- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
BenimdeeeeeBende bahçeci Umut Cem bey doktorum
Yaa öyle miiAllahım inşallah bu defa sımsıkı tutunur ve sağlıkla ilerler. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah. Banda gelirseniz iyi olur gelemezseniz muhakkak sonuç bildirin dediler. Gitmeye çalışacağım ama bakalım şehir dışında kliniğim
Siz saat kaçta transfer oldunuz acaba? Ayni gün aynı yerde işlem görmüşüz heyecanlandım bir anBende bahçeci Umut Cem bey doktorum
İnşallah hepimiz için maddi manevi zor bir süreç . Dilerim emeklerimizin karşılığı boşa gitmesin. Salı günü 4 gibi oldu benim transferim belki aynı yakın masada koltukta banko da denk geldikYaa öyle miiAllahım inşallah bu defa sımsıkı tutunur ve sağlıkla ilerler. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah. Banda gelirseniz iyi olur gelemezseniz muhakkak sonuç bildirin dediler. Gitmeye çalışacağım ama bakalım şehir dışında kliniğim
Kesinlikle öyle maddi boyutu işin içine genetik girince tedaviyi bile aşabiliyor tutar. Allah gerçekten yardımcımız olsunİnşallah hepimiz için maddi manevi zor bir süreç . Dilerim emeklerimizin karşılığı boşa gitmesin. Salı günü 4 gibi oldu benim transferim belki aynı yakın masada koltukta banko da denk geldikkader arkadaşım . Rabbim yüzümü güldüren olsun inşallah. Cem hocayla ilk denememiz daha önce başka merkezde başka doktorla oldu. Bizim genetiĞe gönderildi dış merkeze test istedi daha önce düşük vs olduğu için ordan 1 tane sağlıklı geldi onun transfer oldu senin kaç embriyo
Bana 6 temmuz dedi pazara denk geliyor diye 6 temmuz dedi sanırım. İnşallah hayırlısı olur.ben erken yapmayı düşünüyorum ama
Kesinlikle öyle maddi boyutu işin içine genetik girince tedaviyi bile aşabiliyor tutar. Allah gerçekten yardımcımız olsunBelkide yan yanaydık belkide ameliyathaneden çıkarken bana hayırlı olsun diyen sizdiniz? Dilim tutulmuştu heyecandan sadece çok teşekkürler demistim eşime anlatmıştım ben size de hayırlı olur inşallah diyemedim çok içimde kaldı demistim. Lütfen o kişi bendim diyinn ben saat 4te transfer oldum çünküü inşallah cem hocamla pozitifi görürüz birlikte❤
Mantıklıymış ya zaten bende 12 gün bekleyemem gibi görünüyorbenim 2 temmuz test gunum, 9 gun sonra kan testi genel yontem amerikada...12 gun beklemiyorlar, gereksiz hormon alinmasin diye
Merhaba ben de 23 Haziran’da transfer oldum. Dondurulmuş embriyo 1 adet. Klinik birden fazlasını transfer etmedi. Test günüm perşembe. 4 yaşında tüp bebek tedavisiyle bir oğlum var ona kardeş için uğraşıyoruz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Ben ankarada anatolia da oldum. Sizlerin nerede olduğunuzu merak ettim
İnşallah aynı günü sayıyoruz zaten :) yok ben değildim sanırım yani aslında o günü tam hatırlamıyorum böyle Leyla gibiydim İstanbul’da olağanüstü bir yağmur vardı biz Avrupa yakasından zor geldik . Birde benim toplantım vardı bir kurul sürekli telefonda kulaklığa yapışmıştımKesinlikle öyle maddi boyutu işin içine genetik girince tedaviyi bile aşabiliyor tutar. Allah gerçekten yardımcımız olsunBelkide yan yanaydık belkide ameliyathaneden çıkarken bana hayırlı olsun diyen sizdiniz? Dilim tutulmuştu heyecandan sadece çok teşekkürler demistim eşime anlatmıştım ben size de hayırlı olur inşallah diyemedim çok içimde kaldı demistim. Lütfen o kişi bendim diyinn ben saat 4te transfer oldum çünküü inşallah cem hocamla pozitifi görürüz birlikte❤
Mantıklıymış ya zaten bende 12 gün bekleyemem gibi görünüyor
İnşallah o gün yağmur vardı İstanbul’da rahmet bereket versin inşallah rabbim bize de nasip olsun o pozitifbenim de 23 haziran insallah ugurlu gelir herkese... 5.gun embriyosu mu?
Ya bu kadar tesadüf oluşu hoşuma da gitti sankiİnşallah aynı günü sayıyoruz zaten :) yok ben değildim sanırım yani aslında o günü tam hatırlamıyorum böyle Leyla gibiydim İstanbul’da olağanüstü bir yağmur vardı biz Avrupa yakasından zor geldik . Birde benim toplantım vardı bir kurul sürekli telefonda kulaklığa yapışmıştımdediysem bile emin değilim . İnşallah birlikte pozitif görür birlikte büyütürüz bebişleri :)
Burda doktorlar sanırım tamamen emin olmak istiyor o sebepten bekletiyorlar diye düşünüyorum. 5. Gün embriyosu 6. Gün idrara karışıyor diye yazı vardı o gün gelince bi test yapayım diyorumya normal adet dongusunde de yumurtlamadan 14 gun sonra adet olundugu icin, 5. gun embriyosunda 9.gun, 3. embriyosunda 11. gun test istiyorlar....ben korkuyorum testten tabi ama yine de bi yanimda kipir kipir
Burda doktorlar sanırım tamamen emin olmak istiyor o sebepten bekletiyorlar diye düşünüyorum. 5. Gün embriyosu 6. Gün idrara karışıyor diye yazı vardı o gün gelince bi test yapayım diyorum
İçimde çok büyük bir korku var ama bir okadar da öğrenme isteği. Dediğin gibi insan gereksiz beklenti içine giriyor son güne kadar. Erkenden stresim son bulsun istiyorumbelki de ama insan gereksiz umitlene de biliyor. burda kan degerine gore bekle veya bekleme ilaclari birak diyorlar. galiba ben de erken test yapicam, ogrenmek istiyorum
Evet güzel tesadüfler gerçekten hiç düşünmezdim böyle bi forumda bu kadar denkYa bu kadar tesadüf oluşu hoşuma da gitti sankigerçekten inanılmaz bir yağmurdu hortum falan çıkmış istanbulun başka bölgesinde. Gerçekten Allah korumuş. Ya ben tam ameliyathaneden çıkmıştım benden sonra transfere girecek kişi tekerlekli sandalyede ameliyathane koridorunda bekliyordu hayırlı olsun demişti şuan o kadar istedim ki siz olun diye dediginiz gibi belkide o anın heyecanı ile hatırlamıyorsunuz. Saatlerimiz bile aynı peş peşe girmişiz Amiiinn, inşallah sevinçlerimiz de bir olur
Kesinlikle tevafukEvet güzel tesadüfler gerçekten hiç düşünmezdim böyle bi forumda bu kadar denk
Gelebileceğiz kader mi tevafuk muher türlüsü güzel dediğim gibi olabilirimde o heyecanla hatırlayamıyorum dudağımdan öyle çıkmış belki de . 4,07 de fln olmuştı benim transferim . Cem hoca çok güzel adam inşallah sayfasına aynı zamanda yazar ve yeşil kalp alırız pozitifi görünce . Siz erkende yapsanız ki belki bende gaza gelir yaparım . Ben Cem hocaya inşallah hayırlı haberi veririken bu bizim tesadüfü de anlatıcam
Umutsuzluk yok . Sonuç ne olursa olsun vazgeçtim demek yok . Çünkü kaderde gayrete aşıktır . Bu söz çok anlamlı benim için . Biz elimizden geleni yapacağız rabbim katında nasıl hayırlı görürse . En güzeli en güzel zamanda olsun inşallah . İkimizde güzel haberleri alıpKesinlikle tevafukÇok güzel gerçekten Evet şimdi kesin eminim %100 sizdiniz o. Ben tam 4te transfer oldum siz benden 7 dk sonra, gerçekten çok sevindim ve çok şaşırdım bu olaya ❤ Allahım amiinnn inşallah birlikte pozitif görürüz ve dediğin gibi anlatırsın cem hocamıza o da ilginç bulur eminimki Allah korusun testim negatif çıkarsa sizi umutsuzluğa sürüklemek istemem
Ve tabi ki sende inşallah kader arkadaşım bizimle beraber pozitif göreceğiz burda bebişlerimiz için heyecanla konuşacağımız çok şey olacak ve belki bir gün bir araya gelip onları tanıştıracağızbelki de ama insan gereksiz umitlene de biliyor. burda kan degerine gore bekle veya bekleme ilaclari birak diyorlar. galiba ben de erken test yapicam, ogrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?