OlmuşEki Görüntüle 2655598
Allah aşkına ben mi çift görüyorum nolur sizde görüyor musunuz ??
Bence de var o kadar test yaptım ki olmayınca hiiiç iz bile olmuyorEki Görüntüle 2655598
Gerçekten mi rahatladımBen sadece crinone jel vr folik asit kullanıyorum, dondurulmuş embriyoydu.
Eki Görüntüle 2655598
Tabiki var allahım tamamına erdirsin inşallah. Cesaretine hayran kaldımEki Görüntüle 2655598
Kuzum baktım şimdi benim yaptığım testle aynı birebir. Hayırlı olsun cnm, tebriklerEki Görüntüle 2655598
Çok teşekkür ederim yarın arayacaklar
mesajları heyecanla okudum. Sonuç ne çıktı diye. İnşallah çok mutlu bir sonuç olurBen daha transfer olmadım ne zaman olacağım belli de değil ama burayı olurken çok heyecanlanıyorum ☺☺
Yaa ben bu transferimi kimseye soylemedim bi esim bi de ben biliyoruz.. burada yazmak paylasmak cok iyi geliyor bana da
Ayyyy var valla orda işte
Var var bende gördüm
Görünüyor cnm hayırlı uğurlu olsunSağlıcakla gelsin inşallah
Ayyyy var işte bariz var hadi gözün Aydın olsun gece gece umut oldun bize sağlıkla kucağına aldığın günleri de okuyalım buradan inşallah
Çok çok çok sevindim çok tebrik ederim bana o kadar umut oldun ki kat kat artsın değerin sağlıkla kucağına al insallah
Olmuşyaa ne güzel allah'ım bizlere de nasip et
Allahım gerçek mi bu gerçekten tebrik mesajları mı alıyorum allah razı olsun hepinizden rüyada gibiyim inşallah test bozuk falan değildir ilk defa bu çizgiyi gördüm o kadar istiyordum ki. Rabbim sizlere de nasip etsin bu duyguyuBence de var o kadar test yaptım ki olmayınca hiiiç iz bile olmuyor
Allah razı olsun hâlâ titriyorum inanamıyorum eşim dışarı çıkmıştı arkadaşları ile çok sabırsızlanıyorum söylemek için.. inşallah gerçektir buTabiki var allahım tamamına erdirsin inşallah. Cesaretine hayran kaldım
Bakarlar canım bakarlarAllahım gerçek mi bu gerçekten tebrik mesajları mı alıyorum allah razı olsun hepinizden rüyada gibiyim inşallah test bozuk falan değildir ilk defa bu çizgiyi gördüm o kadar istiyordum ki. Rabbim sizlere de nasip etsin bu duyguyuben özele gitsem şimdi bi kan versem bakalar mı hcg?
O zaman eşim eve gelir gelmez hastaneye gidelim. Çizgi baya bir netleştiBakarlar canım bakarlaro kadar sevindim ki İnan Allahım bize de nasip etsin insallah
Rabbim sana da nasip etsin inşallahBakarlar canım bakarlaro kadar sevindim ki İnan Allahım bize de nasip etsin insallah
Ya süper süperO zaman eşim eve gelir gelmez hastaneye gidelim. Çizgi baya bir netleşti
Tebrik ederim canimEki Görüntüle 2655598
Kuzum çok sevindimEki Görüntüle 2655598
Şnsallah canım o çizgiyi hiç görmedim sinirlendim bir kutu test attım çöpeRabbim sana da nasip etsin inşallah
AboooAllah aşkına kafayı yiyecegim galiba çok silik bir çizgi var ama yok gibi de
Allahım ya test bozuksa diyorum ama bu zamana kadar milyon tane yaptım hiç görünmedi hiç ve şuan iyice belirgin oldu... hemen test verecegimKuzum çok sevindimYarın hemen bir kan testi ver emin olmak için .Zaten var bariz belli
Amiiin kuzum dualarım herzaman sizinle her daim dilimde olacak inşallah ❤Şnsallah canım o çizgiyi hiç görmedim sinirlendim bir kutu test attım çöpeinsallah ben de görürüm artık hayırlısıyla
Tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bir haber buRabbim sana da nasip etsin inşallah
Hemen imkanın varsa ver kuzum .Zannetmiyorum hatalı olduğunuAllahım ya test bozuksa diyorum ama bu zamana kadar milyon tane yaptım hiç görünmedi hiç ve şuan iyice belirgin oldu... hemen test verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?