Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ben salonun gunes almayan bi kismina koydum mutfak ve oda sicak oluyor. Bu arada dolaba koyulmamasi lazim diye biliyorum. Oda sicakliginda gunesten ve nemden koruyun demislerdi bana.
Hem vajinal jel hem de progeston içeren iğne mi kullanıyorsunuz acaba

Hayırlı olsun cnm .Koyulaşarak devam etsin inşallah

Hayırlı olsun cnm çıkmazsa üzülme çok erken daha .inşallah çıkar Haber bekliyoruz.Bende idrar testi yaptım.Transferden sonraki 6. gün çift çizgiyi görmüştüm.
Maşallah ya size Gerçekten erken diye tamamen üzülmem birde erken gebelik değil ya test. Gerçi arkadaşta çıkmış ama belli olmaz her vücut aynı zamanda salgılamaz hcg yi bi umut eğer bebeğim benimleyse inşallah varlığını gösterir

Bunu yapabilirim inanıyorum kendime gerçekten iyice soktum kafama erken daha negatif olsa bile bırakmayacağım kendimi dedim. İnşallah test sonucundan sonra kendime verdiğim söze sadık kalırım

Ben de her ikisini de kullanıyorum neye göre veriyorlar acaba kimisi iğne kullanmıyor kimisi jel kullanmıyor
Bazı doktorlar her ihtimali göz önünde bulundurup bütün ilaçları veriyor. Oğlumda tedavimi yapan doktorum bütün ilaçları vermişti. Progestan iğne, kan sulandırıcı iğne, süt hormonu baskılayıcı, idrar söktürücü, beyaz haplar. Bu seferki doktorum gereksiz ilaç yüklemesine karşıyım deyip sadece vajinal jel ve beyaz haplardan verdi. Benim de kafam bu duruma takıl. Oğlumda başarılı olmuştuk bunda da aynı ilaçları verseydi diye.

Ama bant kullaniyorum belli jel ile ayni ozelikte olabilir. Bant, prolutex, estrofem, kan sulandirici hap ve igne bide folik asit kullaniyorum:)
Kan sulandırıcıyı neye göre verdiler canım bana vermedi doktor jel iğne estrpferm ve folik asit kullanıyorum ben

Ben de diyorum bana neden kam sulandırıcı falan vermedi ben sadece folik asit estroferm progestan iğne bir de crinone jel kullanıyorum

Ya ben internetten test sipariş verdim onları bekliyorum aslında evde varmış az önce baktım ama normal test, erken değil
Allahım ne cesaret benim test günüm ayın beşi pazara geliyor ona bile cesaret edemiyorum. Evde yapmam ertesi gün Kan veririm diye düşünüyorum

Allahım ne cesaret benim test günüm ayın beşi pazara geliyor ona bile cesaret edemiyorum. Evde yapmam ertesi gün Kan veririm diye düşünüyorum
O test o dolaptan çıkmasaydı uslu uslu 7. Günü bekleyecektim ama dayanamadım.. birazdan yapacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…