Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Yaa ben bu transferimi kimseye soylemedim bi esim bi de ben biliyoruz.. burada yazmak paylasmak cok iyi geliyor bana da
Ayyyy var valla orda işte
Var var bende gördüm
Görünüyor cnm hayırlı uğurlu olsun Sağlıcakla gelsin inşallah
Ayyyy var işte bariz var hadi gözün Aydın olsun gece gece umut oldun bize sağlıkla kucağına aldığın günleri de okuyalım buradan inşallah
Çok çok çok sevindim çok tebrik ederim bana o kadar umut oldun ki kat kat artsın değerin sağlıkla kucağına al insallah
Olmuş yaa ne güzel allah'ım bizlere de nasip et
Bence de var o kadar test yaptım ki olmayınca hiiiç iz bile olmuyor
Allahım gerçek mi bu gerçekten tebrik mesajları mı alıyorum allah razı olsun hepinizden rüyada gibiyim inşallah test bozuk falan değildir ilk defa bu çizgiyi gördüm o kadar istiyordum ki. Rabbim sizlere de nasip etsin bu duyguyu ben özele gitsem şimdi bi kan versem bakalar mı hcg?

Bakarlar canım bakarlar o kadar sevindim ki İnan Allahım bize de nasip etsin insallah

Allahım ya test bozuksa diyorum ama bu zamana kadar milyon tane yaptım hiç görünmedi hiç ve şuan iyice belirgin oldu... hemen test verecegim
Hemen imkanın varsa ver kuzum .Zannetmiyorum hatalı olduğunu Bizi de haberdar et .Bize de moral oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…