Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ben de diyorum bana neden kam sulandırıcı falan vermedi ben sadece folik asit estroferm progestan iğne bir de crinone jel kullanıyorum
Benim size göre sadece iğnem eksik. En az ilaç ben kullanıyorum galiba. Bu duruma da kafam takıldı kan sulandırıcıyı kaç kere sordum gerek yok dedi. İğneyi de unutmuştum kullandığımı burda yazdıklarınızı görünce hatırladım çok yakıyordu

Yaparken değil de sonrasında oturamıyorım

Ben de diyorum bana neden kam sulandırıcı falan vermedi ben sadece folik asit estroferm progestan iğne bir de crinone jel kullanıyorum
Biz seninle aynı ilaçları kullanıyoruz + olarak coraspin ve vitamin alıyorum. Kan sulandırıcıyı artık önlem amaçlı da olsa her doktor vermiyor kan pıhtı sorunu olunca veriyor diye duymuştum başta bende düşündüm neden vermedi ki diye ama aspirinde kan sulandırıcı kadar değil tabiki ama aynı iş için var

Bana test yapılmıştı pıhtılaşma testi ama unutmuştur sonucunu bence vermedi üzüldüm şimdi alıp bende mi içsem bi corasprin acaba

Evet aspirin de aynı işi görüyor. Ben kendim alıp günlük bi tane içsem diye çok düşündüm ama cesaret edemedim

Bana test yapılmıştı pıhtılaşma testi ama unutmuştur sonucunu bence vermedi üzüldüm şimdi alıp bende mi içsem bi corasprin acaba
Zararı olmaz aspirinin ama yine de doktor vermediyse vardır bildiği, eğer sonucunda pıhtılaşma görseydi kesin iğne verirdi diye düşünüyorum

O test o dolaptan çıkmasaydı uslu uslu 7. Günü bekleyecektim ama dayanamadım.. birazdan yapacağım inşallah
Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim. Büyük ihtimalle çok erken olduğu için negatif olabilir bu sonuca hazırla kendini pozitif çıkarsa sürpriz olur. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Ben de çok az ilaç kullanıyorum sadece crinone jel ve progestan. Hiç iğnem yok transfer sonrası . Zaten tedavim boyunca da herkes kan verip hormon değerlerini yazıyordu ben bir kere bile kan vermedim her doktorun yolu yöntemi farklı diyip kendimi sakinlestiriyorum ☺

Öyle tabi canım onlar işini bilir riske atmaz

Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim. Büyük ihtimalle çok erken olduğu için negatif olabilir bu sonuca hazırla kendini pozitif çıkarsa sürpriz olur. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Aynen aynen bende böyle düşünüyorum negatif çıkacak gibi geliyor sadece pozitifi görürsem sürpriz olur o yüzden yapayım dedim cidden erken ya o yüzden çok üzülmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…