- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Dimi ne güzel olur yaAyyyy keşke çıksa yaaaa ne moral olur hepimize
Çok teşekkür ederim yarın arayacaklarMerhaba, doktorum bana duphalac verdi kabizlik icin, ben transfer sonrasi ciddi kabizlik cekiyorum ve tek bu ise yariyor. Suanda da kullaniyorum hatta. Doktorunuza sorun uygun derse bence alabilirsiniz.
mesajları heyecanla okudum. Sonuç ne çıktı diye. İnşallah çok mutlu bir sonuç olurİnşallah güzel haberler verirsin bizlereYarın kargom gelirse erken gebelik testi ile yaparım bende tekrar
Valla ben tedavinin basindan beri kullaniyorum oksapar igne ve coraspin.. kullan dedi kullaniyorumKan sulandırıcıyı neye göre verdiler canım bana vermedi doktor jel iğne estrpferm ve folik asit kullanıyorum ben
Yaa ben bu transferimi kimseye soylemedim bi esim bi de ben biliyoruz.. burada yazmak paylasmak cok iyi geliyor bana daAllah razı olsun destekleriniz gerçekten çok iyi geliyor
Ayyyy atsana fotosunuAllah aşkına kafayı yiyecegim galiba çok silik bir çizgi var ama yok gibi de
ay hadi insallah..bekle canim, benim 10-15 dakikada daha belirginlesmisti...Allah aşkına kafayı yiyecegim galiba çok silik bir çizgi var ama yok gibi de
Elim ayağım titriyor ağlamaktan allahım nolur gerçek olsunAyyyy atsana fotosunu
Ay İnan ben de ağladım ya çok sevindim bekliyoruz insallah çok güzel olur her şeyElim ayağım titriyor ağlamaktan allahım nolur gerçek olsunatacağım şimdi
O zaman sabah yapsan ilk idrarla daha belirgin çıkarAyyyy atsana fotosunu
Çoooooookkkk sevindimElim ayağım titriyor ağlamaktan allahım nolur gerçek olsunatacağım şimdi
Ben sadece crinone jel vr folik asit kullanıyorum, dondurulmuş embriyoydu.Benim size göre sadece iğnem eksik. En az ilaç ben kullanıyorum galiba. Bu duruma da kafam takıldı kan sulandırıcıyı kaç kere sordum gerek yok dedi. İğneyi de unutmuştum kullandığımı burda yazdıklarınızı görünce hatırladım çok yakıyordu
Ayyyy var valla orda işteEki Görüntüle 2655598
Allah aşkına ben mi çift görüyorum nolur sizde görüyor musunuz ??
Var var bende gördümEki Görüntüle 2655598
Görünüyor cnm hayırlı uğurlu olsunEki Görüntüle 2655598
Gece gece ne iyi geldin bana .hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2655598
Ayyyy var işte bariz var hadi gözün Aydın olsun gece gece umut oldun bize sağlıkla kucağına aldığın günleri de okuyalım buradan inşallahEki Görüntüle 2655598
Çok çok çok sevindim çok tebrik ederim bana o kadar umut oldun ki kat kat artsın değerin sağlıkla kucağına al insallahEki Görüntüle 2655598
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?