- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Ay vallahi herşeyimiz aynıymış, bende bugün alacağımTam olarak aynılarını yapıyorum ilk iki gün yattım biraz çok sıkıldım düşün düşün vakit geçmedi pts de işe başlıyorum. Bugüne kadar dus almadım en kötüsü buyduartık ılık suyla onu da alacağım bugün
Bende ankaradayım canım medicanada doktorumAmin Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahÇoğu arkadaş İstanbul’da galiba ben ankaradayım
Ben de hala kendimi suçluyorum KESK’e hastaneden çıkınca görümceme kadar arkada yatsaydım yakın diye geçtim öne oturdumAynen benimde öyle. Bazen diyorum bugün çok mu eğilip kalktım acaba diyeYarın test yapmak istiyorum ama 7. Günü de beklemek istiyorum yarın yapsam çıkar mı ki
Allah nasip etmişse her türlü olur diye rahatlatiyorum kendimi canım ya bi önceki ay aşılama yaptırdım ben 14 gün boyunca hiçbişey yapmadan sonucu düşündüm fiziksel olarak değil zihinsel olarak aklım hep ordaydı. Sonra olmayınca daha çok üzüldüm. Bu sefer artık kitabımı da okuyorum işimi de yapıyorum tabi aklıma zaman zaman geliyo ama günlük yaşamımın merkezine koymuyorum.Ay vallahi herşeyimiz aynıymış, bende bugün alacağımŞöyle bakıyorum foruma hep yatanın tutmadığı da oluyor tuttuğu da yani olay yatmakta değil ona emin oldum ben
Neden kendini suçluyorsun kısa süreli yolculuk sakıncalı değil kiBen de hala kendimi suçluyorum KESK’e hastaneden çıkınca görümceme kadar arkada yatsaydım yakın diye geçtim öne oturdumya ben evde durdukça kafayı yicem düşünmekten dışarı falan çıksam bir şey olur mu ki akşam yemeğe falan cıksam
Bence 7 yi bekle daha kesin olur sonuç, az da olsa içinde burukluk olmasinAynen benimde öyle. Bazen diyorum bugün çok mu eğilip kalktım acaba diyeYarın test yapmak istiyorum ama 7. Günü de beklemek istiyorum yarın yapsam çıkar mı ki
Kuzum gerçekten şuan öylece yatıp dinlensek senin daha önce yaşadığın gibi hep aklimizda olur stres oluruz daha fazla. Elbette yine düşünüyoruz ama birşeylerle meşgul olunca daha rahat oluyor insanAllah nasip etmişse her türlü olur diye rahatlatiyorum kendimi canım ya bi önceki ay aşılama yaptırdım ben 14 gün boyunca hiçbişey yapmadan sonucu düşündüm fiziksel olarak değil zihinsel olarak aklım hep ordaydı. Sonra olmayınca daha çok üzüldüm. Bu sefer artık kitabımı da okuyorum işimi de yapıyorum tabi aklıma zaman zaman geliyo ama günlük yaşamımın merkezine koymuyorum.
En iyisini yapıyorsun insan kafayı yiyecek gibi oluyor her yaptığım şeye üzülüyorum ay bu çocuk tutmazsa Allah korusun vay halimeNeden kendini suçluyorsun kısa süreli yolculuk sakıncalı değil kibende önde oturdum ve hastaneden çıkınca eve direk gitmedik dışarıda yemek yedik öyle evet gittik, eve gelmem 3 saati buldu o süre boyunca ya yoldaydım ya da dışarı da yemek yiyorduk aktiftim evde de sürekli yatmadım bilmiyorum doğru mu ama gerçekten kasmıyorum. 3. Gün hastaneye gittim ilaç yazdırmaya, dönüşte arkadaşımın iş yerine uğradım 1 2 saat kadar oturduk lafladik sonra eve geldim. Nebileyim genel olarak hareketiyim sadece ağır kaldırmamaya falan dikkat ediyorum
Öyle mi ya. Tamam doğru diyorsun 6. Gün çıkmayabilir ama 7. Gün kesin doğru sonuç olur diye düşünüyorumBence 7 yi bekle daha kesin olur sonuç, az da olsa içinde burukluk olmasin
Gerçekten tutmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorumEn iyisini yapıyorsun insan kafayı yiyecek gibi oluyor her yaptığım şeye üzülüyorum ay bu çocuk tutmazsa Allah korusun vay halime
Hangi gün test yapmayı planlıyorsunuz 23 haziranda transfer olan ne kadar çok kişiyiz. Keşke hepimiz pozitif haberlerini aynı gün verebilsekMerhaba KızlarBen de 23 Haziran tayfasındanım. Test günü yaklaştıkça heyecan basıyor Sizler nasılsınız? Rabbim hepiciğimizin kucağını doldursun İnşallah
Çok gerginim 2 gün sonra test yapacağım koydum kafama. Aklım çıkıyor aylarca çektiğim emeğin sonucunu alacağım. Sonucun hüsran olmasından çok korkuyorumMerhaba KızlarBen de 23 Haziran tayfasındanım. Test günü yaklaştıkça heyecan basıyor Sizler nasılsınız? Rabbim hepiciğimizin kucağını doldursun İnşallah
Ben de 7. Gun yapcam. Ama ya negatif çıkarsa benim vajinismus geçmişim de var o jele şimdi sırf bebe var diye katlanıyorum negatif çıkarsa yapamam diye korkuyorum ilaçları erken bırakırımÖyle mi ya. Tamam doğru diyorsun 6. Gün çıkmayabilir ama 7. Gün kesin doğru sonuç olur diye düşünüyorum
Biliyo musun bana seninki tutacak gibi geliyor seni hiç tanımıyorum ama içimden bir his öyle söylüyorÇok gerginim 2 gün sonra test yapacağım koydum kafama. Aklım çıkıyor aylarca çektiğim emeğin sonucunu alacağım. Sonucun hüsran olmasından çok korkuyorumHayırlısı olsun inşallah
Hadii yaa ama o zaman bence sen 7. Gün yapma eğer ilaçlara devam edebileceksen yap edemeyeceksen yapma derim ben.Ben de 7. Gun yapcam. Ama ya negatif çıkarsa benim vajinismus geçmişim de var o jele şimdi sırf bebe var diye katlanıyorum negatif çıkarsa yapamam diye korkuyorum ilaçları erken bırakırım
Ağzın bal yesiiinnBiliyo musun bana seninki tutacak gibi geliyor seni hiç tanımıyorum ama içimden bir his öyle söylüyor
Allah hepimizin yüzünü güldürsünGerçekten tutmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum
Belki yapmam zaman yaklaşınca bi tekrar bakayim zaten test almadım eve. Transferin 9. Günü de evlilik yıl dönümünüz o gün de kan vereyim diyordum bakalım ya hayırlısı kafam çok karışıkHadii yaa ama o zaman bence sen 7. Gün yapma eğer ilaçlara devam edebileceksen yap edemeyeceksen yapma derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?