Yaa inşallah hepimiz görelim çok emek verdik bende kendim için umutsuzluğa düşüyorum bazen. Ama geçecek bugünler de biliyorumAğzın bal yesiiinnyaa 23 haziran transferi olarak çok kalabalığız ve uğurlu olduğuna inanmaya başladım, sanki hepimiz pozitif göreceğiz gibi geliyor bazen kendi adıma umutsuzluğa kapilsamda sizin için hiç içimden kötü birşey geçmiyor ❤
Allahım yaaa inşallah size unutulmaz bir hediye olur bebeğinin gelişini öğrenmekBelki yapmam zaman yaklaşınca bi tekrar bakayim zaten test almadım eve. Transferin 9. Günü de evlilik yıl dönümünüz o gün de kan vereyim diyordum bakalım ya hayırlısı kafam çok karışık
Benimki 3. gün embriyosu o yüzden Ayın 3 ü cuma günü yapmayı planlıyorum. Sabah evde idrarda yapıp sonra da kan vereceğimHangi gün test yapmayı planlıyorsunuz 23 haziranda transfer olan ne kadar çok kişiyiz. Keşke hepimiz pozitif haberlerini aynı gün verebilsekben 7. Gün yanı salı sabah idrar testi yapayım diyorum tabi o güne kadar cesaretim kirilmazsa
İnşallah ya inşallahYaa inşallah hepimiz görelim çok emek verdik bende kendim için umutsuzluğa düşüyorum bazen. Ama geçecek bugünler de biliyorum
Amin amin inşallahAllahım yaaa inşallah size unutulmaz bir hediye olur bebeğinin gelişini öğrenmekBende internetten sipariş verdim bakayım ne zaman gelecek o gelince yaparım
Ayy hadi inşallah artarda alalım pozitif haberlerimiziBenimki 3. gün embriyosu o yüzden Ayın 3 ü cuma günü yapmayı planlıyorum. Sabah evde idrarda yapıp sonra da kan vereceğim
Amin. Hep Dualarımdasınız. Çünkü çeken bilir. Rabbim tez zamanda hayırlı haberler vermeyi nasip etsin İnşallahAyy hadi inşallah artarda alalım pozitif haberlerimizi
Tatlım bana historoskopi ve genetik istedi çünkü bir sezeryenım bir de kürtajım olunca rahimde bir şeyler olabileceğini söyledi zaten kimyasal da bir düşükmüş canım bana ilk değil ikinci reglinde başlarız tekrar dedi rahim iyileşsin toparlansın dedi dondurulmuş embriyolarım var şükürGeçmiş olsun sanadabidaha ne zmn baslayacaksın tedaviye? Drunla görüştün mü? Bide kimyasal sonrası ekstra bişeye bakıyolar mı?
İnşallah güzel haber verebilirimAmin amin inşallahsen yap ilk güzel haberi ver bizlere
5.gün embriyosuysa bi ihtimal ama 3.gün çıkmaz henüzAynen benimde öyle. Bazen diyorum bugün çok mu eğilip kalktım acaba diyeYarın test yapmak istiyorum ama 7. Günü de beklemek istiyorum yarın yapsam çıkar mı ki
Valla inşallah hata yapmıyoruzdurValla ben 3. Gun evde supurmustum, vileda da yaptim ki keza bugunde yaptim.. sadece bisi kaldirmiyorum.. gercekten bunun dogrusu yanlisi yok sanirim
Ben 2. Transferimde 3 gun yattim sadece yemek yemeye ve tuvalete kalktim, annem burdaydi herseyi o yapti.. ama yine tutmadi.. bu sebeple diyorum ki vardir bi hayir herhalde onlar karar verecek ne zaman dunyaya gelmek istediklerine.. umarim emeklerimizin karsiligini hayirlisiyla alirizValla inşallah hata yapmıyoruzduryatanları duyunca korkuyo insan ister istemez
İnşallah. Tutmayacaksa tutmuyor gerçekten insan ne kadar yatarsa yatsın boş.Ben 2. Transferimde 3 gun yattim sadece yemek yemeye ve tuvalete kalktim, annem burdaydi herseyi o yapti.. ama yine tutmadi.. bu sebeple diyorum ki vardir bi hayir herhalde onlar karar verecek ne zaman dunyaya gelmek istediklerine.. umarim emeklerimizin karsiligini hayirlisiyla aliriz
Sen 7. Günü bekle kuzumAynen benimde öyle. Bazen diyorum bugün çok mu eğilip kalktım acaba diyeYarın test yapmak istiyorum ama 7. Günü de beklemek istiyorum yarın yapsam çıkar mı ki
BiZde öyle merkez diğer yakada olunca epey yol döndük bi de trafik fln en yakın avm girip yemek yedik eşimle çok açtım onca yolu gidemem dedimNeden kendini suçluyorsun kısa süreli yolculuk sakıncalı değil kibende önde oturdum ve hastaneden çıkınca eve direk gitmedik dışarıda yemek yedik öyle evet gittik, eve gelmem 3 saati buldu o süre boyunca ya yoldaydım ya da dışarı da yemek yiyorduk aktiftim evde de sürekli yatmadım bilmiyorum doğru mu ama gerçekten kasmıyorum. 3. Gün hastaneye gittim ilaç yazdırmaya, dönüşte arkadaşımın iş yerine uğradım 1 2 saat kadar oturduk lafladik sonra eve geldim. Nebileyim genel olarak hareketiyim sadece ağır kaldırmamaya falan dikkat ediyorum
5. Gün embriyosu5.gün embriyosuysa bi ihtimal ama 3.gün çıkmaz henüz
Ben zaten klinige giderken sadece simit yemiştimBiZde öyle merkez diğer yakada olunca epey yol döndük bi de trafik fln en yakın avm girip yemek yedik eşimle çok açtım onca yolu gidemem dedimbu transfer günü 1 saat sonrası fln dı
yaaa ne güzel inşallah doğrudur koyulaşır çizgin günden güne, 23 haziranın ilk gebesi sen olursun :) ne gibi değişiklikler hissedip test yapmaya karar verdinkizlar bana dua edin...dun bazi degisiklikler hissettim kendimde.. sabah kalkinca test yaptim, transferedn sonra 5. gun aslinda, yapmamam soylenmisti bu kadar erken ama..neyse cok cok silik bi cizgi cikti cok sukur..ama biraz testin bekleme suresini gecmisti...dua edin insallah bebeklerim benimle olsun.. erken gebelik testiydi, gorunuyor sanki baya..
test yapip iyi mi ettim bilmiyorum, simdi var mi, ya test koyulasmazsa diye daha cok geriliyorum...siz benim yaptigimi yapmayin yine de...gereksiz stres oldum...neyse dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?