Hem vajinal jel hem de progeston içeren iğne mi kullanıyorsunuz acabaBen salonun gunes almayan bi kismina koydum mutfak ve oda sicak oluyor. Bu arada dolaba koyulmamasi lazim diye biliyorum. Oda sicakliginda gunesten ve nemden koruyun demislerdi bana.
Hayırlı olsun cnm .Koyulaşarak devam etsin inşallahkizlar bana dua edin...dun bazi degisiklikler hissettim kendimde.. sabah kalkinca test yaptim, transferedn sonra 5. gun aslinda, yapmamam soylenmisti bu kadar erken ama..neyse cok cok silik bi cizgi cikti cok sukur..ama biraz testin bekleme suresini gecmisti...dua edin insallah bebeklerim benimle olsun.. erken gebelik testiydi, gorunuyor sanki baya..
test yapip iyi mi ettim bilmiyorum, simdi var mi, ya test koyulasmazsa diye daha cok geriliyorum...siz benim yaptigimi yapmayin yine de...gereksiz stres oldum...neyse dua ile...
Ben jel kullanmiyorum, hic de kullanmadim tedavim boyuncaHem vajinal jel hem de progeston içeren iğne mi kullanıyorsunuz acaba
Maşallah ya sizeHayırlı olsun cnm çıkmazsa üzülme çok erken daha .inşallah çıkarHaber bekliyoruz.Bende idrar testi yaptım.Transferden sonraki 6. gün çift çizgiyi görmüştüm.
Ben de her ikisini de kullanıyorum neye göre veriyorlar acaba kimisi iğne kullanmıyor kimisi jel kullanmıyorHem vajinal jel hem de progeston içeren iğne mi kullanıyorsunuz acaba ☺
Ben o şekilde kullanıyorum iğneyi gün aşırı 2 ampul birden vuruluyorumHem vajinal jel hem de progeston içeren iğne mi kullanıyorsunuz acaba ☺
Bunu yapabilirim inanıyorum kendime gerçekten iyice soktum kafama erken daha negatif olsa bile bırakmayacağım kendimi dedim. İnşallah test sonucundan sonra kendime verdiğim söze sadık kalırımCanim madem bu kadar engel olamiyorsun tamam yap ama kendine de bi soz ver, daha erken ve cok vaktin var.. suanda tek cizgi gorsen de moral bozmak yok. Kaldigin yerden devam edecegine ve umudunu yuksek tutacagina soz ver kendine oyle yap. Veremiyorsan da yapma cope at testi..
Ama bant kullaniyorum belli jel ile ayni ozelikte olabilir. Bant, prolutex, estrofem, kan sulandirici hap ve igne bide folik asit kullaniyorum:)Hem vajinal jel hem de progeston içeren iğne mi kullanıyorsunuz acaba
Hadi bakalim arkadasim o zaman biz de sana guveniyoruz.. sozunu tutacagini biliyoruzBunu yapabilirim inanıyorum kendime gerçekten iyice soktum kafama erken daha negatif olsa bile bırakmayacağım kendimi dedim. İnşallah test sonucundan sonra kendime verdiğim söze sadık kalırım
Evet evet, ben Memorial sisli’de tedavi görüyorum orda 10. Gün test yaptırıyorlar.Aaa öyle mi dedilerrben o güne kadar sabredersem kanı veririm. Şuan idrar testini yapmamak için zor duruyorum
Bazı doktorlar her ihtimali göz önünde bulundurup bütün ilaçları veriyor. Oğlumda tedavimi yapan doktorum bütün ilaçları vermişti. Progestan iğne, kan sulandırıcı iğne, süt hormonu baskılayıcı, idrar söktürücü, beyaz haplar. Bu seferki doktorum gereksiz ilaç yüklemesine karşıyım deyip sadece vajinal jel ve beyaz haplardan verdi. Benim de kafam bu duruma takıl. Oğlumda başarılı olmuştuk bunda da aynı ilaçları verseydi diye.Ben de her ikisini de kullanıyorum neye göre veriyorlar acaba kimisi iğne kullanmıyor kimisi jel kullanmıyor
Kan sulandırıcıyı neye göre verdiler canım bana vermedi doktor jel iğne estrpferm ve folik asit kullanıyorum benAma bant kullaniyorum belli jel ile ayni ozelikte olabilir. Bant, prolutex, estrofem, kan sulandirici hap ve igne bide folik asit kullaniyorum:)
Ben de diyorum bana neden kam sulandırıcı falan vermediBazı doktorlar her ihtimali göz önünde bulundurup bütün ilaçları veriyor. Oğlumda tedavimi yapan doktorum bütün ilaçları vermişti. Progestan iğne, kan sulandırıcı iğne, süt hormonu baskılayıcı, idrar söktürücü, beyaz haplar. Bu seferki doktorum gereksiz ilaç yüklemesine karşıyım deyip sadece vajinal jel ve beyaz haplardan verdi. Benim de kafam bu duruma takıl. Oğlumda başarılı olmuştuk bunda da aynı ilaçları verseydi diye.
Allah razı olsun destekleriniz gerçekten çok iyi geliyorHadi bakalim arkadasim o zaman biz de sana guveniyoruz.. sozunu tutacagini biliyoruz
Ben de memorial Antalya’dayım bana da 10. Gun dedilerEvet evet, ben Memorial sisli’de tedavi görüyorum orda 10. Gün test yaptırıyorlar.
Allahım ne cesaret benim test günüm ayın beşi pazara geliyor ona bile cesaret edemiyorum. Evde yapmam ertesi gün Kan veririm diye düşünüyorumYa ben internetten test sipariş verdim onları bekliyorumaslında evde varmış az önce baktım ama normal test, erken değil
Heyecanla bekliyoruzAllah razı olsun destekleriniz gerçekten çok iyi geliyor
Hadi hayırlısı o zaman inşallah yaEvet evet, ben Memorial sisli’de tedavi görüyorum orda 10. Gün test yaptırıyorlar.
O test o dolaptan çıkmasaydı uslu uslu 7. Günü bekleyecektimAllahım ne cesaret benim test günüm ayın beşi pazara geliyor ona bile cesaret edemiyorum. Evde yapmam ertesi gün Kan veririm diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?