavi görüyorum Bu topikte 23 haziranda transfer olanlar olarak sayımız fazla
Amin Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah Çoğu arkadaş İstanbul’da galiba ben ankaradayım

Ne zaman test vereceksiniz siz? Insallah bu sefer pozitif olur Daha onceki denemelerinizde pozitif olmus muydu hic?
Test günüm 7 temmuz. Daha var yani. Hayır hiç pozitif sonuç almadım. Tutunmuyor benim embriyolar. Sebebini bilmiyoruz

Test günüm 7 temmuz. Daha var yani. Hayır hiç pozitif sonuç almadım. Tutunmuyor benim embriyolar. Sebebini bilmiyoruz
Benim ilk transferimde sonuc 20 cikmisti 12. gunde ama minimum 50 olmasi lazim dua edelim dis gebelik olmasin demisti doktor, ki sukur olmadi ilaclari birakinca regl oldum. 2. transferimde cok umutluyduk, sonuc negatif olunca doktor dahil hepimiz uzulduk sonra histeroskopi oldum sonra araya covid girdi ara verdik, bu ay tekrar basladik. Umudum var aslinda ama cok da yukseltmek istemiorum kendimi negatif olursa cok uzulurum diye.. biz de bilmiyoruz neden tutunmadigini, artik bu da olmazsa embriyolari genetik incelemeye gonderecegiz ama orda da kalite kaybi oluyormus.. insallah gerek kalmadan bu sefer hem hayirlisiyla pozitifi goruruz

Selam kızlar. Hatırlarsınız belki 18i transfer olmuştum ben burda konuşuyoduk sizinle.. salı günü kan vermem lazım ayın 30unda. Bende yine tık yok. Bişey hissedemiyorum insanda bir farklılık olur heralde dimi. Ben böyle bomboşum sanki. Benle aynı gün olan Marsade sendin dimi. İkimizde salı kan vericez dimi? Sende peki bi deyişiklik varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…