Selam benim transferim 17.sinde oldu ama evet kani 30unda vericem. Valla bende de cok belirti yok arada bi kasik agrim oluyo ama boyle bisi batiyo gibi sonra geciyo. Bi de dun boyle regl olacak gibi hissediyordum kendimi.. ama genel olarak pek bir degisiklik yok bende deSelam kızlar. Hatırlarsınız belki 18i transfer olmuştum ben burda konuşuyoduk sizinle.. salı günü kan vermem lazım ayın 30unda. Bende yine tık yok. Bişey hissedemiyoruminsanda bir farklılık olur heralde dimi. Ben böyle bomboşum sanki. Benle aynı gün olan Marsade sendin dimi. İkimizde salı kan vericez dimi? Sende peki bi deyişiklik varmı?
Onlar bende de var canım arada kasıklarda batma ve bel ağrısı. İnşAllah bebişlerimiz bizimledirSelam benim transferim 17.sinde oldu ama evet kani 30unda vericem. Valla bende de cok belirti yok arada bi kasik agrim oluyo ama boyle bisi batiyo gibi sonra geciyo. Bi de dun boyle regl olacak gibi hissediyordum kendimi.. ama genel olarak pek bir degisiklik yok bende de
Ben de idrarla bakmicam canim direkt gidip kan vericem sali gunu.. acikcasi zaman yaklastikca benim de korkum artiyo, cok dusunmemeye calisiyorum.. benim 2 tane dondurulmusum daha var ama bu 3. Denemem ve ilaclar artik beni cok yordu.. insallah bu sefer olsun istiyorum.. insallah senin de ihtiyacin kamaz canim..ama tabi hakkimizda hayirlisi, Allah ne derse o artikOnlar bende de var canım arada kasıklarda batma ve bel ağrısı. İnşAllah bebişlerimiz bizimlediro kadar heyecanlıyım ki az kaldı diye. Ben idrarda yapmıyorum direkt kana gidicem inşAllah. İkisinden de deli gibi korkuyorum ama. Benim tek embriyom oluştu. Dondurulmuşum da yok malesef. O yüzden bu kadar korkuyorum.
Taze transfer de çıkar mı canımBeşinci gün embriyoları genelde altıncı gün çıkıyor hanımlar ama üçüncü gün embriyoları test gününüzü bekleyin tutmuş olsa bile boşu boşuna strese girmiş olurunuz :)) test için gün sayanlar inş hepiniz pozitif sonuçlar alırsınızHep olumlu düşünün arkadaşlar geçen haftalarla biz gün sayıyorduk şimdi sizin heyecanınızı okuyorum :)
Anladım, ilki kimyasal olmuş demekki. Embriyoları genetiğe göndermeyi ben hiç düşünmedim çünkü kendi genetik testlerimiz normal çıktı. Bir de çok pahalı malum. Yaş genç olunca da hiçbi doktor önermedi bana, gerek yok dediler ama bilmiyorum tabi. Ben kilolu bi kadınım, bunun tutunmaya olumsuz etkisi varsa onu da bilmiyorum işteBenim ilk transferimde sonuc 20 cikmisti 12. gunde ama minimum 50 olmasi lazim dua edelim dis gebelik olmasin demisti doktor, ki sukur olmadi ilaclari birakinca regl oldum. 2. transferimde cok umutluyduk, sonuc negatif olunca doktor dahil hepimiz uzulduksonra histeroskopi oldum sonra araya covid girdi ara verdik, bu ay tekrar basladik. Umudum var aslinda ama cok da yukseltmek istemiorum kendimi negatif olursa cok uzulurum diye.. biz de bilmiyoruz neden tutunmadigini, artik bu da olmazsa embriyolari genetik incelemeye gonderecegiz ama orda da kalite kaybi oluyormus.. insallah gerek kalmadan bu sefer hem hayirlisiyla pozitifi goruruz
Valla bizim bireysel genetiklerimizde sorun yok ama neden tutunmadigini bilmiyoruz iste.. Artik hayirlisi diyorumAnladım, ilki kimyasal olmuş demekki. Embriyoları genetiğe göndermeyi ben hiç düşünmedim çünkü kendi genetik testlerimiz normal çıktı. Bir de çok pahalı malum. Yaş genç olunca da hiçbi doktor önermedi bana, gerek yok dediler ama bilmiyorum tabi. Ben kilolu bi kadınım, bunun tutunmaya olumsuz etkisi varsa onu da bilmiyorum işte
Bu benim de çok kafamı kurcalıyor maalesef ama mecbur devam ediyorum ben 4.gunum bugün doktorlar da devam etmemizi söylüyor ama insan yine de korkuyor ne yapsaKızlar peki normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz yoksa yatıp oturup dinleniyor musunuz. Oğlumda ohss olmuştum 2 hafta hastanede yatmıştım kıpırdayamamıştım 2 günde 10 kilo su toplamıştı vücudum o yüzden her şey muğlak şu an ohss olmamak için dondurulmuş transfer oldum
Yok canım ilk 2 gun dinlen sonra normal hayatına geri dön. Sadece ağır kaldırma ve ödem yapacak şeylerden uzak dur. Bol bol su içKızlar peki normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz yoksa yatıp oturup dinleniyor musunuz. Oğlumda ohss olmuştum 2 hafta hastanede yatmıştım kıpırdayamamıştım 2 günde 10 kilo su toplamıştı vücudum o yüzden her şey muğlak şu an ohss olmamak için dondurulmuş transfer oldum
Ben de opudan sonra yasadim ayni durumu nefes alamiyordum 7 kilo su topladi vucudum 5 gundeKızlar peki normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz yoksa yatıp oturup dinleniyor musunuz. Oğlumda ohss olmuştum 2 hafta hastanede yatmıştım kıpırdayamamıştım 2 günde 10 kilo su toplamıştı vücudum o yüzden her şey muğlak şu an ohss olmamak için dondurulmuş transfer oldum
Ben dondurulmuş transfer oldum işin aslı ilk 2 gün yormadım kendimi ama o günlerde bile hep yatmadım. Şuan 5. Günümdeyim ağır kaldırmıyorum birşeyler itip çekmiyorum onun dışında günlük yaptığım herşeyi yapıyorum. Bulaşık makinesi de boşaltıyorum yemekte yapıyorum evi de topluyorum. Bugün temizlik yapacağım yormadan, sadece süpürge tutmayacağım o kadar. Bol bol yürüyorumKızlar peki normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz yoksa yatıp oturup dinleniyor musunuz. Oğlumda ohss olmuştum 2 hafta hastanede yatmıştım kıpırdayamamıştım 2 günde 10 kilo su toplamıştı vücudum o yüzden her şey muğlak şu an ohss olmamak için dondurulmuş transfer oldum
3.gündeyim ben de yapıyorum ev işi. Süpürge hariç tabiBen dondurulmuş transfer oldum işin aslı ilk 2 gün yormadım kendimi ama o günlerde bile hep yatmadım. Şuan 5. Günümdeyim ağır kaldırmıyorum birşeyler itip çekmiyorum onun dışında günlük yaptığım herşeyi yapıyorum. Bulaşık makinesi de boşaltıyorum yemekte yapıyorum evi de topluyorum. Bugün temizlik yapacağım yormadan, sadece süpürge tutmayacağım o kadar. Bol bol yürüyorumfazla kasmıyorum doğru mu yanlış mı bilmem ama bana böylesi daha çok huzur veriyor.
Öyle ya yapmadan da olmuyor ki burda görüyorum 1 ay yatak toplamıyorum diyen falan var3.gündeyim ben de yapıyorum ev işi. Süpürge hariç tabi
Kesinlikle. Soframı kuruyorum topluyorum yemeğimi yapıyorum. Eğilip kalkma da oluyo ister istemezÖyle ya yapmadan da olmuyor ki burda görüyorum 1 ay yatak toplamıyorum diyen falan varvallahi duramam öyle. Biz tedbirimizi alıp günlük hayatımıza devam edelim olacaksa rabbim zaten oldurur diye düşünüyorum
Tam olarak aynılarını yapıyorum ilk iki gün yattım biraz çok sıkıldım düşün düşün vakit geçmedi pts de işe başlıyorum. Bugüne kadar dus almadım en kötüsü buyduBen dondurulmuş transfer oldum işin aslı ilk 2 gün yormadım kendimi ama o günlerde bile hep yatmadım. Şuan 5. Günümdeyim ağır kaldırmıyorum birşeyler itip çekmiyorum onun dışında günlük yaptığım herşeyi yapıyorum. Bulaşık makinesi de boşaltıyorum yemekte yapıyorum evi de topluyorum. Bugün temizlik yapacağım yormadan, sadece süpürge tutmayacağım o kadar. Bol bol yürüyorumfazla kasmıyorum doğru mu yanlış mı bilmem ama bana böylesi daha çok huzur veriyor.
Valla ben 3. Gun evde supurmustum, vileda da yaptim ki keza bugunde yaptim.. sadece bisi kaldirmiyorum.. gercekten bunun dogrusu yanlisi yok sanirim3.gündeyim ben de yapıyorum ev işi. Süpürge hariç tabi
Aynen benimde öyle. Bazen diyorum bugün çok mu eğilip kalktım acaba diyeKesinlikle. Soframı kuruyorum topluyorum yemeğimi yapıyorum. Eğilip kalkma da oluyo ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?