Benim size göre sadece iğnem eksik. En az ilaç ben kullanıyorum galiba. Bu duruma da kafam takıldı kan sulandırıcıyı kaç kere sordum gerek yok dedi. İğneyi de unutmuştum kullandığımı burda yazdıklarınızı görünce hatırladım çok yakıyorduBen de diyorum bana neden kam sulandırıcı falan vermediben sadece folik asit estroferm progestan iğne bir de crinone jel kullanıyorum
Birazdan yapacak mısın ben bile heyecanlandım sen öyle söyleyinceO test o dolaptan çıkmasaydı uslu uslu 7. Günü bekleyecektimama dayanamadım.. birazdan yapacağım inşallah
İnşallah sevindirici olur sonuçO test o dolaptan çıkmasaydı uslu uslu 7. Günü bekleyecektimama dayanamadım.. birazdan yapacağım inşallah
Yaparken değil de sonrasında oturamıyorımBenim size göre sadece iğnem eksik. En az ilaç ben kullanıyorum galiba. Bu duruma da kafam takıldı kan sulandırıcıyı kaç kere sordum gerek yok dedi. İğneyi de unutmuştum kullandığımı burda yazdıklarınızı görünce hatırladım çok yakıyordu
Biz seninle aynı ilaçları kullanıyoruz + olarak coraspin ve vitamin alıyorum. Kan sulandırıcıyı artık önlem amaçlı da olsa her doktor vermiyor kan pıhtı sorunu olunca veriyor diye duymuştum başta bende düşündüm neden vermedi ki diye ama aspirinde kan sulandırıcı kadar değil tabiki ama aynı iş için varBen de diyorum bana neden kam sulandırıcı falan vermediben sadece folik asit estroferm progestan iğne bir de crinone jel kullanıyorum
Heyecanla bekliyoruz
Sonucu haber veririm de bana negatif olacak gibi geliyor suanki sonuçİnşallah sevindirici olur sonuç
Bana test yapılmıştı pıhtılaşma testi ama unutmuştur sonucunu benceBiz seninle aynı ilaçları kullanıyoruz + olarak coraspin ve vitamin alıyorum. Kan sulandırıcıyı artık önlem amaçlı da olsa her doktor vermiyor kan pıhtı sorunu olunca veriyor diye duymuştum başta bende düşündüm neden vermedi ki diye ama aspirinde kan sulandırıcı kadar değil tabiki ama aynı iş için var
Evet aspirin de aynı işi görüyor. Ben kendim alıp günlük bi tane içsem diye çok düşündüm ama cesaret edemedimBiz seninle aynı ilaçları kullanıyoruz + olarak coraspin ve vitamin alıyorum. Kan sulandırıcıyı artık önlem amaçlı da olsa her doktor vermiyor kan pıhtı sorunu olunca veriyor diye duymuştum başta bende düşündüm neden vermedi ki diye ama aspirinde kan sulandırıcı kadar değil tabiki ama aynı iş için var
Evet birazdan yapacağımmBirazdan yapacak mısın ben bile heyecanlandım sen öyle söyleyince
Zararı olmaz aspirinin ama yine de doktor vermediyse vardır bildiği, eğer sonucunda pıhtılaşma görseydi kesin iğne verirdi diye düşünüyorumBana test yapılmıştı pıhtılaşma testi ama unutmuştur sonucunu bencevermedi üzüldüm şimdi alıp bende mi içsem bi corasprin acaba
Neyse ben kafama göre iş yapmiyim en iyisiZararı olmaz aspirinin ama yine de doktor vermediyse vardır bildiği, eğer sonucunda pıhtılaşma görseydi kesin iğne verirdi diye düşünüyorum
Aslında bildiğim kadarı ile hiçbir zararı yok ama yine de ilaç sonuçta ve insan doktor demeden kullanmaya korkuyorEvet aspirin de aynı işi görüyor. Ben kendim alıp günlük bi tane içsem diye çok düşündüm ama cesaret edemedim
Bencede kuzucum ya Allah korusun şu donemde hic gerek yok aksiyonaNeyse ben kafama göre iş yapmiyim en iyisi
Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim. Büyük ihtimalle çok erken olduğu için negatif olabilir bu sonuca hazırla kendini pozitif çıkarsa sürpriz olur. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahO test o dolaptan çıkmasaydı uslu uslu 7. Günü bekleyecektimama dayanamadım.. birazdan yapacağım inşallah
Ben de çok az ilaç kullanıyorum sadece crinone jel ve progestan. Hiç iğnem yok transfer sonrası . Zaten tedavim boyunca da herkes kan verip hormon değerlerini yazıyordu ben bir kere bile kan vermedim her doktorun yolu yöntemi farklı diyip kendimi sakinlestiriyorum ☺Benim size göre sadece iğnem eksik. En az ilaç ben kullanıyorum galiba. Bu duruma da kafam takıldı kan sulandırıcıyı kaç kere sordum gerek yok dedi. İğneyi de unutmuştum kullandığımı burda yazdıklarınızı görünce hatırladım çok yakıyordu
İnşallah güzel haberler verirsin bizlereHadi bakalım ben de yarın sabah yapacağım erken gebelik testini Ya Allah bismillah yarın güzel haberler paylaşırız inşallah
Öyle tabi canım onlar işini bilir riske atmazBen de çok az ilaç kullanıyorum sadece crinone jel ve progestan. Hiç iğnem yok transfer sonrası . Zaten tedavim boyunca da herkes kan verip hormon değerlerini yazıyordu ben bir kere bile kan vermedim her doktorun yolu yöntemi farklı diyip kendimi sakinlestiriyorum ☺
Aynen aynen bende böyle düşünüyorum negatif çıkacak gibi geliyor sadece pozitifi görürsem sürpriz olur o yüzden yapayım dedim cidden erken ya o yüzden çok üzülmemHadi bakalım hayırlısı olsun diyelim. Büyük ihtimalle çok erken olduğu için negatif olabilir bu sonuca hazırla kendini pozitif çıkarsa sürpriz olur. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Aynen öyle kuzumÖyle tabi canım onlar işini bilir riske atmaz
Ayyyy keşke çıksa yaaaa ne moral olur hepimizeAynen aynen bende böyle düşünüyorum negatif çıkacak gibi geliyor sadece pozitifi görürsem sürpriz olur o yüzden yapayım dedim cidden erken ya o yüzden çok üzülmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?