- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Çok güzel yazdınız çok haklısınız. Elimizden geleni yapıyoruz eğer olmazsa gücümüz yettiğince deneriz 1 embriyom daha var geride kalan. İnşallah onu bebeğime kardeş olarak denerim inşallah tutar bu minik.Umutsuzluk yok . Sonuç ne olursa olsun vazgeçtim demek yok . Çünkü kaderde gayrete aşıktır . Bu söz çok anlamlı benim için . Biz elimizden geleni yapacağız rabbim katında nasıl hayırlı görürse . En güzeli en güzel zamanda olsun inşallah . İkimizde güzel haberleri alıpile yola devam edeceğiz.
Ah belkideeVe tabi ki sende inşallah kader arkadaşım bizimle beraber pozitif göreceğiz burda bebişlerimiz için heyecanla konuşacağımız çok şey olacak ve belki bir gün bir araya gelip onları tanıştıracağız
Gunaydin, evet kesinlikle cok cok erken yapmişsiniz4. Gun çok çok erken değil mi biraz acele etmişsin bence :)
Evet 5.gün embriyosu sizin de mi öylebenim de 23 haziran insallah ugurlu gelir herkese... 5.gun embriyosu mu?
Ne zaman test vereceksiniz siz? Insallah bu sefer pozitif olurBenim 4.denemem.daha önce hiç pozitif sonuç almadım. Daha 2.günüm yeni bitti transfer sonrası. Ama regl hissi hafif bende de var ve göğüslerimde acı oluyor dünden beri. Muhtemelen ilaçlar yapıyor. Bana doktor adet belirtilerin olur, gebelik belirtileri de aynıdır o yüzden hemen adet olcam zannetme dedi. Bir de belki transferden 1 hafta sonra lekelenme olabilir dedi. Sizde oldu mu?
Evet canim haklısın peki tutmafiginda dair bilgi verildimi malesef benimde tutmadı şimdi iikinciyi deneyelim dedi doktor ama açıklama yapmadiCanım stres yapma seni düşürecek moralini bozacak insanlarla görüşme relax ol. Ben çok bişey yapmadım aslında ilkinde çok stresliydim olmadı çok dikkat ettim. Sonra tevekkül etmeyi ve çocuğumun olmaması kadınlığımdan hiçbir şey götürmediğini insanların çok gereksiz olduğunu ve bir birey olarak çok değerli olduğumu kendime söyledim. Rabbimden herşeyin hayrlısını istedim. Evet tuttu şu an ama daha çok uzun bir süreç var ne olursa rabbimden hepsi
Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsınMerhaba kızlar bende transfer hazırlığına başladım
Amin Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahMaşallah, Allah bağışlasın yavrunuzuinşallah kardeşine kavuşur Benim ilk denemem, bahçeci umutta tedavi görüyorum Bu topikte 23 haziranda transfer olanlar olarak sayımız fazla
AmiinnAmin Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahÇoğu arkadaş İstanbul’da galiba ben ankaradayım
Test günüm 7 temmuz. Daha var yani. Hayır hiç pozitif sonuç almadım. Tutunmuyor benim embriyolar. Sebebini bilmiyoruzNe zaman test vereceksiniz siz? Insallah bu sefer pozitif olurDaha onceki denemelerinizde pozitif olmus muydu hic?
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın
Benimde test günüm 7 temmuz umarim hayirli haberler alırızTest günüm 7 temmuz. Daha var yani. Hayır hiç pozitif sonuç almadım. Tutunmuyor benim embriyolar. Sebebini bilmiyoruz
Benim ilk transferimde sonuc 20 cikmisti 12. gunde ama minimum 50 olmasi lazim dua edelim dis gebelik olmasin demisti doktor, ki sukur olmadi ilaclari birakinca regl oldum. 2. transferimde cok umutluyduk, sonuc negatif olunca doktor dahil hepimiz uzuldukTest günüm 7 temmuz. Daha var yani. Hayır hiç pozitif sonuç almadım. Tutunmuyor benim embriyolar. Sebebini bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?