Haziranda embriyo transfer yapacaklar

İnşallah hepimiz için maddi manevi zor bir süreç . Dilerim emeklerimizin karşılığı boşa gitmesin. Salı günü 4 gibi oldu benim transferim belki aynı yakın masada koltukta banko da denk geldik kader arkadaşım . Rabbim yüzümü güldüren olsun inşallah. Cem hocayla ilk denememiz daha önce başka merkezde başka doktorla oldu. Bizim genetiĞe gönderildi dış merkeze test istedi daha önce düşük vs olduğu için ordan 1 tane sağlıklı geldi onun transfer oldu senin kaç embriyo

Kesinlikle öyle maddi boyutu işin içine genetik girince tedaviyi bile aşabiliyor tutar. Allah gerçekten yardımcımız olsun Belkide yan yanaydık belkide ameliyathaneden çıkarken bana hayırlı olsun diyen sizdiniz? Dilim tutulmuştu heyecandan sadece çok teşekkürler demistim eşime anlatmıştım ben size de hayırlı olur inşallah diyemedim çok içimde kaldı demistim. Lütfen o kişi bendim diyinn ben saat 4te transfer oldum çünküü inşallah cem hocamla pozitifi görürüz birlikte❤

benim de 23 haziran insallah ugurlu gelir herkese... 5.gun embriyosu mu?

İnşallah aynı günü sayıyoruz zaten :) yok ben değildim sanırım yani aslında o günü tam hatırlamıyorum böyle Leyla gibiydim İstanbul’da olağanüstü bir yağmur vardı biz Avrupa yakasından zor geldik . Birde benim toplantım vardı bir kurul sürekli telefonda kulaklığa yapışmıştım dediysem bile emin değilim . İnşallah birlikte pozitif görür birlikte büyütürüz bebişleri :)

Ya bu kadar tesadüf oluşu hoşuma da gitti sanki gerçekten inanılmaz bir yağmurdu hortum falan çıkmış istanbulun başka bölgesinde. Gerçekten Allah korumuş. Ya ben tam ameliyathaneden çıkmıştım benden sonra transfere girecek kişi tekerlekli sandalyede ameliyathane koridorunda bekliyordu hayırlı olsun demişti şuan o kadar istedim ki siz olun diye dediginiz gibi belkide o anın heyecanı ile hatırlamıyorsunuz. Saatlerimiz bile aynı peş peşe girmişiz Amiiinn, inşallah sevinçlerimiz de bir olur

ya normal adet dongusunde de yumurtlamadan 14 gun sonra adet olundugu icin, 5. gun embriyosunda 9.gun, 3. embriyosunda 11. gun test istiyorlar....ben korkuyorum testten tabi ama yine de bi yanimda kipir kipir
Burda doktorlar sanırım tamamen emin olmak istiyor o sebepten bekletiyorlar diye düşünüyorum. 5. Gün embriyosu 6. Gün idrara karışıyor diye yazı vardı o gün gelince bi test yapayım diyorum

Burda doktorlar sanırım tamamen emin olmak istiyor o sebepten bekletiyorlar diye düşünüyorum. 5. Gün embriyosu 6. Gün idrara karışıyor diye yazı vardı o gün gelince bi test yapayım diyorum

belki de ama insan gereksiz umitlene de biliyor. burda kan degerine gore bekle veya bekleme ilaclari birak diyorlar. galiba ben de erken test yapicam, ogrenmek istiyorum

belki de ama insan gereksiz umitlene de biliyor. burda kan degerine gore bekle veya bekleme ilaclari birak diyorlar. galiba ben de erken test yapicam, ogrenmek istiyorum
İçimde çok büyük bir korku var ama bir okadar da öğrenme isteği. Dediğin gibi insan gereksiz beklenti içine giriyor son güne kadar. Erkenden stresim son bulsun istiyorum

Evet güzel tesadüfler gerçekten hiç düşünmezdim böyle bi forumda bu kadar denk
Gelebileceğiz kader mi tevafuk mu her türlüsü güzel dediğim gibi olabilirimde o heyecanla hatırlayamıyorum dudağımdan öyle çıkmış belki de . 4,07 de fln olmuştı benim transferim . Cem hoca çok güzel adam inşallah sayfasına aynı zamanda yazar ve yeşil kalp alırız pozitifi görünce . Siz erkende yapsanız ki belki bende gaza gelir yaparım . Ben Cem hocaya inşallah hayırlı haberi veririken bu bizim tesadüfü de anlatıcam

Kesinlikle tevafuk Çok güzel gerçekten Evet şimdi kesin eminim %100 sizdiniz o. Ben tam 4te transfer oldum siz benden 7 dk sonra, gerçekten çok sevindim ve çok şaşırdım bu olaya❤ Allahım amiinnn inşallah birlikte pozitif görürüz ve dediğin gibi anlatırsın cem hocamıza o da ilginç bulur eminimki Allah korusun testim negatif çıkarsa sizi umutsuzluğa sürüklemek istemem

Umutsuzluk yok . Sonuç ne olursa olsun vazgeçtim demek yok . Çünkü kaderde gayrete aşıktır . Bu söz çok anlamlı benim için . Biz elimizden geleni yapacağız rabbim katında nasıl hayırlı görürse . En güzeli en güzel zamanda olsun inşallah . İkimizde güzel haberleri alıp ile yola devam edeceğiz.

Ve tabi ki sende inşallah kader arkadaşım bizimle beraber pozitif göreceğiz burda bebişlerimiz için heyecanla konuşacağımız çok şey olacak ve belki bir gün bir araya gelip onları tanıştıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…