- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Zeytinyağında kuru inciri 1 gün bekletip yiyince kabızlığa iyi geliyor ama düzenli olarak her sabah yemek lazımOpu sonrası - cumadan beri- hala tuvalete çıkamadım. Ve şişkinlik var. Kayısı zeytinyağı aktivia hepsini denedim. Var mi önerisi olan
Bana geliyor ki sen yarın ilk iş bir test alıp yapacaksınAyy ciddi misiiinn çok sevindim yaaAllahım inşallah devamı gelir çok mutlu oldum darısı bize inşallah ve beni çok heveslendirdin şuan evde test olsa kesin yapardım
Ayy ciddi misiiinn çok sevindim yaaAllahım inşallah devamı gelir çok mutlu oldum darısı bize inşallah ve beni çok heveslendirdin şuan evde test olsa kesin yapardım
Ya ben internetten test sipariş verdim onları bekliyorumBana geliyor ki sen yarın ilk iş bir test alıp yapacaksın
AmiiinAmin, insallah ya....hamd olsun, hafif bi cizgi gorduk ama simdi beklemek daha zor oldu...insallah hepimizin guzel haberleriyle dolar burasi
Ya ben testlerimi Çöpe atmıştım bir gun sinirlenipYa ben internetten test sipariş verdim onları bekliyorumaslında evde varmış az önce baktım ama normal test, erken değil
HahahYa ben testlerimi Çöpe atmıştım bir gun sinirlenipçok pişmanım suan
Yok yapmam zaten çok korkuyorumHahahama senin bugün 4. Gün oluyor kuzucum yapmaya falan kalksan allah korusun boşuna üzersin kendini
Vardır inşallah cnm. Umutlandırmak gibi olacak ama bnde 5.günün aksamı test yaptım çok silik hayalet gibi çizgi cıktı. Sabahında ilk idrarla erken gebelik testini yaptım ve sizinle paylaştım. Sen kalbini ferah tut, Allahın izniyle bebeğin seninle anneye sımsıkı tutunmustur cnm❤❤ testin varsa arada yaparsın koyulasmasini takip edersin. Şimdi gördün ya vakit geçmez gelmez o test günükizlar bana dua edin...dun bazi degisiklikler hissettim kendimde.. sabah kalkinca test yaptim, transferedn sonra 5. gun aslinda, yapmamam soylenmisti bu kadar erken ama..neyse cok cok silik bi cizgi cikti cok sukur..ama biraz testin bekleme suresini gecmisti...dua edin insallah bebeklerim benimle olsun.. erken gebelik testiydi, gorunuyor sanki baya..
test yapip iyi mi ettim bilmiyorum, simdi var mi, ya test koyulasmazsa diye daha cok geriliyorum...siz benim yaptigimi yapmayin yine de...gereksiz stres oldum...neyse dua ile...
Kaçıncı gun embriyosuydu canım 5.gun taze transfer benim yapsam çıkar mı acaba kaçıncı gun yapsam cıkarVardır inşallah cnm. Umutlandırmak gibi olacak ama bnde 5.günün aksamı test yaptım çok silik hayalet gibi çizgi cıktı. Sabahında ilk idrarla erken gebelik testini yaptım ve sizinle paylaştım. Sen kalbini ferah tut, Allahın izniyle bebeğin seninle anneye sımsıkı tutunmustur cnm❤❤ testin varsa arada yaparsın koyulasmasini takip edersin. Şimdi gördün ya vakit geçmez gelmez o test günükendimden biliyorum çünkü
Olumlu düşünelim iyi konuşalım iyiyi çağıralım kuzucumYok yapmam zaten çok korkuyoruminsallah güzel sonuç alırız eşim de kızıyor ağzından hiç hayırlı laf çıkmıyor diye
Ben kötüyü baya baya çağırdım herhalde kötüye hazırlanayım derkenOlumlu düşünelim iyi konuşalım iyiyi çağıralım kuzucumBazen benimde ağzımdan kaçıyor benimkide uyarıyor hemen kötüyü çağırma diye inşallah hayırlı sonuçlar alırz
MaşallahVardır inşallah cnm. Umutlandırmak gibi olacak ama bnde 5.günün aksamı test yaptım çok silik hayalet gibi çizgi cıktı. Sabahında ilk idrarla erken gebelik testini yaptım ve sizinle paylaştım. Sen kalbini ferah tut, Allahın izniyle bebeğin seninle anneye sımsıkı tutunmustur cnm❤❤ testin varsa arada yaparsın koyulasmasini takip edersin. Şimdi gördün ya vakit geçmez gelmez o test günükendimden biliyorum çünkü
Hiç belli olmaz kuzum inşallah olumlu sonuç alırsın bakma pozitif pozitif yazdığıma dillendirmesemde içimde fırtınalar kopuyorBen kötüyü baya baya çağırdım herhalde kötüye hazırlanayım derken
İnsallah canım hayırlısıyla burası pozitif sonuçlarla dolsunHiç belli olmaz kuzum inşallah olumlu sonuç alırsın bakma pozitif pozitif yazdığıma dillendirmesemde içimde fırtınalar kopuyor
Yok kuzum senin çok erken daha. 5.gün dondurulmuş embriyo idi. Testte çıkınca rahatliyorsun evet ama zamanda geçmiyor cnm bir de bnm test tarihim 14.gün idi. O yüzde öyle deli cesareti geldi ve şansıma çıktı. En az 7.ya da 8.günü bekle bence. Ben bi de çıkmazsa test hatalı der geçerdim. O yüzden psikoloji önemli. Hazır hissetmiyorsanız sakin yapmayın bekleyin.Kaçıncı gun embriyosuydu canım 5.gun taze transfer benim yapsam çıkar mı acaba kaçıncı gun yapsam cıkar
Hiç hazır olamam diye düşünüyorumYok kuzum senin çok erken daha. 5.gün dondurulmuş embriyo idi. Testte çıkınca rahatliyorsun evet ama zamanda geçmiyor cnm bir de bnm test tarihim 14.gün idi. O yüzde öyle deli cesareti geldi ve şansıma çıktı. En az 7.ya da 8.günü bekle bence. Ben bi de çıkmazsa test hatalı der geçerdim. O yüzden psikoloji önemli. Hazır hissetmiyorsanız sakin yapmayın bekleyin.
Normal testti hatta eczacı hediye olarak vermiş, adi şanı bilinmeyen bir test. O yüzden test bozuk der geçerdim. Hazır değilseniz sakin yapmayın. Evet çıkabilir ama çıkmayadabilir. 2 sonuca da hazır olmak ve moral bozmadan ilaçlara devam etmek önemliMaşallahPekii akşam yaptığın test erken gebelik testi miydi normal testlerden mı?
Cnm kacıncı gunun test günü?Hiç hazır olamam diye düşünüyorumnegatifi görmemek icin hiç yapmayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?