Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ay vallahi herşeyimiz aynıymış, bende bugün alacağım Şöyle bakıyorum foruma hep yatanın tutmadığı da oluyor tuttuğu da yani olay yatmakta değil ona emin oldum ben

Aynen benimde öyle. Bazen diyorum bugün çok mu eğilip kalktım acaba diye Yarın test yapmak istiyorum ama 7. Günü de beklemek istiyorum yarın yapsam çıkar mı ki
Ben de hala kendimi suçluyorum KESK’e hastaneden çıkınca görümceme kadar arkada yatsaydım yakın diye geçtim öne oturdum ya ben evde durdukça kafayı yicem düşünmekten dışarı falan çıksam bir şey olur mu ki akşam yemeğe falan cıksam

Ay vallahi herşeyimiz aynıymış, bende bugün alacağım Şöyle bakıyorum foruma hep yatanın tutmadığı da oluyor tuttuğu da yani olay yatmakta değil ona emin oldum ben
Allah nasip etmişse her türlü olur diye rahatlatiyorum kendimi canım ya bi önceki ay aşılama yaptırdım ben 14 gün boyunca hiçbişey yapmadan sonucu düşündüm fiziksel olarak değil zihinsel olarak aklım hep ordaydı. Sonra olmayınca daha çok üzüldüm. Bu sefer artık kitabımı da okuyorum işimi de yapıyorum tabi aklıma zaman zaman geliyo ama günlük yaşamımın merkezine koymuyorum.

Neden kendini suçluyorsun kısa süreli yolculuk sakıncalı değil ki bende önde oturdum ve hastaneden çıkınca eve direk gitmedik dışarıda yemek yedik öyle evet gittik, eve gelmem 3 saati buldu o süre boyunca ya yoldaydım ya da dışarı da yemek yiyorduk aktiftim evde de sürekli yatmadım bilmiyorum doğru mu ama gerçekten kasmıyorum. 3. Gün hastaneye gittim ilaç yazdırmaya, dönüşte arkadaşımın iş yerine uğradım 1 2 saat kadar oturduk lafladik sonra eve geldim. Nebileyim genel olarak hareketiyim sadece ağır kaldırmamaya falan dikkat ediyorum

Kuzum gerçekten şuan öylece yatıp dinlensek senin daha önce yaşadığın gibi hep aklimizda olur stres oluruz daha fazla. Elbette yine düşünüyoruz ama birşeylerle meşgul olunca daha rahat oluyor insan

En iyisini yapıyorsun insan kafayı yiyecek gibi oluyor her yaptığım şeye üzülüyorum ay bu çocuk tutmazsa Allah korusun vay halime

Merhaba Kızlar Ben de 23 Haziran tayfasındanım. Test günü yaklaştıkça heyecan basıyor Sizler nasılsınız? Rabbim hepiciğimizin kucağını doldursun İnşallah
Hangi gün test yapmayı planlıyorsunuz 23 haziranda transfer olan ne kadar çok kişiyiz. Keşke hepimiz pozitif haberlerini aynı gün verebilsek ben 7. Gün yanı salı sabah idrar testi yapayım diyorum tabi o güne kadar cesaretim kirilmazsa

Merhaba Kızlar Ben de 23 Haziran tayfasındanım. Test günü yaklaştıkça heyecan basıyor Sizler nasılsınız? Rabbim hepiciğimizin kucağını doldursun İnşallah
Çok gerginim 2 gün sonra test yapacağım koydum kafama. Aklım çıkıyor aylarca çektiğim emeğin sonucunu alacağım. Sonucun hüsran olmasından çok korkuyorum Hayırlısı olsun inşallah

Öyle mi ya. Tamam doğru diyorsun 6. Gün çıkmayabilir ama 7. Gün kesin doğru sonuç olur diye düşünüyorum
Ben de 7. Gun yapcam. Ama ya negatif çıkarsa benim vajinismus geçmişim de var o jele şimdi sırf bebe var diye katlanıyorum negatif çıkarsa yapamam diye korkuyorum ilaçları erken bırakırım

Çok gerginim 2 gün sonra test yapacağım koydum kafama. Aklım çıkıyor aylarca çektiğim emeğin sonucunu alacağım. Sonucun hüsran olmasından çok korkuyorum Hayırlısı olsun inşallah
Biliyo musun bana seninki tutacak gibi geliyor seni hiç tanımıyorum ama içimden bir his öyle söylüyor

Ben de 7. Gun yapcam. Ama ya negatif çıkarsa benim vajinismus geçmişim de var o jele şimdi sırf bebe var diye katlanıyorum negatif çıkarsa yapamam diye korkuyorum ilaçları erken bırakırım
Hadii yaa ama o zaman bence sen 7. Gün yapma eğer ilaçlara devam edebileceksen yap edemeyeceksen yapma derim ben.

Biliyo musun bana seninki tutacak gibi geliyor seni hiç tanımıyorum ama içimden bir his öyle söylüyor
Ağzın bal yesiiinn yaa 23 haziran transferi olarak çok kalabalığız ve uğurlu olduğuna inanmaya başladım, sanki hepimiz pozitif göreceğiz gibi geliyor bazen kendi adıma umutsuzluğa kapilsamda sizin için hiç içimden kötü birşey geçmiyor ❤

Ben de ilk tup bebegimde 10 gün yattım oldu olacak oldu olacak olmayınca öyle kötü çöküş oluyor ki ikinci tüp bebekte de ben transferi unutup hareketli bi şarkıda oynamışım sonradan jetonum düştü cok kotu oldum ama yine tutmadı o yüzden dediginiz gibi Allah ol deyince oluyor gerisi boş

Hadii yaa ama o zaman bence sen 7. Gün yapma eğer ilaçlara devam edebileceksen yap edemeyeceksen yapma derim ben.
Belki yapmam zaman yaklaşınca bi tekrar bakayim zaten test almadım eve. Transferin 9. Günü de evlilik yıl dönümünüz o gün de kan vereyim diyordum bakalım ya hayırlısı kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…