Ahh ne guzel haber, aman yine de dikkat, biraz erken cunku sakin ilaclarini falan aksatma.. insallah kanda da ayni sonucu gorursun..kizlar bana dua edin...dun bazi degisiklikler hissettim kendimde.. sabah kalkinca test yaptim, transferedn sonra 5. gun aslinda, yapmamam soylenmisti bu kadar erken ama..neyse cok cok silik bi cizgi cikti cok sukur..ama biraz testin bekleme suresini gecmisti...dua edin insallah bebeklerim benimle olsun.. erken gebelik testiydi, gorunuyor sanki baya..
test yapip iyi mi ettim bilmiyorum, simdi var mi, ya test koyulasmazsa diye daha cok geriliyorum...siz benim yaptigimi yapmayin yine de...gereksiz stres oldum...neyse dua ile...
insallah insallah canimyaaa ne güzel inşallah doğrudur koyulaşır çizgin günden güne, 23 haziranın ilk gebesi sen olursun :) ne gibi değişiklikler hissedip test yapmaya karar verdin
insallah canim, oyle ilaclar konusunda doktorumda cok netti. ozellikle progestron ignesi en onemlisi demisti...Ahh ne guzel haber, aman yine de dikkat, biraz erken cunku sakin ilaclarini falan aksatma.. insallah kanda da ayni sonucu gorursun..
Ayy ne güzel bir haber bu bence iki güne kadar kan testini ver. Daha fazla eziyet etme kendine. Sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallahkizlar bana dua edin...dun bazi degisiklikler hissettim kendimde.. sabah kalkinca test yaptim, transferedn sonra 5. gun aslinda, yapmamam soylenmisti bu kadar erken ama..neyse cok cok silik bi cizgi cikti cok sukur..ama biraz testin bekleme suresini gecmisti...dua edin insallah bebeklerim benimle olsun.. erken gebelik testiydi, gorunuyor sanki baya..
test yapip iyi mi ettim bilmiyorum, simdi var mi, ya test koyulasmazsa diye daha cok geriliyorum...siz benim yaptigimi yapmayin yine de...gereksiz stres oldum...neyse dua ile...
Ayy ne güzel bir haber bu bence iki güne kadar kan testini ver. Daha fazla eziyet etme kendine. Sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallahDarısı bizim başımıza
Ayyy süper haber insallah biz de görürüz o çizgilericanim ben texas dayim, burda kan testi sadece doktorun istemesiyle veriliyor, simdi doktora soylesem kizar, niye acele ettin diye...sessizce beklicem persembeyi...esimde kizdi, testlerimi saklamisti ama ben buldum iste dayanamadim yaptim
Benim 3.günüm ve benimkiler 3.gün embriyosuydu hem de. Ama göğüslerim dokununca acıyor benim de. İlaçlardandır diyordum ama bilemedim şimdiinsallah insallah canim, hep beraber olalim insallha...dun adet sancisindan daha hafif bi ince sizi hissettim, sonra goguslerimde hassasiyet oldu ama cok dayanilmaz degildi. sadece olan disi bi dokunmaya hassaslik gibi... iki belirti de cok yogun degildi ama yani ben kendimi dinledigim icin rahatlikla fark ettim ama su an calisiyor olsaydim, eminim gunluk telasta anlamazdim...
cok tesekkurler canim, ben de cok karisim su an..insallah hepimiz gorelim guzel sonuclari, saglicakla kucagimiza alalim insallahAyyy süper haber insallah biz de görürüz o çizgileriçok sevindim yine umutsuzlanmıstım keyfim yerine geldi
İnsallah canım ben su umutsuzluğu bir türlü atamadım üstümden olmadı gibi hissediyorum hepcok tesekkurler canim, ben de cok karisim su an..insallah hepimiz gorelim guzel sonuclari, saglicakla kucagimiza alalim insallah
Benim 3.günüm ve benimkiler 3.gün embriyosuydu hem de. Ama göğüslerim dokununca acıyor benim de. İlaçlardandır diyordum ama bilemedim şimdi
canim hayir dusun hayir olsun, biliyorum insan zorlaniyor, dun aksam ben de cok umutsuzdum..bi ara hic belirti yoktu sanki...İnsallah canım ben su umutsuzluğu bir türlü atamadım üstümden olmadı gibi hissediyorum hep
Benim de yok işte ya arada bir adet olcam gibi karın ayrım oluyor ama öyle batma göğüs hassasiyeti falan yok bir de uykum geliyor gun içinde uyuyorum çoğunlukla ama ben zaten uyumayı severimcanim hayir dusun hayir olsun, biliyorum insan zorlaniyor, dun aksam ben de cok umutsuzdum..bi ara hic belirti yoktu sanki...
aa bak onu unuttum.. uyku duzenim degisti, gun ortasinda uyuyamam ben normalde, iki gundur oglen uyuyakaliyordum...gece de 10-11 gibi uyuyorum ki ben evde oldugum icin vicud yorulmadigi icin cabuk uykuya dalamiyorumdum..sanki 2 fundur hemen uykuya geciyorum gibi...Benim de yok işte ya arada bir adet olcam gibi karın ayrım oluyor ama öyle batma göğüs hassasiyeti falan yok bir de uykum geliyor gun içinde uyuyorum çoğunlukla ama ben zaten uyumayı severim
Oyyy Maşallahkizlar bana dua edin...dun bazi degisiklikler hissettim kendimde.. sabah kalkinca test yaptim, transferedn sonra 5. gun aslinda, yapmamam soylenmisti bu kadar erken ama..neyse cok cok silik bi cizgi cikti cok sukur..ama biraz testin bekleme suresini gecmisti...dua edin insallah bebeklerim benimle olsun.. erken gebelik testiydi, gorunuyor sanki baya..
Oyyy Maşallah ☺ Daha parlak çizgi görürsün İnşallah ☺
Anladım canım o kısmı kötüymüş gerçekten. Ama beşinci günde silikte olsa çıkan çok nadir bence vardır. İyi düşünün iyi olsuncanim ben texas dayim, burda kan testi sadece doktorun istemesiyle veriliyor, simdi doktora soylesem kizar, niye acele ettin diye...sessizce beklicem persembeyi...esimde kizdi, testlerimi saklamisti ama ben buldum iste dayanamadim yaptim
Merhaba, doktorum bana duphalac verdi kabizlik icin, ben transfer sonrasi ciddi kabizlik cekiyorum ve tek bu ise yariyor. Suanda da kullaniyorum hatta. Doktorunuza sorun uygun derse bence alabilirsiniz.Opu sonrası - cumadan beri- hala tuvalete çıkamadım. Ve şişkinlik var. Kayısı zeytinyağı aktivia hepsini denedim. Var mi önerisi olan
Ayy ciddi misiiinn çok sevindim yaakizlar bana dua edin...dun bazi degisiklikler hissettim kendimde.. sabah kalkinca test yaptim, transferedn sonra 5. gun aslinda, yapmamam soylenmisti bu kadar erken ama..neyse cok cok silik bi cizgi cikti cok sukur..ama biraz testin bekleme suresini gecmisti...dua edin insallah bebeklerim benimle olsun.. erken gebelik testiydi, gorunuyor sanki baya..
Ananas acken ye ustune de bol su biraz yuru hareket et cok iyi geliyorOpu sonrası - cumadan beri- hala tuvalete çıkamadım. Ve şişkinlik var. Kayısı zeytinyağı aktivia hepsini denedim. Var mi önerisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?