- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Ay normalmiydiii ben bi şansımı deneyeceğim galiba, eğer negatif çıkarsa üzülürüm ama tamamen salmam kendimi erken diyeNormal testti hatta eczacı hediye olarak vermiş, adi şanı bilinmeyen bir test. O yüzden test bozuk der geçerdim. Hazır değilseniz sakin yapmayın. Evet çıkabilir ama çıkmayadabilir. 2 sonuca da hazır olmak ve moral bozmadan ilaçlara devam etmek önemli
10.gun canım 6 Temmuz yazmışlar kagıfaCnm kacıncı gunun test günü?
Yaparsan şöyle düşün, ilk idrarla yapmadın ve normal testle yaptınAy normalmiydiii ben bi şansımı deneyeceğim galiba, eğer negatif çıkarsa üzülürüm ama tamamen salmam kendimi erken diye
Tamam inşallah bunu başarabilirimYaparsan şöyle düşün, ilk idrarla yapmadın ve normal testle yaptınlütfen
Bekle biraz daha az kalmis zaten. Hazir olursan belki 1 yada 2 gun once bakarsin idrarda. Erken öğrensen de illa bekleyeceksin hep beklemekle geçiyor cnm.10.gun canım 6 Temmuz yazmışlar kagıfa
Bosu bosuna uzulmek yok cnm. Test günü olmadığı için hep umut varTamam inşallah bunu başarabilirim
Heyecanlandım yapacak mısın şimdiAy normalmiydiii ben bi şansımı deneyeceğim galiba, eğer negatif çıkarsa üzülürüm ama tamamen salmam kendimi erken diye
Haklısın bende böyle düşünüyorum en azından 8. Güne kadar umut vardır diye düşünüyorumBosu bosuna uzulmek yok cnm. Test günü olmadığı için hep umut var
Aslında 7. Günü bekleyecektim ama gerçekten dayanamıyorum bir bakiyim dolapta test var mı dedim varmış görmez olaydımHeyecanlandım yapacak mısın şimdi
Ayyy yaparsan bize de söyleAslında 7. Günü bekleyecektim ama gerçekten dayanamıyorum bir bakiyim dolapta test var mı dedim varmış görmez olaydımyapacağım ama afedersin lavaboya yeni gitmiştim şuan yapamam sanırım
Hadi bakalım ınş erken bi mutluluk yaşarsın bize de umut olursunAslında 7. Günü bekleyecektim ama gerçekten dayanamıyorum bir bakiyim dolapta test var mı dedim varmış görmez olaydımyapacağım ama afedersin lavaboya yeni gitmiştim şuan yapamam sanırım
Vardır inşallah cnm. Umutlandırmak gibi olacak ama bnde 5.günün aksamı test yaptım çok silik hayalet gibi çizgi cıktı. Sabahında ilk idrarla erken gebelik testini yaptım ve sizinle paylaştım. Sen kalbini ferah tut, Allahın izniyle bebeğin seninle anneye sımsıkı tutunmustur cnm❤❤ testin varsa arada yaparsın koyulasmasini takip edersin. Şimdi gördün ya vakit geçmez gelmez o test günükendimden biliyorum çünkü
Eğer normal gebelik testinde pozitif görürsem istisna olurum diye düşünüyorum 5. Gün ya birde. TedirginimHadi bakalım ınş erken bi mutluluk yaşarsın bize de umut olursun
Merhabalar, ben sizden bir gün önce yani 22 haziranda transfer oldum, merkez 1 temmuz test gunünüz dedi. Bence sizde gönül rahatlığı ile 2 temmuzda yapabilirsinizBana 6 temmuz dedi pazara denk geliyor diye 6 temmuz dedi sanırım. İnşallah hayırlısı olur.ben erken yapmayı düşünüyorum ama
Eğer normal gebelik testinde pozitif görürsem istisna olurum diye düşünüyorum 5. Gün ya birde. Tedirginiminşallah güzel haberler veririm
Ben salonun gunes almayan bi kismina koydum mutfak ve oda sicak oluyor. Bu arada dolaba koyulmamasi lazim diye biliyorum. Oda sicakliginda gunesten ve nemden koruyun demislerdi bana.Arkadaşlar prolutexi dolapta mi tutuyorsunuz dışarda mi? Prospektuste sogutmayin yazıyor ama havada çok sicak.bilemedim
Saat 22.00 burada, ama o test oradayken gerçekten duramıyorumcanim bence sabah yap, ilk idrar ile...zaten gec olmustur trde, sabahi bekle derim
Aaa öyle mi dedilerrMerhabalar, ben sizden bir gün önce yani 22 haziranda transfer oldum, merkez 1 temmuz test gunünüz dedi. Bence sizde gönül rahatlığı ile 2 temmuzda yapabilirsiniz
Hayırlı olsun cnm çıkmazsa üzülme çok erken daha .inşallah çıkarEğer normal gebelik testinde pozitif görürsem istisna olurum diye düşünüyorum 5. Gün ya birde. Tedirginiminşallah güzel haberler veririm
Canim madem bu kadar engel olamiyorsun tamam yap ama kendine de bi soz ver, daha erken ve cok vaktin var.. suanda tek cizgi gorsen de moral bozmak yok. Kaldigin yerden devam edecegine ve umudunu yuksek tutacagina soz ver kendine oyle yap. Veremiyorsan da yapma cope at testi..Saat 22.00 burada, ama o test oradayken gerçekten duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?