Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ay normalmiydiii ben bi şansımı deneyeceğim galiba, eğer negatif çıkarsa üzülürüm ama tamamen salmam kendimi erken diye

aynen canim ya...cok sukur ufak bi goz kirpti gibi..insallah artarak da devam eder...

Bana 6 temmuz dedi pazara denk geliyor diye 6 temmuz dedi sanırım. İnşallah hayırlısı olur. ben erken yapmayı düşünüyorum ama
Merhabalar, ben sizden bir gün önce yani 22 haziranda transfer oldum, merkez 1 temmuz test gunünüz dedi. Bence sizde gönül rahatlığı ile 2 temmuzda yapabilirsiniz

Arkadaşlar prolutexi dolapta mi tutuyorsunuz dışarda mi? Prospektuste sogutmayin yazıyor ama havada çok sicak.bilemedim
Ben salonun gunes almayan bi kismina koydum mutfak ve oda sicak oluyor. Bu arada dolaba koyulmamasi lazim diye biliyorum. Oda sicakliginda gunesten ve nemden koruyun demislerdi bana.

Merhabalar, ben sizden bir gün önce yani 22 haziranda transfer oldum, merkez 1 temmuz test gunünüz dedi. Bence sizde gönül rahatlığı ile 2 temmuzda yapabilirsiniz
Aaa öyle mi dedilerr ben o güne kadar sabredersem kanı veririm. Şuan idrar testini yapmamak için zor duruyorum

Eğer normal gebelik testinde pozitif görürsem istisna olurum diye düşünüyorum 5. Gün ya birde. Tedirginim inşallah güzel haberler veririm
Hayırlı olsun cnm çıkmazsa üzülme çok erken daha .inşallah çıkar Haber bekliyoruz.Bende idrar testi yaptım.Transferden sonraki 6. gün çift çizgiyi görmüştüm.

Saat 22.00 burada, ama o test oradayken gerçekten duramıyorum
Canim madem bu kadar engel olamiyorsun tamam yap ama kendine de bi soz ver, daha erken ve cok vaktin var.. suanda tek cizgi gorsen de moral bozmak yok. Kaldigin yerden devam edecegine ve umudunu yuksek tutacagina soz ver kendine oyle yap. Veremiyorsan da yapma cope at testi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…