Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Opu sonrası - cumadan beri- hala tuvalete çıkamadım. Ve şişkinlik var. Kayısı zeytinyağı aktivia hepsini denedim. Var mi önerisi olan
Zeytinyağında kuru inciri 1 gün bekletip yiyince kabızlığa iyi geliyor ama düzenli olarak her sabah yemek lazım

Ayy ciddi misiiinn çok sevindim yaa Allahım inşallah devamı gelir çok mutlu oldum darısı bize inşallah ve beni çok heveslendirdin şuan evde test olsa kesin yapardım

Amin, insallah ya. ...hamd olsun, hafif bi cizgi gorduk ama simdi beklemek daha zor oldu...insallah hepimizin guzel haberleriyle dolar burasi

Vardır inşallah cnm. Umutlandırmak gibi olacak ama bnde 5.günün aksamı test yaptım çok silik hayalet gibi çizgi cıktı. Sabahında ilk idrarla erken gebelik testini yaptım ve sizinle paylaştım. Sen kalbini ferah tut, Allahın izniyle bebeğin seninle anneye sımsıkı tutunmustur cnm❤❤ testin varsa arada yaparsın koyulasmasini takip edersin. Şimdi gördün ya vakit geçmez gelmez o test günü kendimden biliyorum çünkü

Kaçıncı gun embriyosuydu canım 5.gun taze transfer benim yapsam çıkar mı acaba kaçıncı gun yapsam cıkar

Yok yapmam zaten çok korkuyorum insallah güzel sonuç alırız eşim de kızıyor ağzından hiç hayırlı laf çıkmıyor diye
Olumlu düşünelim iyi konuşalım iyiyi çağıralım kuzucum Bazen benimde ağzımdan kaçıyor benimkide uyarıyor hemen kötüyü çağırma diye inşallah hayırlı sonuçlar alırz

Olumlu düşünelim iyi konuşalım iyiyi çağıralım kuzucum Bazen benimde ağzımdan kaçıyor benimkide uyarıyor hemen kötüyü çağırma diye inşallah hayırlı sonuçlar alırz
Ben kötüyü baya baya çağırdım herhalde kötüye hazırlanayım derken

Maşallah Pekii akşam yaptığın test erken gebelik testi miydi normal testlerden mı?

Kaçıncı gun embriyosuydu canım 5.gun taze transfer benim yapsam çıkar mı acaba kaçıncı gun yapsam cıkar
Yok kuzum senin çok erken daha. 5.gün dondurulmuş embriyo idi. Testte çıkınca rahatliyorsun evet ama zamanda geçmiyor cnm bir de bnm test tarihim 14.gün idi. O yüzde öyle deli cesareti geldi ve şansıma çıktı. En az 7.ya da 8.günü bekle bence. Ben bi de çıkmazsa test hatalı der geçerdim. O yüzden psikoloji önemli. Hazır hissetmiyorsanız sakin yapmayın bekleyin.

Hiç hazır olamam diye düşünüyorum negatifi görmemek icin hiç yapmayabilirim

Maşallah Pekii akşam yaptığın test erken gebelik testi miydi normal testlerden mı?
Normal testti hatta eczacı hediye olarak vermiş, adi şanı bilinmeyen bir test. O yüzden test bozuk der geçerdim. Hazır değilseniz sakin yapmayın. Evet çıkabilir ama çıkmayadabilir. 2 sonuca da hazır olmak ve moral bozmadan ilaçlara devam etmek önemli

Arkadaşlar prolutexi dolapta mi tutuyorsunuz dışarda mi? Prospektuste sogutmayin yazıyor ama havada çok sicak.bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…