Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Yaa inşallah hepimiz görelim çok emek verdik bende kendim için umutsuzluğa düşüyorum bazen. Ama geçecek bugünler de biliyorum

Belki yapmam zaman yaklaşınca bi tekrar bakayim zaten test almadım eve. Transferin 9. Günü de evlilik yıl dönümünüz o gün de kan vereyim diyordum bakalım ya hayırlısı kafam çok karışık
Allahım yaaa inşallah size unutulmaz bir hediye olur bebeğinin gelişini öğrenmek Bende internetten sipariş verdim bakayım ne zaman gelecek o gelince yaparım

Benimki 3. gün embriyosu o yüzden Ayın 3 ü cuma günü yapmayı planlıyorum. Sabah evde idrarda yapıp sonra da kan vereceğim

Yaa inşallah hepimiz görelim çok emek verdik bende kendim için umutsuzluğa düşüyorum bazen. Ama geçecek bugünler de biliyorum
İnşallah ya inşallah İnsaniz neticede hislerimiz bazen karmaşık oluyor yine de tamamen karamsar olmamak güzel Hayırlısı ile atlatacağız bu günleri.❤

Geçmiş olsun sanada bidaha ne zmn baslayacaksın tedaviye? Drunla görüştün mü? Bide kimyasal sonrası ekstra bişeye bakıyolar mı?
Tatlım bana historoskopi ve genetik istedi çünkü bir sezeryenım bir de kürtajım olunca rahimde bir şeyler olabileceğini söyledi zaten kimyasal da bir düşükmüş canım bana ilk değil ikinci reglinde başlarız tekrar dedi rahim iyileşsin toparlansın dedi dondurulmuş embriyolarım var şükür

Valla ben 3. Gun evde supurmustum, vileda da yaptim ki keza bugunde yaptim.. sadece bisi kaldirmiyorum.. gercekten bunun dogrusu yanlisi yok sanirim
Valla inşallah hata yapmıyoruzdur yatanları duyunca korkuyo insan ister istemez

Valla inşallah hata yapmıyoruzdur yatanları duyunca korkuyo insan ister istemez
Ben 2. Transferimde 3 gun yattim sadece yemek yemeye ve tuvalete kalktim, annem burdaydi herseyi o yapti.. ama yine tutmadi.. bu sebeple diyorum ki vardir bi hayir herhalde onlar karar verecek ne zaman dunyaya gelmek istediklerine.. umarim emeklerimizin karsiligini hayirlisiyla aliriz

İnşallah. Tutmayacaksa tutmuyor gerçekten insan ne kadar yatarsa yatsın boş.

BiZde öyle merkez diğer yakada olunca epey yol döndük bi de trafik fln en yakın avm girip yemek yedik eşimle çok açtım onca yolu gidemem dedim bu transfer günü 1 saat sonrası fln dı

BiZde öyle merkez diğer yakada olunca epey yol döndük bi de trafik fln en yakın avm girip yemek yedik eşimle çok açtım onca yolu gidemem dedim bu transfer günü 1 saat sonrası fln dı
Ben zaten klinige giderken sadece simit yemiştim kahvaltı yapmamıştım öyle olunca biliyorsun akşam üstü çıktık merkezden, baya baya acıkmıştım iyi yapmışız bence kuzucum

kizlar bana dua edin...dun bazi degisiklikler hissettim kendimde.. sabah kalkinca test yaptim, transferedn sonra 5. gun aslinda, yapmamam soylenmisti bu kadar erken ama..neyse cok cok silik bi cizgi cikti cok sukur ..ama biraz testin bekleme suresini gecmisti...dua edin insallah bebeklerim benimle olsun.. erken gebelik testiydi, gorunuyor sanki baya..

test yapip iyi mi ettim bilmiyorum, simdi var mi, ya test koyulasmazsa diye daha cok geriliyorum...siz benim yaptigimi yapmayin yine de...gereksiz stres oldum...neyse dua ile...

yaaa ne güzel inşallah doğrudur koyulaşır çizgin günden güne, 23 haziranın ilk gebesi sen olursun :) ne gibi değişiklikler hissedip test yapmaya karar verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…